Smrt za sperma ve svěcené vodě?

         Milan Kohout se nedávno na svém FB profilu pochlubil dalším uměleckým kouskem. V jednom polském kostele nalil do nádoby se svěcenou vodou své naředěné sperma. Považuje to za svůj epochální evoluční přínos dalšímu vývoji lidstva.

         Tento podivín, který se považuje za umělce, v minulosti několikrát opakoval, že mezi islámem a křesťanstvím není žádný rozdíl.
         Smíchání vlastního sperma se svěcenou vodou považuje nejen za umělecký projev, ale je přesvědčen, že jeho genetická informace ovlivní další směřování lidstva. Na svém FB se chlubí: "Shromáždil jsem trochu svého spermatu, které, jak se domnívám, musí obsahovat genetickou informaci o mém ateismu (jsem přesvědčen, že je lidský mozek evolučně naprogramován na ateismus), a zředil jsem ho ve ´svěcené vodě´. Pak jsem obsah nádobky vlil do křtitelnice velkého polského kostela, doufaje, že se moje semeno vsákne do kůže křižujících se křesťanů, a tím je geneticky konvertuje k ateismu..."

        Nebudu teď hodnotit pana profesora ani jeho "umělecký počin". Neznám totiž výraz, kterým bych neurazil všechny ostatní, kteří byli vybraným termínem až doposud označeni. Jen se zastavím u toho, zda skutečně věří, že islám je stejný jako křesťanství.
         Věří pan Kohout tomu, co říká? O tom pochybuji. V tom případě by totiž musel navštívit třeba Saudskou Arábii a předvést podobnou "uměleckou performanci" v některé z tamních mešit. A i kdyby něco takového udělal, věříte tomu, že by fotografie zveřejnil na svém FB profilu?

         Pokud by byl současný islám srovnatelný s dnešním křesťanstvím, pak by hlava tohoto malého mužíčka visela na vratech polského kostela, který poctil tím, co za umění považuje jen on sám.
         To, že má tento umělec hlavu stále na krku, svědčí o tom, že nemá pravdu. Žádný křesťan nemá radost z toho, co si Milan Kohout dovolil. Nikdo mu za to ale hlavu řezat nebude. Křesťané totiž, na rozdíl od muslimů, věří, že Bůh si zjedná pořádek sám. S nimi i s panem Milanem Kohoutem.

P.S.    Pokud máte děti, chtěli byste, aby je formoval takový "profesor"?

 

Předchozí články:
Mezi xenofoby, rasisty a islamofoby se zařadil už i Andrej BabišAž do odvolání držím každou středu protestní hladovkuMuslimský vězeň si stěžuje na diskriminaci 

Autor: Vlastík Fürst | úterý 18.8.2015 16:25 | karma článku: 40,77 | přečteno: 2718x
  • Další články autora

Vlastík Fürst

Ano, bude hůř

2.5.2024 v 19:10 | Karma: 22,96

Vlastík Fürst

Máš ho malýho

26.4.2024 v 17:38 | Karma: 23,64

Vlastík Fürst

Diskuze dospělých

21.4.2024 v 12:41 | Karma: 24,01

Vlastík Fürst

Zvláštní závislost

19.4.2024 v 13:03 | Karma: 19,79