Hodinový chlap.

Dneska jsem v Olomouci viděl dodávku s polepem. Kde stálo : „HODINOVÝ CHLAP“ Užijte si přítomnost opravdového chlapa ve Vaší domácnosti!!

Dneska jsem v Olomouci viděl dodávku s polepem. Kde stálo : „HODINOVÝ CHLAP“ Užijte si přítomnost opravdového chlapa ve Vaší domácnosti!!

Samozřejmě, všichni známe takovou tu službu eufemisticky nazvanou „Hodinový manžel,“ která dodneška nechápu, že se nejmenuje Hodinový údržbář, protože Hodinový manžel v podstatě jezdí hlavně tam, kde potřebují ženské trochu poopravit domácnost.

Přemýšlel jsem, jaká specifika vlastně může vykazovat služba „Hodinový chlap,“ čím je odlišná od Hodinového manžela a komu je vlastně určena. Hodinový chlap totiž nepřináší do vaší domácnosti údržbáře, zedníka, elektrikáře, instalatéra a malíře pokojů v jednom, to ani náhodou.

Hodinový chlap k vám přináší maximální porci mužství a pořádný kus ryzího chlapáctví. Evidentně si služby hodinového chlapa dopřávají opuštěné ženy, masochistky a dámy trpící Stockholmským syndromem.

Hodinový chlap se totiž chová jako typický chlap a proto domácnost neopraví. Na výzvy k servisní činnosti a opravám v domácnosti většinou reaguje typickými mužskými odpověďmi typu:

„To je ještě dobré!“

"Počkáme, jestli si to nějak nesedne.“

"Zleva rakety, zprava rakety, Ivani skoro na hranicích a ty tady řešíš splachovač…“

"A zkoušelas instalatérskou lepící pásku? Jojo tu stříbrnou!“

" Kuwa………. vy byste potřebovali doma profesionálního údržbáře na celý úvazek, ale já do háje nejsem…..(zde si dodejte sama, instalatér, elektrikář, zedník, topenář, malíř pokojů.)

„Nedělej z komára vola ženo, tak budeme chvíli svítit svíčkami no.“

K čemu je tedy Hodinový chlap?

No k čemu? Například dokáže skvěle navozovat atmosféru domácnosti, ve které nechybí muž.

V rekordním čase pocvrká vše kolem záchodové mísy a umyvadlo zapatlá zubní pastou a chloupky všech velkostí z různých částí těla.

Rád a rychle sní jakýkoliv kvalitní pokrm mu žena uvaří.

Báječně se s ním hraje hra na schovávanou, je naprostý mistr v pátrání po vašich tajných skrýších sladkostí a čokolád.

Naprosto skvěle zvládá disciplínu „Šlofíček po obídku.“ Vždyť co může být staromilský hezčího a romantičtějšího, než taková poobědová chvilka, kdy muž preluduje na hrdlo rozmanité zvuky a jeho mužný chrapot se mísí s něžným cinkáním právě umývaných talířů v kuchyňském dřezu.

Hodinový chlap prostě vhání do ženského všedního dne vřelou živočišnou energii, která obohatí a změní k lepšímu život každé ženy, nebo dívky.

Nádavkem pak provoní váš domov typickou mužskou vůní, designově vyladí interiér vašeho příbytku a zútulní ho spoustou různých měkkých textilií rafinovaně umístěných na různá místa v bytě a vnese řád do vašeho života. Krmit se totiž musí pravidelně minimálně třikrát denně.

Sákra…… když to tak čtu...............to bych vlastně mohl taky po večerech dělat a přivydělávat si.

Jsem ještě totiž navíc skvělý v ženami oblíbené disciplíně : „ Zážitkové příjemné škrábání zad od vrchu dolů“ a to se teda taky fakt počítá!!!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: David Vlk | sobota 4.5.2024 7:38 | karma článku: 25,90 | přečteno: 1092x
  • Další články autora

David Vlk

Nejlepší kuře je roštěnka!

17.5.2024 v 9:59 | Karma: 38,88

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,69

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,82

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,52

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,73