Foto

Vy se vždy tváříte jak jste objektivní, a přitom je tento článek zase jen jednostranným popsáním problému. Opět hážete zodpovědnost jen na jednu stranu konfliktu. A zdůrazňuji, že na současném stavu politiky má stejnou měrou zásluhu i současná koalice v čele s Rakušanem.

Vámi jmenovaní vlastně vůbec za nic nemohou. Jakože já nic, to všechno oni.

Zrovna Zeman je jedním ze zakladatelů polarizace společnosti a hulvátství.

Pokud si sama nesáhnete do svědomí a nezačnete přemýšlet i nad tím, že ono zlo vyšlo a vychází i od těch vámi jmenovaných, včetně Klause, můžete moralizovat jak chcete. Pražská kavárna, uliční výbor, a já nevím čím vším nás ještě onálepkují jiní, vás vážně brát nebude.

MZ

Podívejme se jak se chovají příznivci jednotlivých politických směrů na veřejnosti. Co se dělo při akcích prezidenta Zemana, který nakonec např. v Praze nemohl ani vystoupit. Co se dělo a ještě bude dít při předvolebních akcích Babiše. Jak se tam odpůrci těchto politiků chovali a chovají. A porovnejme to s akcemi prezidenta Pavla, s akcemi představitelů současných vládních stran. Je tam klid, neprobíhá žádné kontinuální rušení těchto akcí a ataky na tyto politiky. Co Milion chvilek, kteří se lživě tvářili jak jsou hrozně nestranní, v době Babišovy vlády neustálé akce proti vládním představitelům, současné vládní průšvihy je nezajímají, je ticho. Jejich akce před soudem kam šel Babiš s nějakou klecí byla vysloveně trapná. Závěr ať si udělá každý sám, ale já jsem takovou agresivitu jakou vyvíjejí příznivci tzv. demokratických stran z druhé strany nezaregistrovala.

AL

jj, pan Zeman říkal, že chce národ spojovat. Nicméně s ním a jeho kumpány to rozdělování naplno začalo.

PS

P29e73t38r 77S25k66á81l34a

17. 5. 2024 22:04

Opravdu to "Zeman vracel"? Nebylo to spíš tak, že to Zeman inicioval? Těch příkladů by bylo mnoho.

PJ

Paní Valíková stává se z vás zdatná manipulátorka. zkusím jen pár postřehů. Pro mě osobně zlom přišel tehdy , když vaši oblíbenci Klaus a Zeman upekli spolu Opoziční smlouvu a ukázali voličům, že jsou zbyteční. Vy se pohoršujete nad povolebním napadáním Zemana, ale ani se nepozastavíte, nad jeho volební kampaní, která byla opravdu něco. Zajímavé je, že i když se mi migrace nelíbí a k migrační politice jsem značně skeptický, nikdo mě fašistou a xenofobem nikdy nenazval. To kdo volil Zemana a volí Babiše nenaznačují média , ale statistické průzkumy, které hovoří celkem jasně. Ale vám je to asi zbytečné vyvětlovat :)

PC

p. Janouškovec:

Jen technická: Předpokládám, že oněmi statistickými průzkumy máte na mysli statistický průzkum vzdělání voličů.

Proto se ptám: Ono se něco podobného, jako je evidence vzdělání jednotlivých voličů ve volebních místnostech a jeho následné relevantní statistické vyhodnocení děje? Pokud si dobře vzpomínám na doby, kdy jsem ještě volil, nic takového se z jasně daných pravidel nekonalo. Volební komise vzdělání voličů nezjišťovala, natož aby tento údaj někam zaznamenávala. Pochybuji, že by se na tom něco od té doby změnilo.

Odkud si tedy média tyto údaje vycucávají?

Děkuji za odpověď.

Foto

Tak hlavně že máte jasno kdo za to může a bojíte se napsat, co si myslíte. Neříká se tomu guláš v hlavě?

Co takhle podlá Zemanová lež o Schwarzenbergovi o vrácení majetku Němcům? Co urážky Zemana na všechny strany? Toho by se našlo.

Ale to ve Vašem případě nemá cenu. Je to marný, je to marný, je to marný.

A kdy už podáte tu svou slibovanou žalobu?

OD

O24t94a 86D76v81o63r60a39k

18. 5. 2024 8:02

Pamatujete si jak těsně před první volbou Zeman přišel s tvrzením, že má kníže v Rakousku zámek kde uctívá nacistické symboly. A v druhé volbě že je Drahoš pedofil. Nebo na Klausovu amnestii. To už si nepamatujeme tak se to určitě nestalo. Tak si raději řekneme jak ti staří moudří muži stmelovali společnost.

