Okamžik zlomu

  Okamžik zlomu. Jak jinak označit, definovat okamžik, kdy se náhle člověku v půběhu několika minut zhroutí celý svět, spadnou naivní optimistické brýle. Kdy člověk konečně pochopí, že veškeré snažení bylo zbytečné, že celý život byl omylem. Něco končí a něco začíná. Něco musí skončit, aby mohlo vzniknout nové.

 

 

Vážená paní admin. iDNES blog..

Vážení přátelé


Děkuji Vám moc za přeposlání mailu pro pana doc. Sedláka. V současnosti já sám opravdu zvažuji, zda mám vůbec dál psát články do blogu iDNES, má-li to vůbec, jakoukoliv cenu.. Po dlouhé době mě konečně pomalu dochází, že celá naše populace v naší zemi má zcela jednostranný, odmítavý postoj k postiženým, nemohoucím a že je vůbec nezajímá pohled ze strany oněch sociálně znevýhodněných. Nikoho dnes nezajímají osudy těchto lidí.

Snažil jsem se i zaujmout poutavými tématy, Poutavými, ne populistickými tématy. Ale pravdivými. Já sám asi nikdy nebudu psát líbivé bombastické a populistické články o naší vládě, zemětřesení kdekoliv nebo psát články zavrhující pana Paroubka, nebo pana Topolánka, Bursíka a dalších . Nepíši trháky.

Jen jsem se pokoušel vyvolat v lidech soucit s těmi, kteří měli méně štěstí a narodili se jako mrzáci, nebo jsou již seniory a nebo měli už jakékoliv úrazy. Informovat o jejich životě.


Nakonec se stalo, že jedno mé opomenutí bylo pro mne osudové. Po zveřejnění zprávy "článek, plagiát" se teď mým článkům všichni vyhýbají. Je to ovšem moje vina.


S přáním krásného dne, Mgr. Moravec

 

A odpověď:

 Dobry den,
nenechte se odradit, bude lip! Ctenari vam odpusti. Diskuse nejsou to nejdůležitější., ale chystame se zavest prisnejsi registrace.
hezky den
TB

Pounámka: Na životě je krásné to, že dokud člověk dýchá, stále žije. Děkuji tomu pánu co bydlí nad námi, že stále dává nové šance.
Děkuji svým čtenářům.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Moravec | středa 11.3.2009 17:00 | karma článku: 15,23 | přečteno: 1080x
  • Další články autora

Václav Moravec

Osudové cesty

29.10.2009 v 14:16 | Karma: 15,34

Václav Moravec

K zamyšlení a neb o budó.

21.4.2009 v 12:16 | Karma: 12,07

Václav Moravec

Rezignace

8.4.2009 v 19:13 | Karma: 13,59

Václav Moravec

L.I.F.E. System

1.4.2009 v 17:11 | Karma: 12,13

Václav Moravec

Koncert Groovey

1.4.2009 v 12:10 | Karma: 10,78