Veřejné tajemství české politiky

Politika je špína a kdo ji chce dělat úspěšně, potřebuje železnou imunitu. Tolik jednou větou z Brna o tom, proč už jsou psanci Šnajdr, Fuxa a Tlučhoř z vazby venku. Co dodat?

brněnská konspirace graficky

Prostý televizní divák a daňový poplatník již téměř deset let (od roku 2004) trpně snáší, že českou politiku řídí jeden pán a ten se jmenuje Václav Moravec. Nástupce Oty Černého na televizním trůně zdánlivě každou neděli krom vánoc a prázdnin udává směr a tón českého politického dění. A o čem se bude po dnešních Otázkách mluvit?, sugeruje týden co týden manipulátor z Kavčích hor (občas z Afgánistánu) a domácí politici tancují, jak tento výtečník píská.

Voliči si zvykli, veškerý odpor proti Moravcově telediktatuře se omezuje na ignoraci či přepnutí kanálu.

 Jenže ono je to jinak.

 Agendu české domácí poltiky nenastavuje jeden z veřejných prostředků dobře placený tlučhuba, ale moravské gangy.

 Ano, vítr změn, který drolí pražské „ústavní zvyklosti“ duje zpod Hostýna.

Uvědomme si, že tato falešná a prázdná „antikorupční“ revoluce odstartovala na povel z Brna, když tajemný pan Gregor podal podnět k stíhání středočeského hejtmana Ratha na brněnském Nejvyšším státním zastupitelství. http://www.lidovky.cz/rath-by-se-to-dozvedel-vysvetluje-klicovy-muz-gregor-volbu-brna-p8p-/zpravy-domov.aspx?c=A120602_211822_ln_domov_mpr .

 Trapný hon na Fuxu, Tlučhoře, Šnajdra a spol. byl rozpoután z Olomouce a opět odtrouben z Brna.  Co jim asi v Ostravě slíbili? http://www.denik.cz/z_domova/snajdr-tluchor-i-fuksa-mozna-vazebni-veznice-opusti-jeste-dnes-20130716.html

 Občanstvo je toho času důkladně „informováno“ o rejdech pražských, plzeňských, ústeckých či jihočeských „kmotrů“ - ale slyšel někdy někdo o nějakém brněnském, olomouckém, či ostravském kmotrovi?

 Že by na Moravě kmotry neměli?

 (Jediný veřejně dohledatelný, tedy mediálně propíraný údajný „kmotr“, don Pablo Blažek z brněnské ODS byl posledním ministrem spravedlnosti.) http://domaci.eurozpravy.cz/politika/52604-brnensky-kmotr-sefem-spravedlnosti-spatny-vtip-premiera/

Jak pravil největší žijící brněnský politolog Dalík, "není Leoš jako Leoš," což je tzv. Dalíkův politologický zákon č.2, viz http://vimmer.blog.idnes.cz/c/278084/Dalikovy-zakony.html 

Od roku 1997, kdy moravský intrikán Zelenec zinscenoval sarajevský atentát na původní klausovskou ODS, jdou českým „kmotrům“ po krku moravští bratři, ochotní skládat živé oběti na bruselské, londýnské a washingtonské oltáře. Novokřtěného chachara Topolánka po fišerovské loutkohře střídá vyčištěný valach Nečas, teď Zemanův ostravák Rusnok a na cestě jsou jihomoravští borci Sobotka s Haškem.

Kraluje nám moravská dynastie v cizích službách, a jen dva muži si mohou být před krutými moraváky jisti: nedotknutelný kníže Kalousek a nenahraditelný Václav Moravec.

A prezident Zeman?

Ve hře s otráveným jezevcem z Vysočiny, která je před zraky nevěřících telediváků rozehrána, nejde o české korunovační klenoty, ale o nesmiřitelný boj o Temelín a Dukovany.

 Více na 

 http://vimmer.blog.idnes.cz/c/350575/Sifra-mistra-Dominika.html

http://vimmer.blog.idnes.cz/c/313136/Protokoly-Hostynskych-mudrcu.html

http://vimmer.blog.idnes.cz/c/314092/Jak-Klaus-vypalil-rybnik.html

 

 

 

 

 

 

Autor: Michal Vimmer | středa 17.7.2013 11:01 | karma článku: 13,26 | přečteno: 1012x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Škola lží a iluzí

7.6.2024 v 11:13 | Karma: 25,74

Michal Vimmer

Přítel Zeleného údolí

6.6.2024 v 11:45 | Karma: 19,39

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,46

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34