Válka s epidemiomlokem

Dobrých zpráv z boje proti kovičoku není nikdy dost. Výzkumný ústav vojenské vzduchotechniky v Láhauru (Pákistán) prokázal, že plnovous od 8 do 50 cm je mnohem účinnější filtr proti vražedným mikrobům než "domashita rowshkas" 

Experimenty probíhaly na dobrovolnících od března 2020 v leteckých laboratořích v Karáčí, v krutých podmínkách na vojenské základně v největší pakistánské poušti Thár a pokračovaly v nejpopulárnějším pakistánském zábavném větrném tunelu Islamabad Uragan Factory, kde se celé rodiny s plnovousy bez obav a se skvělou náladou vznášely v aerosolu z legionelly, shigelly, pertuse, antraxu, difterie, dysenterie - a zcela bez následků !

Pokročilá fáze testování na ovdovělých ženách přinesla vynikající výsledky.

Překvapení se konalo při pokusech ve vysokohorských podmínkách v okupovaném Kašmíru.      Plnovous při brodění ledových himalájských řek přestal fungovat a i otrlí horští myslivci jednotky Flame Desert Tigers, zocelení v pekle Balúčistánu, začali projevovat příznaky neznámého infekčního onemocnění, nápadně podobnému nákaze virem šířeným z nepřátelské Indie (Complete Viral Dementia, CoViD: rudé až modré prsty, zimnice, bolesti hlavy, ztráta čichu, ztráta odvahy, sněžná slepota, dřímota).

Okres v povodí řeky Shumbala byl rozhodnutím vedoucího výzkumníka neprodleně uzavřen do karantény, aby se záhadě přišlo na kloub. 

Rozuzlení přinesl objev armádního dermatologa profesora Shri Umara, že přenašečem nákazy je  v potocích rozšířený mlok, latinsky epidemiomlog covidentis, jemuž domorodci odenepaměti přinášejí lidské oběti a do toků z horských ledovců z úcty k mlokovi vstupují pouze ve válenkách z husté jačí srsti.

Zákeřný epidemiomlog při vyšší teplotě rychle hyne.

Ale dobré zprávy se najdou i Unás :

Nejen že během nouzového stavu již v březnu 2020 z ČR zmizela chřipka, jakož i jiné akutní respirační choroby : díky zákazu nočního vycházení při druhém nouzováku okamžitě pominul letitý, bolestný problém bezdomovectví.

A stačily na to 3 vteřiny a 2 slova: ZŮSTAŇTE DOMA !  https://cnn.iprima.cz/zustante-doma-ministr-prymula-na-twitteru-apeluje-na-narod-ve-trivterinovem-vzkazu-11315

Autor: Michal Vimmer | čtvrtek 29.10.2020 8:36 | karma článku: 18,43 | přečteno: 572x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Škola lží a iluzí

7.6.2024 v 11:13 | Karma: 25,73

Michal Vimmer

Přítel Zeleného údolí

6.6.2024 v 11:45 | Karma: 19,39

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,46

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34