Pane vy jste vdova. Aneb vadí vám stejnopohlavní svatby?

Zrovna teď se nám poslanci dohadují v parlamentu jak moc svatý je institut manželství. Jestli je možné, aby manželé byli i lidé stejného pohlaví, nebo je to jen posvátný a nedotknutelný svazek mezi mužem a ženou.

Zrovna teď se nám poslanci dohadují v parlamentu, jak moc svatý je institut manželství. Jestli je možné, aby manželé byli i lidé stejného pohlaví, nebo je to jen posvátný a nedotknutelný svazek mezi mužem a ženou.

Ovšem posvátný a nedotknutelný přeci už dávno není, nelžeme si do kapsy. Vždyť více než půlka manželství končí rozvodem a půlka národa žije tak nějak na hromádce s jedním, nebo i několika partnery.

Někdo samozřejmě teď prudce nesouhlasí a bude se ohánět pánem bohem, přirozeností, tradicí, historií, morálku, dobrými mravy.

No já si myslím, že jestli nějaký pánbůh je, tak stejně sedí někde nahoře na obláčku a tomu našemu pinožení se jen chechtá. Spíše si myslím, že ho strašně štve ta parta úchyláckejch služebníků božích, co pod rouškou tradice a víry przní ministranty někde vzadu v sákristii. Proti tomu je pár kluk a kluk , nebo holka a holka prostě jen sranda.

A jinak k té morálnosti, připadá vám morálnější ženatý chlap, co přefikne  všechno co se hejbá a po večerech loví na internetových seznamkách další lovné kusy, než chlápek, který žije v harmonickém svazku se svým stejno pohlavním partnerem? Je morálnější pindík a kačenka než kačenka a kačenka???

Já sám žiju v "tradičním rodinném svazku" a jsem tedy úplně obyčejný postarší "tradiční"heterouš.  Jsme u nás doma táta, máma a dvě děti. Nojo, ale ženatej jsem podruhý, takže recidivista a tak mám dalšího syna z prvního manželství. Jsem tedy lump, co žije nemorálně v nesouladu s tradicí a bohem, nebo jsem prostě jen chlápek, co mu to vyšlo až na druhej pokus?

Pro moji mámu bylo kdysi strašně radikální a neobhajitelné už to, že jsem se po pěti letech manželství rozvedl. Můj táta mi tehdy vynadal, že když jsem se jednou oženil, měli bychom spolu zůstat v dobrém i zlém i když to už ani jeden nechceme. Byli jsme tehdy totiž taková tradiční dokonalá rodina.

Existuje ale vůbec tradiční rodina ještě dnes? Co třeba ta vaše, nebo ta naše?

Takže já začnu  u sebe. Jsem ženat podruhé. Bratr momentálně rozvedený a šťastně opět spárovaný. Jeden můj blízký příbuzný, takový milý chlapík se narodil jako žena, což vlastně dneska už nikomu dneska nepřijde divný, je to prostě ten fajn chlápek z přízně a jedna skoro neteř si nedávno se svou lesbickou partnerkou pořídila dítě. 

No a? Řeší to někdo? Jsou to obě fajn mladý holky. Jen ten způsob, jak si dítě pořídily byl prostě trochu jiný a dost nedůstojný právě proto, že nejsou uznány jako ta "tradiční" rodina.

Svět je prostě dneska barevný a pestrý a nemá smysl si nalhávat, že proto by měl být horší. Nechme ostatní žít tak jak chtějí a jak jim to vyhovuje a posuzujme raději člověka jeho skutky, než tím jestli má radši kačenky,nebo pindíky.

Takže za mě klidně ať se gayové a lesby vdávají a žení, jak se jim zlíbí a žijí v míru a pokoji.

A pane................. vy pak klidně můžete být i vdova.

Autor: David Vlk | středa 27.3.2019 15:15 | karma článku: 32,81 | přečteno: 2327x
  • Další články autora

David Vlk

Sraz poškoláků.

28.5.2024 v 10:53 | Karma: 23,30

David Vlk

Chlape, máš rád kozy?

25.5.2024 v 19:49 | Karma: 25,17

David Vlk

Nejlepší kuře je roštěnka!

17.5.2024 v 9:59 | Karma: 39,22

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 26,03

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,70