Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ani ryba ani Rath aneb akce Orangutan

Jak velká ryba je Dr. R. chycený na krabici, o  tom už se nažvanilo mnoho. A ostatní velká zvířata? Vyčkejte, vždycky musí být někdo první, od teď se ostatní darebáci se za mříže jen pohrnou, slibuje nám vládnoucí klika: copak nevidíte tu frontu? 

Frontu kriminálníků do politiky ano, ale frontu politiků za katr sotva.

Ryba, jak známo, smrdí od hlavy a v případě Dr. R. to smrdí široko daleko.

Proto raději připoměňme si základní fakta: D.R. se narodil 25. prosince 1965: to znamená, že nikdy nebyl žádná ryba, ale vždycky kozoroh.

Podle čínského horoskopu, který je mnohem výmluvnější, je povahou dřevěný had v jinu.

( ...hadi mají uhrančivé kouzlo osobnosti a nic je tak nedovede znechutit jako neměnnost definitivního okamžiku. Není divu, že se dostávají poměrně rychle na vedoucí místa a snaží se získat co největší prestiž a moc. Slovo moc je pro ně tajné zaříkávadlo. Jejich sebevědomí stojí a padá na schopnosti posilovat prestiž a pocit potřebnosti okolím. Až se na nich stane okolí závislé, teprve pak jsou v klidu. Mají silné majetnické sklony … viz http://www.zverokruh.cz/cinsky-horoskop/Had.aspx )

Jinak středočeský hejtman narozený v Praze.

Tolik stačí k ujasnění základní terminologie. Nyní k širším souvislostem honu na Dr.R.

V tzv. ČR probíhá boj o nástupnictví Václava Klause na prezidentské sesli. Složitá nadnárodní hra tajných a nevládních agentur, nájemných a prodejných politiků, jejich dvojníků, falešných překladatelů a klonů pracujících v cizím žoldu samozřejmě zapadá do celosvětové kampaně s globálním oteplováním, jejímž je VK jediným významným, neochvějným a statečným odpůrcem. Kdo ovládá světové klima (vzduch), kdo diktuje čím a jestli si smíte zatopit, co budete jíst a jestli vůbec smíte dýchat, abyste neprodlužovali uhlíkovou stopu, ovládá vše.

Nejde tedy o nic menšího než o světovládu, v mikroskopických českých podmínkách o legionářský (carský) poklad ukořistěný na transsibiřské magistrále, štěchovický (Mužíkův) poklad, falešné vstupenky na polskoukrajinské Euro a kurz české měny – zkrátka o osud největší herny, kasína a sázkové společnosti (prádelny špinavých peněz) v Evropě.

Jakou váhu má ve Velké Hře moravská karta (Kuřimská výzva), o tom snad už raději pomlčme. http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1767-brejvik-a-kurimska-vyzva.aspx

Rozměr blogového výkřiku nedovoluje se unavovat obludnými podrobnostmi velkomoravského Spiknutí (Hašek, Nečas, Sobotka). Nakonec tedy rychle a aktuálně do Sněmovny, kde má dnes údajný Dr. R. zbavený cti a imunity před očima nevěřící veřejnosti dostat slovo.

Co s tím má údajný nebohý středočeský exhejtman společného?

A proč údajný?

14. května večer byl jeden ze 2 Dr.R. bydlících v Hostivici u Prahy zatčen v Rudné s krabicí a bez otálení16. května uvržen do vazby v Litoměřicích. Dr. R. se neprodleně prohlásil za politického vězně, českou Tymošenkovou.http://vimmer.blog.idnes.cz/c/264183/Nemecti-odbornici-a-bitva-o-Julii.html

Případ zvdvihl vlnu nevole a rozhořčení na mezinárodním poli. 17. května přistává na Ruzyni početná delagace izraelské vlády, aby situaci kolem DR urychleně řešila. 21.května si DR přibírá druhého advokáta. 22. května na sanci na Spiritce byla hrstce ohromených poslanců objasněna pravá povaha Spiknutí i nenahraditelné úlohy DR v něm. A výsledek? Do Litoměřic se místo DR přemístil agent Adam Š. http://vimmer.blog.idnes.cz/c/265569/James-Bond-Skrla-zasahuje.html , aby se pilně v klidu připravil na chystané show ve Sněmovně, kde dnes, 5. června, sehraje před poslanci, zapisovatelkami, klakou i plačícícm otcem frašku „Rath jako živý.“

A kam se poděl pravý DR?

Inu … v kůži orangutaní samice začně nový život v osadě na Západním břehu s legendou: „ ...orangutanka, která už dosáhla věku, kdy se nemůže rozmnožovat, má totiž dominantní povahu a mohla by bránit reprodukci dalších samic.http://www.rozhlas.cz/zpravy/priroda/_zprava/v-prazske-zoo-se-louci-se-samici-orangutana-upitou-poslou-ji-do-izraele--1067921

jinak:

Upita se narodila 6. července 1985 v Moskvě. Do pražské zoo přišla z estonského Talinu v září 1996, o čtyři roky později přivedla na svět Kamova syna Filipa a za další rok Pagyho. Před dvěma lety se stal Upitiným partnerem samec Padang.

