Penze vzrostou průměrně o 308 korun, a pak že bude zle...

…nebude zle, nebude. Dobře bude, a když to tak půjde dál, tak za pár let, až budu  na zaslouženém odpočinku, stanu se důchodcem vyšší střední třídy, jehož podzim života bude ve znamení pozitiv a sociálních jistot. Zavírám oči a…

…a vidím mladistvě vyhlížejícího Turnera (po několika plastických operacích a faceliftech), jak v luxusním karavanu obráží tou dobou již chudé jihoevropské státy: Francouzský chalífát, Pyrenejskou islámskou demokratickou republiku, Spojené italské městské emiráty, spolkovou republiku Řecko a Osmanskou říši.  Jak když zašustím tvrdou českou korunou (žádným eurem) v baru…, sakra, budou ještě peníze…, tak jinak,…až o barový pult zaklepu iridiovou kartou České spořitelny, tak barmanovi poklesne čelist, v očích se mu protočí skrblíkovské symboly a okolním lehkým děvám zvlhne zrak. Tak to bude. Teď si ale říkám, nebudete u všech všudy v těchto státech prohibice, muslimové mají přece alkohol víceméně zapovězený, a nebudou všechny lehké děvy uzavřeny v harémech, takže ani movitý sexuální turista nebude mít vůbec šanci se někde kulturně vyžít?

No, možná raději pojedu v létě do Skandinávie. Na hranicích Rakousko - Uherska – Česka s Polskou vatikánskou republikou (papež bude sídlit v Krakově) pozdravím příslušníky švýcarské gardy pěkně „ Grüss Gott“ a pofrčím pak přes Velkoněmeckou říši do Holandska a Dánska, ve kterých bude rozvíjen islám s lidskou tváří, takže Nizozemsku se bude moci hulit a v Dánsku i chlastat. Norsko vynechám, protože forma státního zřízení „barnevernet“ nebude turistům nakloněna. Ti tam budou za různé přestupky odchytáváni a v norských rodinách ponoršťováni bez ohledu na věk. Norsko bude tímto způsobem řešit obydlování oblastí za severním polárním kruhem. Švédsko bude trochu přijatelnější zemí, takže se zde zdržím, stejně jako ve vcelku novém státním útvaru Suomi- Nokia, který vznikne ve dvacátých letech jednadvacátého století, po krachu Applu a Samsungu (všechny smartfony jim shoří společně s výrobními závody a tedy příslušnými ekonomikami v příslušných zemích.

Konec léta bývá pěkný na severu Ruska. To bude mít opět název Svaz sovětských socialistických republik a bude zde vládnout car Vladimír II., který bude na trůnu jako následník svého zesnulého otce Vladimíra I. Ten bude již tou dobou odpočívat vedle Vladimíra Iljiče v mauzoleu. Udělám si historický exkurz do Vladimirgradu (dříve Petrohradu, ještě dříve Leningradu a ještě před tím Sankt Petěrburgu), kde se budu moci zcela autenticky seznámit s tím, jaké to tam bylo za blokády během 2. světové války. Nebude ani potřeba, abych si pak v Moskvě v Treťjakovské galerii prohlédl slavný Repinův obraz, s burlaky se budu moci seznámit zcela autenticky na Volze, stejně jako se zemljakovými městy v centrálním Rusku. Po povinném poklonění se památce Vladimíra II. v mauzoleu se pomalu vydám k domovu. Ukrajinou projedu rychle demilitarizovaným koridorem mezi Severním ukrajinským gulagem a Jižním ukrajinským gulagem. Pobaltské svazové republiky vynechám.

Budu asi po takové cestě rád, že už budu doma. Přijedu akorát včas, abych se zúčastnil každoročních povinných voleb do sněmovny, do senátu, do komunálu a do prezidentského úřadu. Bude sice tou dobou pouze jedna politická strana, ale ta si svůj mandát bude demokraticky nechávat potvrzovat každoročně. Strana AÁJI (ANO, ÁNO, JA, IGEN) bude již řídit nejen stát jako takový, ale i jeho ekonomiku. Občan bude zcela bezstarostně žít a těšit se, že je nejen dobře, ale že: ANO, bude ještě i lépe, ačkoli bude zcela nepředstavitelné, že by ještě aktuální stav šel nějak zlepšit. Neopominu, podobně jako v Rusku, navštívit Milošovo mauzoleum, které bude podobně jako to moskevské u zdi. Ne tedy u Kremelské, ale u Hladové na petřínském svahu. Jeho návštěva sice nebude v našich demokratických poměrech povinná, ale každý občan bude napojen na tak zvanou EEM (obdoba EET), tedy elektronickou evidenci mauzolea.

…otvírám oči a onen růžový oblak se pomalu mění v dnešní ranní mlhu. Ale vyrážím do světa vesele a s vědomím, že všechny nepravosti, hlouposti a strasti jednou pominou, že „naše ztracená vláda věcí našich zpět se k nám navrátí…“. Začne to těmi 308 korunami. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Turner | pondělí 17.10.2016 15:26 | karma článku: 23,85 | přečteno: 1054x
  • Další články autora

Jiří Turner

Je Země plochá nebo dutá?

15.5.2024 v 8:16 | Karma: 16,63

Jiří Turner

Respektujte můj názor!

7.5.2024 v 10:36 | Karma: 19,78

Jiří Turner

O mrtvých jen dobře?

26.4.2024 v 9:39 | Karma: 23,02