Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi jsem u pana Čumpelíka četla jiný článek než Vy.

9 9
možnosti
VS

Z toho si nic nedělejte, možná že jednou se naučíte řádně číst.

10 3
možnosti
Foto

Zrovna dneska jsem přemýšlela o tom, že demonstrace proti Andreji Babišovi zajišťují hlasy ve volbách - Andreji Babišovi. Tak kdo neví, co s časem, ať jde demonstrovat. Karma pro pana Čumpelíka.

7 7
možnosti
JK

Tohle je taková místní "odrhovačka", něco jako "děkuji za zvýšení karmy mého blogu".

5 0
možnosti
AL

Ukázka "skvělé" diskuze karmovačů: :) Kanda - O panu Čumpelíkovi je známé, že je ... Jandová - Karma, pan Čumpelík je ukázka stoprocentního kobliháře... Matuška - pana Babiše nemusím a Čumpelíků se děsím... Valiček - Vlcaku, co vyznavaji "Čumpelismus"... Bárta - Karma.Pan Čumpelík je pouze ukázka jak moc některým seniorům z Babiše úplně "hrabe"... Hrubý - Pan Čumpelík je arci ukázkou toho jak hrabe - některým občanům ČR... Dvořák - Pan Čumpelík je prostě SVŮJ! Vnímejme jej jako vzácného exota typu dodo... Skála - Pan Čumpelík čas nemá.

Lička: Ani se mu nedivím, já bych si o takové týpky neopřel ani kolo.

Děkuji za přečtení a přeji váženému autorovi další skvělou diskuzi od jeho tzv. příznivců.

:-)R^

11 7
možnosti
AL

Prosím, mínusujte o 106. Také se mi tyto podlé a infantilní příspěvky nelíbí, a to jsem nevypsal všechny. Děkuji.

:-)

5 3
možnosti
AL

Vážený pane Čumpelíku.

Děkuji za Váš blog a Vaše názory. Je dobře, že jste uzavřel diskuzi a tak zavřel pod svými články ústa všem trolům, hlupákům, lokajským přicmrndávačům, požíračům mainstreamových zpráv a nositelům švestiček z jejich zahrádky.

Je logické, že se jim Váš zákaz diskutovat pod články nelíbí a tak svou bezmoc, frustraci, zbabraný život a já nevím co ještě "krutého" toto okrajové panoptikum společnosti trápí, a tak se Vás snaží dehonestovat dle svých (malých) možností a (ne)morálnosti jinak.

Přeji mnoho zdraví a těším se na Vaše další skvělé články.

Děkuji autorovi za tento hmm pamflet, pod který jsem mohl napsat příspěvek k vašemu blogu, o kterém tento výtvor je.

Děkuji všem za přečtení. Mám rád svobodu a demokracii.

:-)R^

6 16
možnosti

Pane Ličko,

děkuji za vaši podporu, ale berte to trochu víc s humorem.

Ať žije svoboda a demokracie bez přívlastků!

6 4
možnosti

Pane kolego Vodvářko, děkuji, že váš kritický článek má přijatelnou názorovou úroveň a protože jste otevřel diskuzi, nebudu vám odpovídat dalším článkem, ale pouze zkráceně vám odpovím v této diskuzi. Můj trochu humorný článek je především provokativní, aby se lidé zamysleli nad tím, co prosazují neziskovky, tzv. Demokratická opozice," se spolkem „Milion chvilek,“ a co prosazuje premiér Andrej Babiš. Skutečně fandím mladým lidem a měli by moji podporu, pokud by přišli s nějakým svým smysluplným programem.

K bodu A – Pokud ona firma Andreje Babiše by zajišťovala veškeré potřeby a služby, pro občany a stát, včetně vyplácení slušných důchodů, tak bych proti pojmu „řídit stát, jako firmu,“ asi nic neměl. EET se mi také nelíbí, ale pokud má podporu i z části podnikatelů za účelem vyrovnání podnikatelského prostředí, nelze to neakceptovat.

K bodu B – Každý má nějakou tu hříšnou minulost, ale jde o to, co dělá a co se snaží prosazovat v politice nyní, tedy zda je to ve prospěch společnosti a státu. Nelíbí se mi toho dost, ale je nám všem lépe, než za minulých vlád.

K bodu C – Skutečností je, že iDnes rozhodně nyní nepředstavuje žádnou Babišovu propagandu.

K bodu D – Nepovažuji lidi za ovce, ale pouze upozorňuji občany, aby nepodléhali, jako ovce opoziční propagandě podkreslené hudebními vystoupeními.

K bodu E – Ústavní většina jedné strany nemusí být diktatura, pokud probíhají řádné a svobodné volby. Diktaturu jednoho názoru a jedné politiky může představovat i koaliční spolupráce dvou, či více stran. Jako obranu bychom měli prosadit právo na odvolávání politiků referendem v rámci přímé demokracie tak, jak požaduje SPD Tomia Okamury.

