Act 100. Gradibus ad caelum - Ahoj, tak co, jak to jde Králi ?

... " Čus, tak co, jak to jde Králi? " zeptal se mne brácha, který včera přihasil na návštěvu při objížďce svého koncernu. " Ale jo, nějak to jde. " povídám mu a jsem docela i rád, že vím, jak ty věci jdou, než jsme probrali dnešní premiéru REGIOJETu či žlutých střel a vlastně to, že ještě než první lokomotiva opustila depo, tak hned porušila interní dopravní předpisy a projela přesně tak, jako obvykle manželky msvým miláčkům renovují dveře od garáže, na červenou a řízla výhybku, což svědčí zcela buďto o trémě anebo jisté kvalifikaci pracovníka, zatímco ČD a.s. či ČD CARGO a.s. na tomto staví svou drážní politiku, ale každá kvalifikace by měla být odměněná či kvalita, jenže ono když se odměňuje ředitel ZOO, tak to hovoří za vše.

Prostě se mám dobře a  nestěžuji si a když tak  zcela jiným způsobem,  tedy jestli ještě v této  rudé zemi s oblekem  demokratického či  demokritického pláště plní  svou funkci tzv. KNIHA  PŘÁNÍ A STÍŽNOSTÍ,  pokud tedy mi opět někdo  neřekne ať se vzpamatuji,  že se to už nenosí a tak  potom stejně jako česká  vláda a Prezident  ČR Václav Klausnechápu  nač si ti lidé pořád stěžují.

A jak vlastně bych se měl  či mohl mít, bavím se s  hvězdama a ony sem tam  také se mnou, takže  vlastně to, že jen za  mnou hvězdy přijdou už  se tak nějak pomalu děje  a je jen otázkou času komu z nás dříve dojde trpělivost a kdo se pořádně naštve a udělá něco pro své zdraví a zvedne své ctěné pozadí tím směrem, kterým by měl. Ale pravda že i hvězdy stejně jako na nebi často bývají poněkud jinak od sebe vzdálené a tak to chvíli trvá, než se jejích vlastní kosmické loďstvo objeví v zorném poli.

Navíc mi přijde, že stejně nějak musím či je nutné ještě trochu jinak propojit ty světy a to už jen z toho důvodu, že přes Radio Čas směrem ke mně letí jisté věty a nějak se nedostává na odpovědi a to je smska za smskou, ale sluší se odpovědět už jen proto, že vím, že to neposlouchám Já a že ono takové ty zprávy nekonkrétního rázu, přesto lecos napovídající je třeba více osvětlit anebo jen dosvětlit, protože rádio je médium jenž může přes play.cz poslouchat kdokoli kdykoli a taky napsat cokoli, koneckonců stejné jako v novinách,ale o tom co je běžné a na co jsme za tá léta tak nějak už zvyklí se jistě bavit nebudeme, protože staré věci nás obvykle nezajímají, pravda, sem tam se k nim třeba jen z nějaké te nostalgie vrátíme, ale přeci jen nás zajímají jisté novinky pro případ abychom někdy věděli co bude anebo spíše co máme dělat dál, neboť ono také na té cestě , kde už se příliš nesní také není moc na výběr aneb jak by to řekl klasik:" Milé dámy a vážení zákazníci, tento krám snů je již nějakou pěknou řádku dnů poněkud vyprodán. Možná ještě ve skladu něco málo zbylo, tak snad prominou, podívám se, zda to tam myši nerozkradly či nevyžraly. "

Takže co se týče té Koruny, tak ještě tedy pokud jsem jí někomu jako že slíbil, tak nevím do dnes přesně komu a proto, si jdu za svým osobním cílem a navíc ono to s tou korunou není tak jednoduché, jak si mnohé dámy myslí či se domnívají a koneckonců i když kačku vždycky u sebe pro tento případ nosím, tak při jistém náhodném setkání se dá kdykoli na hlavu položit, koneckonců nazpíval to Robert Kodym ne Já a i když Karel XIII. - Král Český Poslední si připadá spíše sluhou a šaškem než tím, čím by za jistých okolností, kdyby jisté dámy trochu více a zcela jinak pohly něčím ctěným mohlo být i doela jinak. jenomže to by se nesměly urazit, naštvat, dát svůj krásný nosík stranou a podobně.

