Co se vlastně změnilo v životním poslání žen???

Nikdo přeci dnes nechce upřít ženám jejich právo, žít svůj život jak chtějí, věřit v co chtějí a dělat co chtějí. Znamená to však, že už není jejich posláním rodit a vychovávat děti?

Nejsem už nejmladší, táhne mi na padesát a s ženami žiji už poměrně dlouho. Mám je rád a vážím si jich a udělal jsem si s nimi několik dětí o které pečlivě pečuji. My Husákova dítka jsme odkojeni socialistickým feminismem. Přesto nám připadají nářky nad genderově nevyváženou básničkou v čítánce poněkud přepjaté, přehnané, neřkuli lehce pitomé.

O tom, že hlavním posláním žen bylo rodit a vychovávat malé Jiskřičky a pionýry, nebylo v dobách mého mládí ani pochyb a to přesto, že se do učebnic neumísťovaly hravé básničky Jiřího Žáčka, ale spíše angažovaně pitomé říkačky.

O věcech nezpochybnitelných se však ani za Husáka nepochybovalo. Polemiku, jestli by mělo dnešní ženy urážet prosté konstatování, že jejich přirozeným a stěžejním posláním je rodit potomstvo a vychovávat jej, nebylo proč vést. Protože jsme v tom měli jasno. (Děcka a to jsme vůbec neměli ani ajfouny a internet, to je co?) 

Tak nějak se tahle odvěká lidská pravda myslela sama sebou. A nejen za socialismu, ale  vlastně vždycky v celých dějinách lidstva ať vládl kdokoliv.

Co se na tom dnes změnilo, že je z toho velké téma?

Nic! Jen prostě z rozežranosti ze svobody projevu nevíme roupama, co bychom dělali a tak se hádáme kvůli kravinám..

Nikdo přeci dnes nechce upřít ženám jejich právo, žít svůj život jak chtějí, věřit v co chtějí a dělat co chtějí.

Nemám nic proti tomu, že se některá žena rozhodne nemít děti. Je to její tělo a její právo. Nic to ovšem nemění na faktu, že ženy jsou samičí polovinou našeho živočišného druhu a jako takové mají přirozené poslání rodit potomstvo.

My, jemní a citliví muži dvacátého prvního století bychom to i vzali za ně, ale nejde to. I kdybychom chtěli, i kdybychom se na hlavu postavili. Některé orgány nám k tomu prostě chybí. I když jsem se hodně snažil, dělohu jsem na svém těle prostě nenašel a to ani nemluvím o...........................

Milé a milované ženy, prosím Vás, zůstaňte i nadále ženami. Tou krásnou a dokonalejší a moudřejší polovinou našeho živočišného druhu!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: David Vlk | pondělí 23.1.2017 14:39 | karma článku: 43,49 | přečteno: 4691x
  • Další články autora

David Vlk

Sraz poškoláků.

28.5.2024 v 10:53 | Karma: 19,01

David Vlk

Chlape, máš rád kozy?

25.5.2024 v 19:49 | Karma: 24,46

David Vlk

Nejlepší kuře je roštěnka!

17.5.2024 v 9:59 | Karma: 39,17

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 26,03

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,70