Jsem rád, že podporujete demokratické tříbení názorů, bez urážek protivníků, či jejich ostrakizace, což nám nyní „úspěšně,“ předvádí se svými hesly, či demonstracemi neziskovky s tzv.„Demokratickou opozicí,“ či spolkem“Milion chvilek.“ Myslím, že vám ten humor taky nechybí. V úctě, JIří Čumpelík

9 11
možnosti
Foto

Pokud jste chtěl, pane Čumpelíku, obhajovat své názory a postavit se čelem kritice, měl jste si otevřít pod svým článkem diskusi. Dělat to pod kritickým článkem někoho jiného, mi přijde, slušně řečeno, nemužné.

16 3
možnosti
MB

Pana Čumplíka nečtu - (nemá diskusi). Nicméně souhlasím s ním, že Oligarcha by se měl odebrat na Bahamy. Co krásnějšího si přát? Model odvážných tátů 90 let - Celý život dřeli, uspěli, vydupal si firmu ze země. Tedy ji předávají svým děterm - Z povzdálí pak dědkovsky dozorují a radují se - ze smyslu života. Nová generace dílo přebírá - maká dále ...

Je zde ovšem problém! Jakou rodinnou firmu má předat? Žádnou nevybudoval - Nevlastní ani svůj produkt, kterým by oblažoval společnost. Ani nic nestaví = Charita systém, Chudobinec, Nemocnici, ze svých prostředků. Pravda, zase staví Pekárnu za 100 bobů, Prodejny na Řezané květiny - zajištěno, budou ve snížení sazbě DPH, podobně seje řepku a vše co nabobtná dotace , Centra krásy - Luxusní restaurace taky dobré, ale zase pouze pro movitou klientelu. Lid je ukojen sliby + důchody ...

Hlavně je problém , jak naložit s tou Objemnou skříní !? Sedí u ní, všude ji musí vláčet a hlídat! Není možné, aby i tuto předal komukoliv ! Těch svazků! Od STB počínaje, přes Levnou privatizaci ,Dluhopisy, Čapák, Reklamní - fingované výdaje jako základ pro snížení daní! Ta skříň je tak těžká, že s ní prostě na Bahamy odjet nelze! Vždyť se nevleze - ani do Vazební cely ! Lépe je nahodit dojem, že se fakt obětoval. A já s tím souhlasím - Halasná oběť sebe sama ! ... :-)

14 0
možnosti
MB

Omlouvám se - Čumplíka - pana Čumpelíka, (překlep nebyl úmyslem) ... :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Karma! Řekla bych, že by si to měl pan Čumpelik ujasnit, má v tom hokej. Anebo spíš, bude to hlavně blog-troller. A dost pravděpodobně, možná, že i zaplacený.

7 4
možnosti
MK

O panu Čumpelíkovi je známé, že je členem Babišova fanklubu a navíc neotevírá diskusi. Proto jeho články nečtu.

Co se týká Babišovy budoucnosti, jsem opatrný optimista. Netřeba ztrácet energii jeho odesíláním na Bahamy (osobně bych mu asi doporučil jinou destinaci, avšak brání mi v tom dobré vychování). Babiš totiž pokročil v likvidaci svých možných spojenců natolik, že i když příští parlamentní volby vyhraje, tak nenajde koaličního partnera. A opravdu se neobávám, že by sám získal nadpoloviční většinu.

8 0
možnosti
DV

D81a87v81i10d 15V43l49k

29. 5. 2019 11:49

Já stejně nechápu jak si může prostý český důchodce projektovat své naděje a zájmy do nelítostného žraloka miliardáře.To si neuvědomujete, že Babiš svůj majetek získal jedině proto, že je to absolutně nelítostný a bezcitný člověk, který nebere na nikoho ohled a každého jen vycucne a pošlape. Podívejte se na jeho spolupracovníky jak dopadli ,kdo z toho původního ANO tam ještě je? Všechny jen použil jak papírový kapesník a pak odhodil.

Proč nechcete milí senioři pro svoje děti a vnuky lepší svět , tak jak to chtěly generace před Vámi?

Lepší svět ve kterém se netuneluje státní rozpočet, lepší svět ve kterém nejsou jedovatá pole řepky postříkaní pesticidy, které zabíjejí včely a všechen hmyz, kde není otrávená těmito pesticidy spodní voda a zničení mrtvá půda.

Lepší svět kde velkofirmy nevyrábějí párky bez masa z namletých koží a šlach?

Nechápu to. Přece máte zkušenosti a těchhle falešných marketingových prodavačů deště jste už zažili tolik? Tihle lidi Vám přece zkazili většinu života, tak proč mladším generacím nepřejete něco lepšího???

Vysvětlete mi to ???

26 1
možnosti
Foto

Davide, nejen spolupracovníci z ANO, ale i jeho obchodní partneři, konkurenti a společníci. Kdo mu přišel do cesty, toho zlikvidoval a neváhal k tomu zneužít ani funkce ministra financí.

19 4
možnosti
  • Počet článků 985
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 2529x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz