Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Převapuje mne Tvoje odvaha číst články od takovýchto autorů!

:-)

3 1
možnosti
Foto

Pan Čumpelík napsal veřejně svůj názor - zrovna tak, jako jste ho napsal Vy. :-/Proč by ho nemohl zveřejnit - žijeme (snad) ještě stále v demokratické zemi... A že neotevřel diskuzi? Nenechat se za svůj názor peskovat je jeho právo. A je vidět, už podle této diskuze, že by na něm někteří z vás nenechali niť suchou. Nemusíme s ním přece ve všem souhlasit, ale měli bychom jeho odlišného názoru od toho našeho tolerovat. A navíc - když ve svém názoru není sám... Průzkumy veřejného mínění - a statistiky to dokazují. (Uvidíme jak všechno dopadne. Po soudech s A.B.- i s tou naší slavnou demokracií). [>-]R^

7 3
možnosti
Foto

pana Babiše nemusím a Čumpelíků se děsím

9 3
možnosti
Foto

Nechci se vyjadřovat k názorům v obou článcích, jen k tomuto:

"odmítám diskusi, že v hnutí ANO existují jiné názory, než vůdcovy."

Nevím jak jinde, ale když má někdo jiné názory než pan Fiala, tak je ze strany odejit. Zrovna tohle asi platí i u SPD.

Já mám obavy, že se v zákulisí za podpory AB připravuje nebo se i děje deformace na pracovním trhu. Stlačení mezd za pomoci cizích přistěhovalých a to téměř ve všech oborech a bez toho, aby v těch oborech byl nedostatek zaměstnanců.

Tak asi tak.

1 0
možnosti
Foto

U SPD je to stejné, s tím souhlasím. U ODS máte nepochybně na mysli pana Klause ml. Ten ovšem měl názory natolik odlišné od zásad ODS (kupříkladu jasná podpora jiného, než stranického kandidáta v senátních volbách atd.), že jeho odchod byl naprosto v pořádku.

V hnutí pana Babiše stačí, když někdo neposlechne na slovo (hejtman Košta aj.) Mezi ODS a ANO v tom vidím zásadní rozdíl.

10 0
možnosti
TG

Ad A:

Některá z forem evidence tržeb funguje v 17 zemích Evropské unie. Jedná se o Itálii, Maďarsko, Slovensko, Polsko, Belgii, Litvu, Lotyšsko, Maltu, Švédsko, Rumunsko, Bulharsko, Řecko a Kypr a Chorvatsko. Pro segment taxislužby funguje evidence tržeb v Německu. Od roku 2016 zavádí evidenci tržeb Rakousko a Slovinsko.

4 0
možnosti
MS

Evidence tržeb je příliš široký pojem. :-P

5 0
možnosti
Foto

snad jen k bodu B...Babiš se jistě v Palermu uměl pohybovat, ale podmínky pro něj vytvořil někdo jiný, on je pouze využival a dá se říct, že si svoji činností Babiše v politice vyrobili sami, a teď se neví co s ním. Když vzpomenu na persony Topolánka, Nečase...ani se moc nedivím, že to dopadlo takhle.

4 0
možnosti
DV

D48a90v22i61d 40V22l83k

29. 5. 2019 10:07

No stejnou vinu na tom máme pak ale i my občané. Každý si asi mohl vybrat jak toho porevolučního kvasu využil.

3 0
možnosti
MV

porad jsou lide (a je jedno, jestli stari nebo mladi), kteri si nechaji pusu zalepit par stovkama k duchodu, nebo autobusem s poradnou slevou

uz jen chybi predhodit jim sul k lizani a stado bude bekat jeste privetiveji

hrozim se takovych

Tomasi, karma a dobre rano preju

6 0
možnosti
DV

D75a16v87i27d 24V32l40k

29. 5. 2019 10:04

I Já nedávno jsem reagoval na jiný jeho blog v podobném duchu. Jak se slušně k blábolům a až dychtivému zápalu pana Čumpelíka vyjádřit?? Nevím je to snůška smyšlenek, domněnek a přání a lží. Je smutné ,že zdejší pravidla umožňují bezdůvodně neotevřít diskusi. Pan Čumpelík je ukřičený zbabělec , který si nestojí za svými názory.

Díky Tome , že jsi to napsal, teď se přihrnou Petříci a Krušic, aby Ti to nandali. Fascinuje mne ta lidská blbost, kdy lidé adorují člověka , který si proplatí z našeho státního rozpočtu 100 , miliónu korun na výrobní linku do své fabriky , přesto ,že se jedná o pozastavenou eurodotaci, pozastavenou jen kvůli jeho střetu zájmů a EU nám ji nikdy neproplatí, jen za tohle by měl jít sedět. Hrůza kolik lidí si nevidí na špičku nosu.

11 3
možnosti
Foto

Ahoj Davide, jsem t.č. na dovolené a prší, tak jsem víceméně z nudy otevřel článek někoho, koho - vzhledem k absenci diskuse - neotvírám. A protože mne zaujaly jednoznačné rozpory v názorech, tak jsem si dovolil věcnou argumentaci. Myslím si, že pan Čumpelík je jistým etalonem určitého typu lidí, kteří se zuby nehty drží "jistot", které jim sypal socialismus. Příklon k někomu, "kdo to za ně vyřeší", je základní premisou jejich úvah. Představa převzetí odpovědnosti za ně samé a zejména za jejich potomky je jim na hony vzdálená. Oni prostě chtějí to své, chtějí to hned, bez ohledu na důsledky. Budou do smrti hájit své názory, i když dle mého musí vědět, že jejich modla je na hliněných (či spíše řepkových) nohou. Pěkný den.

10 0
možnosti
DV

D39a45v40i68d 31V75l89k

29. 5. 2019 10:04

Můžu se zeptat proč?

1 0
možnosti
AM

A31d70a44m 42M59a43l52ý

29. 5. 2019 9:56

Pěkně sepsáno.

Díky.

Rozhodně to není zbytečné.

Podobných "Čumpelíků" je pro republice očividně dost. Třeba si uvědomí, jak moc se ve své víře v Babiše mýlí a třeba jich začne ubývat.

10 0
možnosti
JN

Možná to není jen o ,,víře v Babiše", ale kdo ho nahradí? Největší šanci má patrně ODS, která tady rozkradla miliony , Piráti s jejím programem na vykrádání internetu (autorských práv), nebo snad lidovci, kteří se klidně spojí i s ďáblem, aby se dostali ke korytům?

2 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 1
možnosti
PS

P93e96t53r 96S33k45á88l12a

29. 5. 2019 9:58

Pan Čumpelík čas nemá. Nebo alespoň to uvádí jako důvod, proč neotvírá diskuse.:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 984
  • Celková karma 33,39
  • Průměrná čtenost 2533x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz