Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Tady už přestává veškerá legrace. Kde je pravda, kde je láska, kdo ji ohýbá a znásilňuje?

Informace o průběhu sobotních provokací při demonstraci na Malé Straně v Praze, které se pomalu, ale naštěstí jistě začínají objevovat, svědčí o daleko větším průšvihu ve společnosti, než jak se může na první pohled zdát…

Toto už opravdu nelze pominout mávnutím ruky, nebo pokrčením ramen. Video pesudo-střetu údajných (také to slovo umím používat, milá Česká televize…) „pravicových radikálů“, kterým co když dost možná čouhá služební průkaz policie České republiky z každé kapsy, s davem odpůrců údajné xenofobie a fašizace naší společnosti, nade vší pochybnost dokazuje, že šlo o předem zinscenovanou frašku.

Nikdy sem neviděl „pravicové radikály“, kteří třímají v ruce plastovou trubičku o průměru cca 5 cm jako zbraň, nikdy jsem neviděl, že by se někomu odrazila od nohy dlažební kostka, aniž by si toho trefený všiml. Nikdy jsem neviděl cca 25 „pravicových radikálů“, z nichž ani jeden nemá „v akci“ na nohou vysoké kožené boty, ale pouze tenisky.

Nikdy jsem neviděl tak očividně řízenou provokaci, jako na přiloženém videu.

A co mi z toho všeho vychází?

Že jsme jako národ v rukách lidí, kteří se neštítí očividných lží a dezinformací. Česká televize, tento státní subjekt, nám podává lživé, překroucené a zcela jednostranné informace, policie české republiky, tedy orgán státního aparátu ruku v ruce s výše jmenovanou klikou mediálního světa, se dost možná dopouští inscenování násilných nálad a provokací, za které by se nemusel stydět ani fízl z Haškova Švejka.

Vzpomínáte si na demonstrace občanů nespokojených se soužitím s nepřizpůsobivými Romy, ke kterým došlo před několika lety v Českých Budějovicích? Vzpomínáte si na záběry lidí, které nade vší pochybnost ukazovaly jak maskovaní mladí muži v jednu chvíli burcují okolostojící demonstranty k neposlušnosti a k násilí, aby se tito provokatéři v příštích vteřinách stali policisty v civilu, kteří za pomoci služebních průkazů a teleskopických obušků okolo stojící lidi zatýkali za údajnou rasovou nesnášenlivost…?

Já si na ty záběry pamatuju velice dobře, i na to, jak se po několika dnech jednoznačně prokázalo, že někteří z těch, co nejprve provokovali k násilí, aby posléze zatýkali, byli příslušníky policie české republiky.

A máme to tu opět, opět nestydaté provokace, rekvizity divadelního rázu (molitanové, nebo papírové „dlažební kostky“, tyče, co se ohýbají jen silou gravitace atd.) opět snaha o diskreditaci názoru jedné skupiny obyvatel, její kriminalizace.

A opět je ve hře karta s názvem – lidská práva, nacismus, xenofobie. Jako přes kopírák!

Zajímalo by mě, zda si alespoň někteří z příznivců přijímání uprchlíků uvědomují, jak hluboce je takovými akcemi pošlapána právě ona svoboda, o kterou prý údajně tito lidé s „jediným správným názorem“ neustále bojují proti nám ostatním – prý nacistům a xenofobům. Zda si uvědomují, že z dlouhodobého hlediska každá taková událost přinese jejich věci jen a jen negativa, protože lidé nejsou hloupí, a vždy budou ostře vystupovat proti takovému překrucování skutečnosti, která zatím zdánlivě hraje do karet lidem, kteří v sobotu stáli proti údajným „radikálům“.

Oni sami, tedy lidé, kteří prý odmítají xenofobii a rasismus, by měli v prvé řadě trvat na důkladném vyšetření celé té Malostranské frašky. Nejde jen o naše občany, ale o celou Evropu, do které se jistě ony záběry s „násilníky“ rychlostí blesku dostaly.

Toto je opravdu veliký průšvih, nenamlouvejme si opak. Takováto věc, pokud se tedy prokáže, že mohlo jít o policejní provokaci, by byla jednoznačně na rezignaci policejního prezidenta, ministra vnitra, a určitě by si zasloužila plnou pozornost všech našich zákonodárných sborů. K takové markantní manipulaci skutečností u nás snad ještě nedošlo.

Předávejme do celého světa informace, jak to skutečně v sobotu na Malé Straně bylo, poukazujme veřejně a nahlas na nesrovnalosti, které jsou na záběrech dobře patrné.

Pokud je nám svoboda a pravda milá, musíme tak činiti a nemůžeme, ba nesmíme jinak! Spousta demonstrantů z řad „antifašistů“ a příznivců přijímání uprchlíků vzhlíží k zesnulému prezidentu Havlovi, jako k ikoně pravdy a lásky.

Bylo by asi dobré, kdyby si položili tito lidé otázku, co by na tak zjevnou nepravdu, lež a manipulaci jejich guru řekl…

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | pondělí 8.2.2016 14:20 | karma článku: 43,74 | přečteno: 4430x
  • Další články autora

Vladimír Kroupa

Pro ukrajinské civilní oběti ruských zločinů můžeme udělat víc…

Současně s tím, můžeme udělat něco pro sebe, hlavně pro ty z nás, kteří stále nevěří, závidí, nenávidí a názorově stojí na straně, která není morálně ospravedlnitelná...

2.11.2022 v 10:40 | Karma: 36,53 | Přečteno: 2470x | Diskuse| Společnost

Vladimír Kroupa

Kdo má největší strach z potenciálního prezidenta, Petra Pavla…?

Na hlavu Petra Pavla, toliko kandidáta na prezidenta ČR, se v posledních dnech snesla vlna kritiky za jeho minulost, respektive za to, jak se k ní staví.

26.10.2022 v 12:43 | Karma: 35,34 | Přečteno: 1669x | Diskuse| Společnost

Vladimír Kroupa

Ideální muž a ideální žena. Konečně jsem na to sám pro sebe kápnul…

Kdekdo si s tím láme a lámal hlavu. Je fakt, že co člověk, to názor, pocit a priorita. Po dlouhodobém studiu tohoto problému jsem alespoň já sám pro sebe tomu přišel na kloub...

20.10.2022 v 11:36 | Karma: 20,13 | Přečteno: 665x | Diskuse| Společnost

Vladimír Kroupa

Rus nekreslí červené linie, Rus páchá krvavé linie…

Ještě ani není jasné, kdo vlastně vyhodil do luftu část Kerčského mostu, ale už je jasné, jak blízko má Putin k Hitlerovi...

10.10.2022 v 11:39 | Karma: 29,53 | Přečteno: 581x | Diskuse| Společnost

Vladimír Kroupa

Nechápu, proč někdo nechápe, že je Putin vrah a zloděj…

Jak moc musejí být zblblí lidé, co se stále zastávají Putina a jeho zločinných záchvatů? Kde tací vyrůstali, jaký vnitřní řád nasávali s mateřským mlékem...?

30.9.2022 v 12:41 | Karma: 35,71 | Přečteno: 1030x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám