Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J26a26n 49K11o19z81á13k

2. 4. 2019 1:00

Čekal jsem od rádoby inteligentního blogera opravdu něco vtipného, ale ta jeho jednostrannost je málo i na omezeného člověka.

2 0
možnosti
JV

U vypelichané pandy jsem si málem poprskal monitor kafem ;-D ...velmi dobré, pane Vodvářko.

1 0
možnosti
DH

Milý Bohumíre, přečtěte si prosím znovu a zejména zvláště pozorně příspěvek diskutujícího p. Michala Pohanky, jemuž jste dal, jako jeden z mnoha zdejších příznivců p. Dr. Vodvářky významné "+"

...a poté ještě níže mou a p. Pohanky reakci. ...a snad pochopíte, že spolu s dalšími Vám podobnými, jste se stal obětí a naletěl na dokonalý Aprílový žertík, kterými jste nejen nás dva, ale myslím i řadu ostatních čtenářů této diskuse, dokonale pobavil. Vřelý dík Vám i podobným ostatním ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Ten chlast je ale sfiňa...8-o

0 0
možnosti
Foto

Hehe, to pod jeho vlivem píšete ty novotvary? ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
MB

Premiér Andrej Babiš (ANO) se naštval - na našeho blogera, T. Vodvářku !

Předsedu vlády, rozčílila zejména jeho slova o rozptylování - Proto sám rozptyluje ! Pověry o tom, že stát selhává. O tom, že hospodaří neúčelně a nedokáže dostatečně reagovat na změny ve společnosti. Babiš prohlásil, že Nikdo - Nikdy, Nikdy, nemá patent na rozum! Vše v opoře epochálního objevu - (Výzkum divize Agrofertu)! Bylo vybádáno, že Patentově - Rozumový monopol v ČR - drží A. Babiš a (pochopitelně), M.Zeman. V tomto duchu se očekává další autorovo pojednání, s Direktivním určením tématu - "Já jsem tvá cesta, pravda i život - ANO, následuj mne a Hrad, věz - Bude ti tak líp" ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Dobrý, ale chybí mu jedna vteřina!

0 1
možnosti

To je tak blbý, že se to bude líbit!

5 3
možnosti
MM

Každému své, vy se mi třeba také líbíte.

7 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste na zprávu, že Bůh Hospodin postavil všechny katolické preláty po celém světě do latě, seřval je za jejich chamtivost a nařídil jim, že svůj majetek mají odevzdat potomkům těch, kteří jej vytvořili. Též přikázal, aby se finanční prostředky z Vatikánské banky využily na obživu těch nejchudších.

Následně, z rozvojových zemí zmizel hlad a v České republice se ztrojnásobily důchody.

3 6
možnosti
VS

Ještě Cameron a Sarkozy...

3 0
možnosti
Foto

R^;-D Škoda, že zítra už je 2.dubna a ty některé krásné představy skončí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz