Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zaslepení příznivci "vyvoleného zachránce lidu" postupně začínají tušit, že je to průšvih. Přesto zavírají oči a furt svém "avatarovi" věří. Jsou přitom zelení vzteky, když se valí další a další fakta, která jej ukazují v úplně jiném, zdaleka ne tak ideálním světle. Na vině nejsou doložené lapálie jejich idolu, ale ten, kdo na ně poukazuje! ;-D

2 0
možnosti

:-)......Vrátil jsem se k diskusi.....mnoho lidí články pana Čumpelíka nečte, nemá na to žaludek, ale všichni ví o čem píše !!!

1 0
možnosti
Foto

To jsou ty paradoxy, pane Vaněk.... totiž pane Nováku

1 0
možnosti
Foto

Tome, máš můj obdiv, že dokážeš číst články pana Čumpelíka...

2 1
možnosti
Foto

R^;-D Můj taky! To bych nezvládl! A ještě k tomu dokonce argumentovat a vyvracet ty "konstrukty" ;-D

1 1
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

1 1
možnosti

P59e26t88r 17B78u74r86i93a82n

29. 5. 2019 22:37

Vážený pane Čumpelíku...

Pane Ličko, děkuji za vaši podporu...

:-) to je úklon jak v Hiltnu...a přitom dříve se spokojili jen s: "čest"..."čest"

3 0
možnosti
Foto

Autorovi karma už jen za to, že umožnil diskuzi ke kontroverznímu článku "demograta" pana Čumpelíka, který diskuzi ""demograticky" nepřipustil. Pan Čumpelík má zřejmě ze všech zdejších glogerů nejdelší sebecharakteristiku - skoro delší, než jsou některé jeho články. Jedinou humornou stránkou jeho příspěvků je tak protiklad mezi touto jeho sebecharakteristikou a obsahem článků, které tento čilý starší muž mladicky plodí.

9 0
možnosti

P37e90t65r 33B87u90r40i92a44n

29. 5. 2019 19:08

R^ pan Čumpelík lže tak volně, jako dýchá. V blogu, kde lživě nařknul Milion chvilek z pobírání státních dotací také píše o tom, že ho Havel svými sliby v listopadu na Staromáku a na Letné obelhal. Proto on cinkal. Protože byl podveden. Schválně jsem si ty projevy vyhledal. Václav Havel v nich neslibuje naprosto nic, pouze informuje o tom, jak pokračují vyjednávání s vládou. Lidé, kteří tohoto blogera karmují, ač velmi dobře vědí že lže, jsou ti stejní, kteří ze stejných důvodů volí Zemana a Babiše. Lež a jejich imaginární svět je jim prostě bližší, než pravda a realita.

9 0
možnosti
Foto

Nebuďte tak přísný, nebylo to na Staromáku a na Letné a nebylo v listopadu, ale v prosinci v TV, kdy se projevil jako zarytý socialista., když slíbil, že nebude restituovat a nebude nezaměstnanost. Přečetl si totiž jeden výzkum veřejného mínění, že občani chtějí většinově socialismus s lidskou tváří. Pouze tři procenta chtěla kapitalismus.

1 1
možnosti

Koukám že u některých blogerů začíná řádit epidemie zvaná Čumperlík. Ale dobrý, aspoň je zábava. R^;-D

4 3
možnosti
Foto

Asi tady hodně lidem vadí, jak skvěle je pan Babiš jazykově dobře vybaven. Sdělte mí jméno a příjmení nějakého jiného politika, který je z tohoto hlediska také na tom tak dobře a má takový tah na branku a budu ho volit. Kdo umí, ten umí.

2 11
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,28
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám