Mirka premiérka? Snad Mirek, ne?

Hodit na stůl eso jménem Dr.Kuba v tuto chvíli je samozřejmě totéž co poprava. Takže ODS předhodí lvům z TOP09  nebohou Mirku. A vládu bude dál řídit Mirek: aby se to nePleTlO.

Ženy v české vládě jsou smutnou kapitolou tragických dějin českých zemí. Buzková, Parkanová, Třeštíková, Jurásková, Hanáková, Müllerová ... ty ostatní si lze najít zde  http://padesatprocent.cz/cz/databaze-expertek-a-politicek/zeny-v-ceskych-vladach-2

Džendr fantasmagorie oprašující báji o kněžně Libuši a Šárce, čili sen o tom, jaký bude v ČEZraeli zemský ráj (to napohled), až nám povládnou ženy, tomu nevěří ani 50%, ani 20%, ani 10% žen, ale nevadí.          V loutkohře je to legitimní žánr. Báchorky o "lepší politice" ženského rodu jako všechny utopie slibují nikdy neuskutečnitelnou fikci, ke které se jako ke komunismu sice blížíme, ale nikdy k němu nedojdeme, navždy zůstane za obzorem. Že se na každém kroku bolestně přesvědčujeme, že pohlaví není kvalifikace (nejčerstvější příklad paní družinářky z Vizovic), na to je univerzální pokrokářská odpověď : málo kroků jsme ještě urazili ! 

Ženy, které nestudovaly život z ideologických džendr příruček (viz paní famfatál Naďová), dobře vědí jak se nejlépe vládne: prostřednictvím mužů.  Omotat si páníčka kolem prstu, to je jistota. Feministický švindl s kvótami nevede nikam jinam než v pravý opak, protože  nařízené popírání přírodních zákonů prostě nefunguje.

Čili nastrčená figurka ženského pohlaví (řekněme Mirka) bude stějně dělat s čistou hlavou jen to, co jí do sluchátka bude diktovat nějaké to grémium - orgán samozřejmě složený toliko z mužů.

Vládní trio DOS + POT + DILEM bude dál dirigovat kníže Mirek. 

Co když nám ale vítr změn odvane i Mirka?

Ani takovou katastrofu nelze v nastupující éře dramatické neopolitiky úplně vyloučit.

V tom případě nastoupí brněnský ženomuž Adam Škrla, průkopník typu animirekanimirka, který si dal uříznout prsa tak dávno před božskou Anželýnou Žolý.

To bude teprv džendr fičák !

viz http://vimmer.blog.idnes.cz/c/313136/Protokoly-Hostynskych-mudrcu.html

 

http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/deniky-skrlove-alias-anicky-promluvily-v-dite-se-menila-sama-drzela-hladovku.html

 

 

 

Autor: Michal Vimmer | čtvrtek 20.6.2013 9:09 | karma článku: 13,11 | přečteno: 742x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Škola lží a iluzí

7.6.2024 v 11:13 | Karma: 25,74

Michal Vimmer

Přítel Zeleného údolí

6.6.2024 v 11:45 | Karma: 19,39

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,46

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34