Daniel Hůlka for premier ?

V médiích se objevila zpráva, že jedním z přátel Miloše Zemana, který bude v jeho straně kandidovat, bude zpěvák Daniel Hůlka.

Dan for premier

V straně nazvané SPOZ /v jejichž jménu je explicitně pojmenován ten, kterému jeho straníci slouží / jsou již jedinci, kteří zasluhují nemalé pozornosti. Jedním z nich je kupříkladu Jaroslav Palas, současný senátor, který je toho času již v cca 5. politické straně. Tento člověk, který dokáže neuvěřitelně kličkovat mezi paragrafy a stranickými funkcemi, je opravdu jedincem, kterému bychom měli dát svůj hlas s důvěrou, že nás nezklame. Jeho zázračné zbohatnutí s možností utrácet více, než vydělá /jeho pension v Ludvíkově na Jesenicku nemohl být postaven za peníze, které legálně vydělal on a jeho žena zubařka/, je možná cestou, kam je třeba se vydat na cestě k všeobecnému blahobytu. Je s podivem, že i strana, která má tento systém v krvi /rozuměj ČSSD/, se jej ráda zbavila.

Opravdovým trhákem je však kandidatura zpěváka Daniela Hůlky do poslanecké sněmovny. Příliš nesleduji bulvár, ale vím, že měl poměrně podstatné problémy s alkoholem a tím i poměrně bouřlivý život. Tvrdí se, že D.Hůlka má nějaké divné tetování po těle - pavouka? Pak se náhle objevil před presidentskou volbou s podporou Miloše Zemana. V předvolebních diskusích stál tento myslitel neochvějně na jeho straně a zdá se dobře udělal. Jelikož již nejspíše není příliš v muzikálech obsazován, je nabídka pašalíku velmi lákavá.

Účast umělců v politickém životě byla potřebná ihned po změně režimu a to zejména proto, že to byli právě oni, kteří strhli lavinu protestů v listopadu 1989. Jejich angažmá by mělo skončit s hektickou dobou a dále by se měli věnovat tomu co umí a nikoli tomu, co neumí a nikdy umět nebudou. Stanou se hlasovacími aparáty s přeloženým návodem na "pro a proti" při hlasování. Jejich proslovy jsou a budou směšné.

Obávám se ještě horšího. President prohlásil, že může jmenovat premiérem vlastně kohokoliv. Představa Daniela Hůlky je opravdu na pováženou. To raději tu Bohdalku, ta umí pohádky vyprávět mnohem lépe.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Vodvářka | pátek 23.8.2013 6:12 | karma článku: 30,02 | přečteno: 2001x