Nový algoritmus "národně osvobozeneckého boje".

Doba válečných výprav proti jiné zemi, kdy v čele vojsk stál vojevůdce, je již passé. Jsme svědky zcela nových postupů, Zdá se, že si palestinští Arabové osvojili velmi účinnou taktiku. Nabízím manuál. 

Vstupujeme do nové fáze všeobecného nazírání na události, které jsme vždy považovali za celkem přehledné. Bude třeba změnit celý algoritmus.

1. Vnikni na území cízího státu, pozabíjej ty, které potkáš a zajmi cca 200 lidí včetně dětí a starých lidí. (pozor - toto je velmi důležité pro další postup).
2. Očekávej odvetu, vystav nebezpečí vlastni civilisty, opět ideálně dětmi a ženami, které necháš tam, kam půjde odvetný úder.
3. Svolej pokud možno všechny světové agentury a ukazuj jim trpící vlastní občany, kteří samozřejmě za nic nemohou.
4: Vydrž co možná nejdéle, až se tak nějak zapomene na to, co bylo na počátku a světová pozornost se zaměří jen na tvoje utrpení. Záběry z přeplněných nemocnic a zkrvavených dětí v troskách budov jsou velmi účinné.
5. Zveřejni zajaté děti a ženy ze začátku tvé agrese, které naříkají a požadují po vlastní vládě, aby nechala odvetných úderů a osvobodila je.
6: Vyčkej (opět s dalšími obětmi z vlastních řad, na kterých ti vůbec nazáleží) do doby, až se občané přepadeného státu naštvou na vlastní vládu, že s tím nic nedělá a donutí ji k ústupkům, přerušení odvetných úderů atd..
7. Pak sedni k jednacímu stolu a vyměň zajaté ženy a děti za pár tisíc vrahů, kteří jsou v kriminálech napadené země (při absenci trestu srmti je jich dostatek a jsou v dobré kondici), Ty vyhandluješ velmi snadno, protože napadený stát moc jiných možností jak zachránit své občany, nemá.

8. Ony gaunery uvítej na svém území jako hrdiny, kteří se ihned zapojí do dalších bojů proti svým věznitelům. Oznam světu své velké vítězství.

9. Požádej pak svět, aby ti přispěl na obnovu rozmlácené země. Bude to snadné, je na tvé straně, včetně takových entit, jako je OSN.

10. Až se časem vše zkonsoliduje, vrať se opět k bodu 1.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Vodvářka | čtvrtek 2.11.2023 8:34 | karma článku: 43,76 | přečteno: 3095x