Necenzurované zpravodajství Českého rozhlasu !

Všichni vědí, že státní média jsou v rukách pravdy a lásky, případně pana Bakaly. Naší agentuře Hádám se podařilo získat původní rozhlasové zprávy na dnešní den. Čtěte, sdílejte, rozšiřujte. Pravda zvítězí !

President České republiky Miloš Zeman vyhlásil svým dekretem oblast Pražského hradu za "suché" území. Sám symbolicky roztříštil poslední zašitou láhev ruské vodky o sochu Tomáše Garrigue Masaryka. V okolí Pražského hradu byly současně rozmístěny varovné cedulky s přeškrtnutým cigárem jako doklad skutečného obrácení hlavy státu, což - jak Miloš Zeman prohlásil - zavře těm novinářským idiotům hubu. (zde - jak podotýká náš komentátor - je vidět, že je ještě stále prostor pro zlepšování verbální úrovně nejvyššího ústavního činitele).

Ve svém televizním vystoupení pak po statečně vztyčeném prostředníčku východním směrem teatrálně rozlomil čínské jídelní hůlky a pandu nazval vypelichaným smraďochem.

Pan Vratislav Mynář - neprověřený kancléř - s okamžitou platností rezignoval na svůj post a kajícně přiznal své pochybení při stavbě rybníka v Osvětimanech. Jako pokání si sám uložil, že jej vyprázdní a to sám, vynášením kbelíků až do úplného vyčerpání svého i vodního díla.

Premiér Andrej Babiš sice neodstoupil (musel by zpochybnit svou pravdomluvnost, což se doposud nikdy nestalo), ale vyhlásil prodej Agrofertu s tím, že výtěžkem pokryje cestovní náklady všech občanů České republiky do roku 2031. Byl poté spatřen, jak bos a v mnišské kutně vyráží jihovýchodním směrem, zhruba do oblasti, kde leží Medžugorje. Na jeho pokyn byly rovněž s okamžitou platností zrušeny všechny finanční úřady, neboť jak prohlásil:"Češi už predsa nekradnú". 

Svůj projekt EET nazval slůvkem "shit" a vyslovil hluboké politování nad osočováním Miroslava Kalouska, kterého dokonce nazval "mojim dobrým bratom". 

Pan Tomio Okamura přijal v sídle své strany předního imáma Íránu Mohameda Al-Amririho. Setrval s ním v delším přátelském rozhovoru, kdy si oba představitelé vyměnili názory na aktuální otázky islamismu-šintoismu, probrali spolu rovněž poslední vývoj migrační krize. Tomio Okamura věnoval panu Al-Amririmu šálu s logem SPD a volnou vstupenku na výroční ples strany. Imám pak předal panu Okamurovi 15 ti člennou syrskou rodinu do jeho nového příbytku. 

Pan Jaroslav Tvrdík, předseda Čínsko-českého souručenství si konečně koupil český slabikář.

Ze sídla Komunistické strany Čech a Moravy vyšel krátce po rozbřesku smuteční průvod, který nesl symbolickou rakev s nápisem Poslední sbohem na Olšanský hřbitov, kde byla uložena do jámy ke Klementu Gottwaldovi jako poslední relikt této společenské deviace. Polonazí soudruzi (soudružky měly z estetických důvodů zakrytou hruď rudým krepdešínem) se bičovali koženými důtkami a kolemjdoucím rozdávali, co ukradli. Po skončení pochodu se soudruzi a soudruzi na příslušné loučce rozptýlili. 

O dalších událostech vás bude naše agentura neprodleně informovat.

 

Autor: Tomáš Vodvářka | neděle 31.3.2019 23:59 | karma článku: 28,18 | přečteno: 1180x