Státotvůrce Václav Klaus

Václav Klaus na volebním sjezdu ODS prohlásil, že nesouhlasí s politikou strany, a poté se vzdal titulu čestného předsedy. Dále řekl: "Považujte to za vstřícné gesto, neberte to jako nevraživost.". Je mylné se domnívat, že tímto „vstřícným gestem“ uvolnil Klaus Topolánkovi ruce, jak se domnívají někteří politologové. Naopak, Klaus tím uvolnil ruce sám sobě a jednoznačně vypověděl občanským demokratům válku poté, co přestali tancovat, jak jejich čestný předseda píská. Teď nastane Klausův aktivní boj proti ODS tím, že bude bezostyšně, coby „nestranický president“, podporovat založení konkurenčních stran – a pokud dvě takovéto strany budou málo, tak podpoří založení dalších a dalších a dalších „pravicových“ stran, dokud celou pravici nezničí. Václav Klaus byl vždy největší škodnou této země a jeho jednání nikdy nemělo za cíl nic jiného, než destrukci zásad demokracie a svobody ve prospěch Ruska.

Václav Klaus - Mýty a fakta

Mýtus: Václav Klaus, „otec-zakladatel“ ODS.

Faktum: Václav Klaus rozbil Občanské fórum, plné lidí, kteří se celým svým vlastním bytím a celým bytím svých rodin zasloužili o likvidaci komunismu, a následně byl společně s další předlouhou řadou komunistů – především z Prognostického ústavu - spoluzakladatelem ODS.

Mýtus: Václav Klaus nebyl komunistou.

Faktum: K tomu, aby člověk byl komunistou „tělem i duší“, není potřeba mít stranickou knížku KSČ. Ten, kdo aktivně nespolupracoval s komunistickým režimem, nemohl pracovat v Prognostickém ústavu, který byl komunisty založen s jediným cílem – naplánovat přechod z komunismu k tržnímu hospodářství, a to tak, aby se komunisté i poté udrželi u moci.

Mýtus: Václav Klaus nemá nic společného s StB.

Faktum: Neexistuje jeden jediný občan v této zemi, který by za komunismu po návratu ze zahraniční cesty nebyl předvolán k výslechu na StB nebo alespoň na policii. K tomu je třeba dodat, že Václav Klaus byl „Stranou a vládou“ vyslán na stáž do USA a následně dostal práci v Prognostickém ústavu, jehož hlavním cílem bylo udržet komunisty u moci.

Mýtus: Václav Klaus zavedl v této zemi tržní hospodářství.

Faktum: Prostřednictvím Velké, Malé a Kuponové privatizace Václav Klaus zprivatizoval komunistům kdysi komunisty znárodněný (rozkradený) majetek.

Mýtus: Václav Klaus – prozíravý politik.

Faktum: Václav Klaus, coby předseda vlády (a tudíž i nejvyšší šéf našich rozvědek) nejen pinkal tenis s jedním z největších zlodějů této země - harvardským nedoukem Viktorem Koženým, ale pozval na Hrad k osobní audienci i dalšího „výtečníka“, který si dokonce přivlastnil celou televizní stanici, za kterého každý z nás, včetně nemluvňat a penzistů, zaplatil 1000 Kč – dnešního euro-poslance Jana Železného.

Mýtus: Václav Klaus – státotvůrce.

Faktum: Václav Klaus, aniž by se kohokoliv ptal, rozbil Československo.

Mýtus: Václav Klaus tvrdí, že Euroústava a Lisabonská smlouva omezují suverenitu ČR.

Faktum: ČR je ve věci Lisabonské smlouvy rukojmím svého prezidenta. Znáte hnusnější omezení suverenity jakéhokoliv státu než diktaturu jednoho člověka?

Mýtus: Václav Klaus je demokrat, který ctí svobodu.

Faktum: Václav Klaus je demagog a diktátor, který, stejně jako komunisté, zneužívá svobodu k uspokojování Ruských ambicí, a když své osobní zájmy nemůže prosadit uvnitř strany, které je „otcem-zakladatelem“, tak tuto stranu radši podporou založení dvou konkurenčních stran oslabí – nebo nejradši rozbije.

Toto je pouze velice strohý výčet mýtů a faktů o Václavu Klausovi, prezidentu ČR.

Autor: Václav Šťastný | neděle 7.12.2008 11:21 | karma článku: 26,00 | přečteno: 1474x