Zastavte šílence!

„Vědci z Evropské organizace pro jaderný výzkum (CERN) se v úterý pustí do údajně největšího fyzikálního experimentu všech dob.

V obřím podzemním prstencovém urychlovači u švýcarské Ženevy se pokusí simulovat podmínky Velkého třesku, jímž podle současných teorií před 13,7 miliardy let začalo pozorovatelné rozpínání vesmíru. Odpůrci experimentu se obávají vzniku černých děr, které pohltí svět.“ Říkají dnešní titulky novin.

A komu to prospěje?! A čemu?

Koho zajímá dozvědět se za cenu možná nedohledného rizika, co se skrývá v černých dírách, či jaké temné síly a hmoty jsou „za zrcadlem“ toho našeho viditelného zdejšího světa? Jako by nebylo dost na tom, že už i hmatatelné peníze, za které bylo možné si dříve koupit normální rohlík, aby se člověk nasytil, jsou dnes už virtuální. Jako by nestačilo, že se na nás řítí ledovce jako spojení proletáři neznámých sil ze všech koutů světa! Jako by nestačilo, že nám nad hlavami visí nová doba ledová, ještě mrazivější, a taky nejkrutější sucho, povodně, bouřky, tornáda! Jako by v laboratořích nebylo dost pokusných virů a bakterií, které mohou v kterémkoliv okamžiku zahubit vše živé (nebo aspoň lidi)! Jako by nebylo dost hladovějících vlivem sociální tuposti vojenských a polovojenských geril testosteroňáků, jejichž jediným životním plánem primitiva je zabíjet, žrát, krást a znásilňovat jakoukoliv jinou bytost, která má pod sukní opačné pohlaví (ba někdy dokonce i stejné)! Jako by nestačilo, že se každý den přesunují miliardy lidských mravenců z místa na místo za tak zvanou „prací“, přičemž devadesát procent  těchto činností je úplně zbytečným a vyčerpávajícím ničení životního prostředí, a je pro klidnou existenci naprosto zbytnou, ba kontraproduktivní prací pro práci! Jako by nestačilo, že praktikováním nesmyslných teorií, bažících po neustálém růstu (hospodářství) v bláhové představě, že to znamená štěstí, už i tak zničily Zemi natolik, že je před zhroucením a pomalu tu nezůstává kámen na kameni!

Ale né! My ještě musíme se svými ničitelskými plány do kosmu a za hranice vesmíru! (Tedy ne my, ale ti šílenci, kteří hospodaří s kasičkami našich státních rozpočtů).

      Zastaví vůbec něco ty psychopaty, aby přestali experimentovat a zatahovat do svých šíleností nás, normální lidi bez děsivých ambicí, kteří si chtějí jen obyčejně pěstovat mrkev na zahrádce a spokojí se s tím, že stejně nesní víc, než talíř bramborové polévky k obědu a kousek sýra od domácí stračeny k večeři, a nemusí být ani dovezený kolem celé zeměkoule až z Austrálie, a přesto se dokážou cítit spokojeně?

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdenka Ulmannová | pondělí 29.3.2010 13:18 | karma článku: 21,06 | přečteno: 5385x
  • Další články autora

Zdenka Ulmannová

Ach, ta pohlavnost!

24.1.2019 v 13:26 | Karma: 16,81

Zdenka Ulmannová

Konečně komunismus!?

19.11.2018 v 10:22 | Karma: 23,75

Zdenka Ulmannová

Otevřený dopis fotbalistovi

24.10.2018 v 10:13 | Karma: 34,05