Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Příznivců vlády silné ruky je zde vícero. Paměť bývá milosrdná a tudíž selektivní.

Zde, ani rozumné dávkování anti nostalgika nepomůže. Fanda, zůstane fandou a nic ho nedonutí trochu přemýšlet. R^

9 0
možnosti
Foto

R^ Karma, Tomáši

Lidé, kteří si vyvolí nějakého politika za spasitele, jsou nedostižnými humoristy. Pak se ze dne na den stanou těmi nejzklamanějšími, vášnivě na bývalého spasitele zanevřou a honem se začnou poohlížet po jiném "zachránci". Na Slovensku byl kdysi v neuvěřitelné oblibě Vladimír Mečiar a nejvíce mu fandily tzv. "babky demokratky". Což se stalo téměř klasickým politologickým termínem. "Babky demokratky" by klidně vyškrábaly oči každému, kdo si dovolil Mečiara kritizovat.

17 0
možnosti
Foto

Pamatuji. Myslím, že podobný osud čeká i pana Babiše a to v okamžiku, kdy už nebude mít z čeho uplácet "babky demokratky".

1 0
možnosti
ZH

V Čumpelíkově agitační slohovce jsem nenašel jediný kousek, který by byl ve shodě se skutečností. Vše tam měl právě naopak. ;-D

10 2
možnosti
Foto

Tomu říkám "koblihářská demagogie"

3 3
možnosti
Foto

:-)R^ I na základě svého vlastního pozorování mi přijde pan Čumpelík ukázkovým reprezentantem asi nemalé skupiny občanů, kteří ve své naivitě k naplnění svých krásných ideálů dělají to, co je naprosto likviduje.

Měl jsem velkou chuť na poslední články pana Čumpelíka reagovat, je dobře, že jsem to neudělal. Byl bych asi příliš radikální, sarkastický a hrubý. Vy jste zesměšnil autorovy výplody s noblesou.

27 0
možnosti
Foto

Nechci být agresivní, ani nejsem natolik naivní, abych pana Čumpelíka přesvědčil, že se mýlí a on začal uvažovat, jestli náhodou není v mých argumentech aspoň zblo pravdy. Možná ale jiní, co to čtou, budou zvažovat, jestli se mýlí pan Čumpelík nebo já.

0 0
možnosti
MM

Touha po moci je pro některé jedince nezvladatelná, navzdory tomu, že by v pohodě mohli odjet na Bahamy a mnoho jedinců takové osoby vzývají v naději, že naplní jejich vlhké sny a a odstraní jejich frustrace.

Vám karma R^

13 0
možnosti
Foto

Je to smutné, ale pan Čumpelík je takový další pan Balda.

Je mi těchto chlapů, ale i ženských líto. Jsou to kolikrát oběti řetězových majlů a všech těch všiváků, který tyto moderní systémy zneužívají.

I systém zdejšího karmování a možnosti se vyjadřování bez otevření diskusí těmto rádoby věrozvěstům nahrává ve vytváření mýtů o jejich pravdě. Navzájem se tato skupinka utvrzuje ve své víře a těžko se z těch bludů někdy dostanou ven.

Tento portál žije z reklamy a každý kdo zaujme je zde tudiž vítán.

A protože tento prostor vlastní Vyvšichnivítekdo, tak se zde nic nezmění a ve výchově dalších Čumpelíkobaldů bude pokračováno.

I proto jsou zdejší nejlepší blogeři posledních let ti nejšikovnější populističtí lháři.

Pane Vodvářko, děkuji Vám za to, že na to reagujete v bohulibých intencích dle zde parafrázovaných slov klasika – Nad hloupostí se nedá vyhrát, ale nikdy se s ní nesmí přestat bojovat.

Karma.

28 3
možnosti
Foto

Tak začínají se tu přetřásat důchodci, jako velký zlo a České dráhy...což mě po 45 letech u dráhy a v současné době v důchodu...uráží:-)

3 0
možnosti
VF

Mě to neuráží, jen je mně z toho smutno.

2 0
možnosti
MS

Dobře napsáno.R^ Osobně si myslím, že pokud jde o volební preference, není daleko doba, kdy neustále sílící opozice bude schopna vyšachovat ANO (a KSČM) z vlády. Bude záležet jen na tom, aby byli schopni se domluvit. Možná to bude už v příštích parlamentních volbách.:-)

16 1
možnosti
JN

šíříte poplašné zprávy....

4 4
možnosti
SN

:-)......Nerad vstupuji, pane autore, do party Vašich přátel, tleskajících Vašim nejsprávnějším názorům, ale.....podívejte se na hodnocení posledního článku pana Čumpelíka. Dostatečně výmluvné, že s jeho článkem podstatná většina čtenářů souhlasí! NEbo je to naopak ? !!!!!!

9 17
možnosti
PS

P90e16t43r 77S41k82á88l41a

29. 5. 2019 10:26

Přesně podle zákona "čím vyšší karma, tím větší pravda";-D

16 1
možnosti
Foto

Karma, pan Čumpelík je ukázka stoprocentního kobliháře, stejně jako například Standa Novák, který za chvíli určitě také přikvačí, aby rozdal svoje mínusy.

Oni stejně jako jejich guru Babiš obviňují jiné z toho, co dělají sami. :-)

16 5
možnosti
SN

:-)......Vzácná paní Jandová! Standa NOvák už si dovolil, (a že to je od něj opravdu drzost), nesouhlasit s Vašimi názory. ;-D;-D;-D

6 4
možnosti