Je obrana vlasti před šaríou trestný čin?

         V poslední době se v médiích stále častěji setkáváme s názorem, že činnost IVČRN a BPI je v rozporu se zákony naší vlasti. Jako jeden z posledních se v tomto duchu vyjádřil psycholog Dalibor Špok.

         Ten v rozhovoru pro iDNES.cz prohlásil na adresu docenta Konvičky, že jde o "člověka, který by měl být zván leda na policii k podání vysvětlení a měl by se zodpovídat z toho, jak je možné, že vede platformu, jejíž samotný název je v rozporu s Ústavou a dalšími trestními zákony." Později, možná v domnění, že tím dodá svým slovům ještě větší váhu, dokonce přirovnává pozvání Martina Konvičky do televizního diskuzního pořadu k pozvání sexuálního násilníka.

         Mám stále silnější dojem, že ani jeden z těch, kteří by nejraději poslali všechny odpůrce násilné islamizace Evropy do vězení, neví, proč tu existuje hnutí IVČRN a také Blok proti islámu.

         Hnutí Islám v České republice nechceme si dalo za cíl upozorňovat zákonnými prostředky na nebezpečí hrozící ze strany politického islámu. Ten má jediný cíl: nastolení práva šaría nejen v naší zemi, ale i na celé planetě Zemi.

         Blok proti islámu chce bránit naši vlast před islamizací politickými prostředky. Sdružuje lidi, kteří ztratili víru v to, že současní politici jsou schopni a ochotni uchránit naši zemi před hrozbou, kterou je šaría.

         Jde o hodně. Proto by si každý soudný člověk měl položit otázku: "Je obrana vlasti před šaríou trestný čin?" Pokud ano, pak je to s naší demokracií hodně špatné. Dovolíme-li, aby právo na jedné straně chránilo vlastizrádce a na druhé ohrožovalo ty, kdo chtějí bránit draze získanou svobodu, tak brzy nastane čas, kdy k nám jedním směrem budou proudit davy muslimských imigrantů a druhým směrem budou utíkat emigranti, kteří ztratí chuť žít v zemi, v  níž se na svobodu bude už jen vzpomínat. Tedy, pokud i to nebude trestné.

Předchozí články:
Mohu se usmívat, když jsem islamofob?Brno plné rasistů

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vlastík Fürst | čtvrtek 30.7.2015 16:25 | karma článku: 42,97 | přečteno: 2528x
  • Další články autora

Vlastík Fürst

Na fotce nestárneme

5.5.2024 v 13:31 | Karma: 16,81

Vlastík Fürst

Ano, bude hůř

2.5.2024 v 19:10 | Karma: 23,91

Vlastík Fürst

Máš ho malýho

26.4.2024 v 17:38 | Karma: 24,23