Moje žena maskuje, že je praštěná

         Už jste se někdy snažili před okolím skrývat něco, co se druzí neměli dovědět? Buďte rádi, že nejste slavní. Paparazzi by to stejně vyšťárali a pak by o vás napsali i to, o čem vy sami nemáte ani nejmenší tušení.

         V českých médiích je v posledních měsících běžné, že na prezidenta Zemana prásknou všechno, co by mu mohlo snížit jeho oblibu u prostého lidu. Proč? Protože pije krev jim a také "amíkům", kterým se nelíbí, že neskáče podle jejich pískání, jako to dělával prezident Havel.

         Když se o něm v novinách objeví taková zpráva, často "malinko" vytržená ze souvislosti, hned se na něj slétne hejno intelektuálů a slavných osobností a pustí se do něj jako supi do mršiny. Pokud by to samé udělal třeba "knížepán", pak by se to v tichosti zametlo pod koberec a média by o tom taktně pomlčela. Nevytahovaly by se červené karty, nepsali by o tom kamarádi v zahraničních novinách...

         V takovém prostředí se nemohu divit, když se i má žena snaží před veřejností zamaskovat, že je praštěná. Stalo se to včera večer. Zhasla světla a cestou do ložnice narazila do dveří. Tak silně, až jsem měl strach, že něco prasklo. Vše okamžitě zaledovala a pak ještě usínala s mokrým kapesníkem na čele.

         Dnes ráno se v koupelně snažila následky včerejší rány zamaskovat. Make-up v dostatečné vrstvě opravdu dokáže divy. Kdybych nevěděl, co se pod ním skrývá, ani bych si ničeho nevšiml.

         Moje milovaná manželka se snaží skrýt následky včerejšího nemilého setkání s obývákovými dveřmi. Díky tomu jsem ji zase po delší době viděl namalovanou. Patří k ženám, co jsou krásné i natural. Díky tomu nežije ve vleku různých reklam, které ženy učí, jak "být sama sebou". Je svá i bez šminek, prodloužených řas, umělých nehtíků, zářivě obarvených vlasů i plastických operací.

         Moje žena je praštěná a snaží se to maskovat. Jsem rád, že je praštěná jen tělesně. Mentálně je totiž úplně v pořádku. Ta modřina, kterou maskuje, časem zmizí sama a já se pak budu zase radovat z její přírodní krásy.

 

P.S.:   Zveřejněno s laskavým svolením mé ženy.

Autor: Vlastík Fürst | čtvrtek 22.1.2015 9:20 | karma článku: 36,92 | přečteno: 4319x
  • Další články autora

Vlastík Fürst

Ano, bude hůř

2.5.2024 v 19:10 | Karma: 20,50

Vlastík Fürst

Máš ho malýho

26.4.2024 v 17:38 | Karma: 23,49

Vlastík Fürst

Diskuze dospělých

21.4.2024 v 12:41 | Karma: 23,87

Vlastík Fürst

Zvláštní závislost

19.4.2024 v 13:03 | Karma: 19,59