Stal jsem se kamarádem Kristýny Kočí

...a nebylo to tak těžké. Stačilo jen poslat jí žádost na fejbůku a čekat. No řekněte kdo z vás to má? Což mne přivádí k tomu, že jsem na fejbůku přítelem aj Jiřího Paroubka... Proto jsem se rozhodl, a určitě nejsem první ani poslední, kterého to napadlo, že se stanu přítelem co nejvíce politiků, kteří jsou registrováni na fejbůku...

Nyní si jistě pozorný čtenář klade otázku: Co z toho jako bude mít? A já vám na to odpovím, že ještě nevím. Jen se mi to zkrátka líbí. Někdo sbírá podisy slavných lidí, někdo se rád fotí s celebritama, někdo s nima strašně rád spí, jsou lidé, kteří dokonce pronásledují veřejně známé osobnosti a jsou jimi přímo posedlý a pak jsem tu já a možná ještě hrstka mne podobných, který se rozhodl, že bude sbírat přátelství politiků na fejsbůku. A možná, že se z toho něco vyklube. Ani nevím, jestli se někdy osmělím a oslovím je tím, že je šťouchnu, nebo jim napíšu něco na zeď, ale určitě hnedle, jak dopíšu tuto zpověď, už mám na fejsku vyhlídnutýho Lišku, Foldynu a Bursíka...no a pujdeme ještě i více na levo. Doufám, že narazím na Ransdorfa, nebo Grebeníčka, či Vlastíka Tlustého a nebál bych se jít do holportu ani s Vítem Bártou.

Upřímně, nejsem nějak politicky vyčleněn. Jediný program, který jsem si kdy přečetl, byl program pirátské strany, která je mi asi nejbližší a pak částečně program Dělnické strany a to jen proto, že touto stranou opovrhuji. Svého času se mi líbily názory pana Havla a koho fakt nemusim, je Klaus, ale na fejsku bych si ho přidal. Koneckonců je to politik. Na koho doufám, že narazím, je Kalousek. Přijde mi, že to je rytíř mezi politiky a to proto, že má největší ostruhy. Vždyť je v politice už opravdu dlouho, stejně jako Nečas ovšem oproti němu má tu "výhodu", že byl ve více vládách než on. Má tudíž velkou cenu pro sběratele, jako jsem já.

Tak, a teď jsem to na sebe prozradil. Jsem sběratel politiků na fejsku a každý má svou cenu. Vysoko je momentálně již zmiňovan Bárta a vůbec VéVéčkáři, ať už současní bo bývalý, obecně, pak taky Kalousek, z kterým už opravdu hodně ztrácí Kasal. Bém na tom společně s Langerem taky nebyli špatně, ale trochu si to pohnojili a kapitola sama o sobě je Standa Gross. A teď se zeptám. Koho by ste ve své sbírce chtěli mít vy?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Vladyka | sobota 21.5.2011 9:00 | karma článku: 8,30 | přečteno: 1103x
  • Další články autora

Jan Vladyka

Vánoční zamyšlení

24.12.2018 v 9:05 | Karma: 5,86

Jan Vladyka

Pohne Skippy zemskou osou?

28.2.2016 v 1:17 | Karma: 8,28

Jan Vladyka

Silničáři nezaspali!

1.1.2016 v 1:35 | Karma: 7,68

Jan Vladyka

Transplantace Švábem

11.12.2014 v 22:00 | Karma: 9,98

Jan Vladyka

Čistý čas ve fotbale ano či ne?

4.11.2013 v 22:35 | Karma: 10,80