IS

Když se někdo chová jako ruská onuce nebo upozorňuje na chemtrails tak to nesmíme okomentovat že jde o ruskou onuci a alternativně inteligentního, abychom nerozdělovali společnost?

JK

Vypadá to, jako byste si myslela, že prezident Zeman, dvakrát soudně pravomocně odsouzený za lživou pomluvu, někomu nepřátelství *vracel*. Milá paní, nevím, jestli jste tak hloupá nebo ne, ale setřást vinu za šíření nenávisti z dvakráť soudem uznaného šiřitele lží o nevinných lidech v prezidentském křesle, vás diskvalifikuje z každé debaty o slušnosti.

JV

Zeman byl prototyp špatného prezidenta. Kdo ho volil, by se měl aspoň trochu stydět. (Zlomyslný, zatrpklý dědek, i teď se nezměnil )

JK

Nějak jste pozapomněla na hlavní zdroj rozdělení společnosti a nárůstu nenávisti v ní, a sice Andreje Babiše a jeho ANO. Babiš je podle mě čistokrevný mafián typu Mrázek, Krejčíř a Pitr a jeho hnutí ANO je sekta, kde platí jedině šéfův hlas, což zrovna nedávno potvrdili jeho věrní "psi" po jednání o důchodové reformě u prezidenta. Pamatujete si na zaklekávání firem a zajišťovací příkazy, když byla ministryní financí Alena Schillerová? A co ta zběsilá kampaň současných opozičních stran proti vládní koalici, která začala okamžitě potom, co byla oznámená jména nových členů vlády? Od té doby hází různí lidé na vládu všechno. Byli by snad ochotni tvrdit i to, že Fiala a spol. může za pád tunguzského meteoritu, a tedy za vyhynutí dinosaurů.

Odpovídat na otázky, které si sama položíte, má tu výhodu, že můžete klást jen takové otázky, které se vám hodí do konceptu.

Foto

Autorka píše, že má strach říkat naplno, co si myslí. Autorce zároveň vadí, když někdo jiný tentýž strach nemá a říká naplno, co si myslí například o voličích Miloše Zemana nebo o jistém písničkáři s kladným vztahem ke spolupráci s StB.

To nevymyslíš.

OD

O11t77a 69D13v84o49r32a26k

18. 5. 2024 8:40

Já bych rád autorku trochu uklidnil, aby neměla strach. Jsem volič stávající vlády nicméně od jejího vzniku jsem se několikrát kritizoval její činy nebo chování jednotlivých vládních politiků. Mohu říct, že mě nesebralo fialové gestapo, nevyhodil mě z práce a ani nikdo z mé rodiny nebyl perzekuován. Asi jsem měl štěstí ....

  • Počet článků 463
  • Celková karma 27,86
  • Průměrná čtenost 1667x
Češtinářka a spisovatelka, tisková mluvčí Společnosti učitelů ČJL

Knihy:

Soukromý nebe (2004)  - pohádka o jedné krásné porodnici, rizikových těhotenstvích a lásce v mnoha podobách. A o Čaroději Gralovi, který v té porodnici pomohl mnoha budoucím maminkám.

Češtinářky 1. 9. 2022

Češtinářky jsem psala od roku 2014 do roku 2021. Snad je to román o českém školství, učitelích studentech a literatuře. A témata? Zásadní - láska, přátelství, souboj jedince s mocí a systémem a reakce nadřízených (mobbing a bossing)... V knize si nejvíc cením hovorů o literatuře ve třídách - ani jsem si nemusela moc vymýšlet, moji bývalí studenti vědí. Nejvíc jsem se bála při psaní kapitol o čertech a ďáblech a při učitelských poradách. Nejvíce jsem hlídala slůvka při rozhovorech s Čarodějem. A nejvíc jsem se nadřela při komponování věrohodné Kristovské paralely. Inspirací k ní mi byl skutečný příběh z jednoho gymnázia na Moravě.

Dost jsem si vymýšlela. Ale situaci v českém školství jsem snad zachytila podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. 

Kdo se odchyluje, musí často z kola ven. Boj se systémem bývá fatální. A v posledních letech se to zhoršuje...

Moje stránky:
https://www.cestinarky.cz/

mail: ver.valikova@seznam.cz