Dvakrát též jsem psal vzhledem k této době i pro Katku vzkaz, shodný s tímto děním přítomným, to jen kvůli zádům a těm věcem předchozím, které jsou pěčlivě popsané v té KNIZE KNIH, tedy vlastně jen v souvisejících článcích a odkazech, protože Bůh si zapol odkazovač, tak proč ďábel by si jej nemohl zapnout při té nebeské bitvě také : Kači, asi vím a mohl bych být i rád, přesto táto doba sňatku spíše už kvůli politikům, co se rýpou i do manželství a vztahů a nic jim není svaté, protože zjistíli, že manželé jaksi méně odváději jim v tomto státě a vlastně ani nevím kde jsi, ale snad se máš dobře a jsi hlavně stále zdravá a silná a pevná v zádech i když už anebo někdy možná sem tam cítíš ještě ten kouzelný nádech. Však víš kdo, KRÁL co kafe by si s Tebou někdy dal, když tak jsem na fejsu či facebook.com spíš, ale věřím tomu, že přes ty City a pocity to díky druhým víš M.

protože přesto, že momentálním a aktuálním tématem jsou spíše Dny NATO a kdo ví, co se za ten rok, co

se takové to pravidelno přerušilo událo v těch ostatních životech, třeba Hanka mezitím zrovna úspěšně dostuduje práva a podobně, kdo ví. Ale přesto bych byl rád, kdyby v rámci jistých věcí, souvisejících s uzdravením se ti někteří dejme tomu známí, vděční či jinak zasvěcení konečně nějak objevili, protože takhle to vážně je leda tak o ničem, což je také jednou dlouhodletou písničkou či takovou tou tóninou nekonečnou.a kolikrát tím věčným pohybem cestováním tam a zpět prostě některé vaše vzkazi milí drazí neslyším a nedozvím se je i když ono pořád je to k něčemu, ale lepší by bylo, kdyby to účel plnilo.

Už jen ten fakt, že tedy pro někoho je Král oblíbeným či nejoblíbenějším politikem, tak by si zasloužil nějaké ty fanoušky, koneckonců o co jde i když hra je to vskutku nebezpečná a to, že pojednou jak se stavět ke Králi doopravdy, tak věřím tomu, že s tím ve skutečnosti má velký problém nejeden kluk a nejedna ta slečna či dáma ať už je či není sama, ale podle Krále stydět by se měli jiní, což věřím že ten spolek neviditelných odsouhlasí kladně, ať již v Praze, Jihlavě na moravě někde, v Irsku, Řecku, Americe anebo i v Kladně, protože si říkám, že dávno nežijeme v době eStéBé a takže za svůj názor se stydět nikdo nemusí ani mít strach ačkoli jistí politikové ve skutečnosti stále používajíé své zvyklé a navyklé staré osvědčené praktiky, tak v této době se nemusíme bát o to více, když prostě přestává se bát či ztrácí strach ten, kdo má hlad.

A tak buďto jde vlna stále postupně s časem  anebo je případně vytvořit novou, ono  koneckonců oheń je tvůrcem všeho, to  dokonce sem tam i princezna Fanthazíro či  spíše poněkud více snícíVladivojna La  Chiana kterou jsem tak nějak tím časem  narazil či k níž na těch cestách anebo  křížových výpravách jsme se semotamo nějak  dali do křížku či z uměleckého hlediska jsem  měli jeden společný výstup na jisté veřejnosti,  když se to dá vzít tak, že za každou  obrazovkou se nachází jistá hlava či osoba si  ve svých fantasktních představách, jelikož se  nyní zabývá psaním svých Vladibajek a  napadlo mne jí trochu poradit, protože ono ne  vše může i když člověk si to plánuje podle  sebe dopadnout dobře či podle představ, ono  čím dříve se dojde k tomu, k čemu se dojde,  tím lépe a dejme tomu jen, že prostě i hvězdy  některé mají jistou přízeňosudu a navíc Král  se vždycky tak nějak stará o ten svůj národ  více konkrétněji nežli politik, který je od  toho, aby prvně myslel na sebe a pak na to  ostatní a prostě ono  kdo ví co a kdy koho  osloví a lépe vrýt se do  paměti malých dětí  oni už to udělají všechno  samy, když řeknou  třeba: A mami? Co tím ta  teta myslela,  když, zrovna říkala to, že... " A proč to chceš  vědět?"

"  Tsss no abych mohl flaježit ve školce  pšed  holkama, ne? " a znáte haranty  navíc  ono  s tím navýšením cen či HDP na  knihy a  učebnice, kdo ví jak to bude a navíc,  kniha se  časem ušpiní, děti ji roztrhají, umastí  a  chudáci nejvíce to odskáčou  ty klásné oblázky  tak pelfektně namájované, ale každý strůjce  jak štěstí, tak i úsilí svého, představuje jak Jí,  tu anebo to její vodní znamení sem tam  jakoby olízl plamínek a ona si říká:  No,..no...No jen pojď, pojď plamínku... protože  ono svým způsobem takové to Fimfárum  anebo Filmfárum máme v sobě každý...

Protože úspěch, ono vždycky je štěstí mít přátelé, tedy podle toho jednoho irského přísloví a i když se zdá, že si každý tak nějak kopeme na své vlastní zahrádce, tak ono možná někde vždycky tak sem tam mezi tím ...

S pozdravem prozatimním Karel XIII. - Král Český Poslední

 

...tedy jak se máš Králi? nevím jak kdy někdy je to dobrý a jindy zase fajn někdy je to pěkně na .... a o některých věcech holt prostě nemám šajn...

Autor: Martin Vontor | pondělí 26.9.2011 18:14 | karma článku: 4,13 | přečteno: 572x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54

Martin Vontor

Architomie v místnosti

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87