"Nyní už je Upita neplodná. Odchází z toho důvodu, že by vzhledem ke své dominantní povaze mohla blokovat další samice, v našem případě tedy Mawar, v reprodukci," řekla ČTK mluvčí zahrady Tereza Palečková.

Přesun zahradě doporučil evropský koordinátor chovného programu .

Upita je podle chovatelů velice inteligentní, ochotně také spolupracuje s chovateli. Když jí řeknou, pomůže jim například s úklidem. Vyčistí prostor pod posuvnými dveřmi od zbytků jídla a dřevité vlny. http://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/samice-orangutana-upita-odjede-do-izraele-uz-neni-plodna

Obě hostivické ženy, oba sirotci i oba advokáti si mohou oddechnout. DR bude v dobrých rukou a až nastane vhodná chvíle, jistě se všichni v klidu a míru setkají.

A Slováci se svou Gorilou se mohou jít klouzat na banánových šlupkách ! http://abbartos.wordpress.com/2012/03/18/neverme-gorilam/

 

Autor: Michal Vimmer | úterý 5.6.2012 10:31 | karma článku: 13,06 | přečteno: 1316x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Škola lží a iluzí

Za Marie Terezie zastal post učitele negramotného selského lidu vojenský vysloužilec s rákoskou. Nešť, doba pokročila a vojenský vysloužilec nám dělá prezidenta a učitelé s rákoskou se učí na vládě, jak se dělá světová politika.

7.6.2024 v 11:13 | Karma: 25,87 | Přečteno: 771x | Diskuse| Politika

Michal Vimmer

Přítel Zeleného údolí

Proč se stal P. Fiala z odpůrce EU milovníkem Zeleného údělu? Před 10 lety neměl Unii rád, nit suchou na ní nenechal. Leč osedlal ji, kobylku neposlušnou, změnila se k nepoznání a 2 roky šlape jako hodinky. Láska na 2. pohled.

6.6.2024 v 11:45 | Karma: 19,39 | Přečteno: 522x | Diskuse| Politika

Michal Vimmer

Zase volby ? Zase levice a pravice ?

Zkušený Evropan 21.století dobře ví, že na levici a pravici už se dávno nehraje. Pravice je zakázána, levice není vidět. Co zbývá ? Víra, samozřejmě ! Na výběr máme trvale udržitelný, dekarbonizovaný ráj s džendranděly anebo Peklo

5.6.2024 v 9:53 | Karma: 15,68 | Přečteno: 306x | Diskuse| Politika

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

„Pan prezident se systematicky zajímá o dění v České republice. Je o všem detailně informován. Nemá rád poučování a nesnáší opravy. Když se přeřekne, jedem dál, máme hodinu. Mluvit budu já, když se mě zeptá. Jasné ?“, ladí Pojar.

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,46 | Přečteno: 1559x | Diskuse| Politika

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

Jaký je rozdíl mezi stranami SPOLU ? Žádný. Voliče opozice opravdu nezajímají „programové rozdíly“, ale denní provoz. Systém Lži a Levárny aneb „Krmíme Otesánka, dokud mu chutná a nepukne“, je důvod sám k žulové jednotě.

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34 | Přečteno: 825x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Ruská jaderná ponorka plula u pobřeží Floridy. Fotky ukazují její poškození

19. června 2024  13:53

Ruská flotila, která navštívila Havanu, se rozdělila. Část pluje od Kuby směrem k Venezuele,...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Muž přišel kvůli polibku skoro o nos. Útočník ho sekl samurajským mečem

26. června 2024  20:14

Americká policie zadržela jednoho muže kvůli neobvyklému útoku. Šestatřicetiletý Peter Michael...

Vláda navrhuje zvýšení měsíčního poplatku České televizi na 150 korun

26. června 2024  5:53,  aktualizováno  20:05

Vláda schválila návrh na zvýšení měsíčních poplatků veřejnoprávním médiím. Zatímco u České televize...

GLOSA: Tektonické desky politiky v pohybu. Ale kdo riskne koalice stran?

26. června 2024

Premium Co je moc, to je moc, celá koza v polívce, to je o nemoc. To říkávaly naše babičky, když něco fakt...

V kolumbijském Medellínu spadla kabina lanovky. Jeden člověk zemřel

26. června 2024  19:42

Při pádu lanovky ve druhém největším kolumbijském městě Medellín zemřel ve středu nejméně jeden...

  • Počet článků 459
  • Celková karma 24,27
  • Průměrná čtenost 1141x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik