Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

NEvadí!

A díky za super názory R^

0 0
možnosti
DP
MK

Dospělácký postoj, paní Polanecká a paní Medková; neumíte se podívat očima toho kluka.

0 0
možnosti
JP

Chcete názor, je od pana papeže před 25ti lety, když odsoudil hlasování evropského parlamentu o podpoře právní ochrany homosexuality: "Právní schválení aktivní homosexuality není morálně přípustné [...]. Usnesení Evropského parlamentu vyzvalo k legitimizaci morální nepořádky. Parlament neoprávněně dal institucionální hodnotu deviantnímu chování, které neodpovídá Božímu plánu".

Mám pokračovat, chcete číst důvody, proč filozof Sokrates odmítl stejnopohlavní sex? Jedna věc je tady v diískuzi o tomto sexu smutně pomýlená, mnozí si opakují mediální 100x opakovanou lež o vrozenosti takovýchto sklonů. Jenže ono je to vrozené stejně, jako druhé manželství pana blogera D.Vlka. Před věčností máme k dispozici jen jeden život, a v tomto životě si sami svým jednáním volíme, co bude dál. A to bohužel i pro naše děti zde na zemi.

0 0
možnosti
DV

D68a88v88i72d 68V34l86k

28. 3. 2019 14:01

Takže podle Vás homosexualita deviantní chování?8-o Jste dinosaurus pane.

1 0
možnosti
Foto

To mi opravdu nevadí, lepší dva starostliví hoši, kteří vychvávají, řádně prověřeni, svěřené dítě, než matka samoživetelka, jejíž výběr partnerů se nekontroluje a někdy z těch náhradních tatínků má dítě děsivé sny i v dospělosti.

5 0
možnosti
DS

Napsal jsi to krásně, Daví. Problém je, že by si ti odpůrci museli sáhnout do svědomí (a kde nic není, ani smrt nebere) a zamést před vlastním prahem (tedy být schopni a uplatnit sebereflexi). Můj názor znáš z mých blogů. Tvá postarší heterosexuální ale tolerantní, až napodruhé šťastně vdaná kamarádka, máma 3 dětí (dvou tatínků a generací :-))

5 0
možnosti
PS

P65e70t32r 75S64k84á25c60e56l

27. 3. 2019 22:45

Jistě se všichni (tedy i ateisté) shodneme, že pokud by se dodržovalo Desatero přikázání, byla by radost na světě žít. Jenže - to by si věřící GLBT museli správně vyložit čtvrté přikázání - 4. Cti otce svého i matku svou, abys dlouho živ byl a dobře se ti vedlo na zemi. Ctít znamená chovat se tak, jak si to rodiče přejí. Neznám matku, která by si nepřála vnoučata, tedy být babičkou vlastních vnoučat, pokračování rodu. Jistě, někomu není přáno mít vlastní děti, ale řešení se vždy, pokud je vůle, najde. Z historie lidstva bychom se měli poučit, tedy pokud nás ve škole dobře učili dějiny, jak dopadly i velké říše, v nichž se lidé chovali navlas stejně, jako se nyní v "moderní" době prosazuje. Kultura rozumu a vůle je třeba, je třeba nám zdravého rozumu a žít v souladu s přírodou. K těm rozvodům - manželská smlouva patří ke smlouvám nejposvátnějším a kdo ji poruší, za co asi stojí? Chybí sebedůvěra, protože jsme dali důvěru špatnému partnerovi, chybí též odpovědnost. Neodsuzuji, jen konstatuji fakta.

2 0
možnosti
DV

D35a29v85i26d 12V23l90k

28. 3. 2019 7:01

Takže Vy konstatujete , že člověk by měl potlačit svou sexualitu a celý život se trápit a žít v přetvářce a lži, aby "potěšil "své rodiče?8-o Promiňte ale jako milující otec tří dětí, bych si nic takové nikdy nepřál svým dětem udělat.!!!!

6 0
možnosti
Foto

J19a13n 64P54e64c94h19a

27. 3. 2019 21:23

Pane Vlku, tentokrát nesouhlasím, dopouštíte se manipulace, cituji: "...připadá vám morálnější ženatý chlap, co přefikne všechno co se hejbá a po večerech loví na internetových seznamkách další lovné kusy, než chlápek, který žije v harmonickém svazku se svým stejno pohlavním partnerem?"

Nepřipouštíte opak? Že může existovat věrný ženatý hetero chlap a na druhou stranu totálně promiskuitní gay, který sice žije v registrovaném partnerství, ale kromě toho přefikne všechno, co se hejbá?

13 0
možnosti
DV

D82a41v85i39d 28V96l22k

27. 3. 2019 22:15

Samozřejmě , že připouštím! Jen bych se bránil-záměrně jsem to jako "manipulaci" nenapsal.

1 0
možnosti

souručenstvíprotektorátní polit. strana Národní souručenství

společné/ vzájemné ručení

společné/ vzájemné ručení

Souženství lesbické páry

Soumužství gay páry

práva a povinnosti jako v hetero manželství.

0 0
možnosti
Foto

jako zapřisáhlá hetero to sice nechápu ale ani mi to nevadí-jak mě to může ohrozit ? Ovšem s těmi dětmi je to složitější-ale argumentovat tím, že je to zánik klasické rodiny? To tvrdila církev když se začaly prosazovat rozvody a teď to nikomu nevadí...

7 4
možnosti