Sláva Putinovi! Vítězem války na Ukrajině je Putin!

Tak dlouho seli váleční štváči vítr, až sklidili pořádnou bouři. Rusko vyjde z této války proti sobě silnější než dřív, a pak se těšte všichni, kteří dnes posíláte zbraně na Ukrajinu!

            Mám přestat jíst pirohy, mám vyhodit svůj samovar jen proto, že je válka na Ukrajině?

            To jistě, už jen proto, že se u samovaru a nad pirohy (ale občas si místo pirohů dáme pelmeně) scházím s přáteli, kteří by možná jinak nepřišli, kdybych je neměl čím pohostit, vyhnuli se mému domu a víte, přece, co říká o hostech: „Okupant do domu, Bůh do domu!“

            Tak je to!

            Třeba tuhle Ladik by určitě ke mně nepřišel, nebýt pirohů (které si vždy pečlivě vyfotí a pak je sdílí na fesbuku /respektive sdílel, protože všechno ruské se tam teď maže jak u Verdunu/). A to by byla škoda, protože tenhleten Ladik je vám, lidi zlatí, hlava otevřená, vždyť i publikoval na zakázaných webech a snad se osobně zná i s Nohavicou (!!!).

            Už jen kvůli němu, Ladikovi, nevyhodím svůj samovar  a nepřestanu jíst pirohy, kterých vám Ladik spořádá na posezení tolik, kolik by snad nespořádala četa ruských zakláďáků po třech dnech čekání v koloně před Kyjev.

            Teď tady byl!

            Sedíme u samovaru, baštíme pirohy a já vám zničehonic řeknu: „Rusové vůbec na Ukrajině nejsou. To se jen Ukrajinci převlékli za ruské vojáky a my jim to baštíme. Správně jsi to napsal: ,Je vam tedy jasne, co zbyva. I když posledni jiskřičky naděje su vždycky. A pokud se je nepovede rozfukat, možeme čekat jakukoliv prasarnu. Utok na Doněck bude zahajeny (ať už z jedne, nebo z druhe strany) tak, jak se to robi, po klasicke operaci pod cizi vlajku. Třeba chemickym utokem počinaje a utokem na Černobylsky sarkofag konče. A to už je drsne a ide o hodně, že? Zpravy hlasici, že Kyjev obnovil bunkry pro obyvatelstvo, svědči o mnohem. Nikdy se nedozvime, kdo to opravdu začal, bo když se ozvu zbraně, prvnim, kdo umira, je pravda. Tu napiše až vitěz‘.

Ladik do sebe hodí jen piroh, druhý piroh, třetí piroh, otřes si čepičkou svoje mastná ústa a řekne: „Putin je vítěz této války, on napíše pravdu.“

„To se ví, že Putin!“ zvolám radostně.

Ladik do sebe hodí jeden piroh, druhý piroh, třetí piroh, otře si svoje mastná ústa a řekne: „Putin nepotřebuje Ukrajinu. Není blázen, k čemu by mu byla? Putin potřebuje obnovit Sovětský svaz se vším všudy, a proto nepotřebuje jenom Ukrajinu. To co teď udělal Putin, to by nenapadlo ani Stalina.

Hodil zničenou a rozbombardovanou Ukrajinu na krk Evropě, která teď sama krvácí při ekonomických sankcích.

Zdražilo všechno, benzín i chleba, jak dlouho může vydržet soucit s ukrajinskými uprchlíky, zvlášť tady u nás v Čechách, když uprchlíci dostávají peníze a všechno zadarmo?

Ukrajinští uprchlíci, kterými Putin zaplavil západ, a zničená Ukrajina, to Západ položí, začne se hezky drolit a rozpadat. Je jen otázka času, kdy se hněv, aspoň tady v Česku, až zase taoví lidi jako já vylezou ze svých děr, obrátí proti Američanům, kteří tuto válku rozpoutali.

Doma si to Putin pohlídá, s tím nebude mít problém, Rusové jsou zvyklí a naučení poslouchat cara, doma se Putin nemusí ničeho bát. Maďarsko brzy vystoupí z NATO a v Budapešti se při podpisu Smlouvy o přátelství, spolupráci vzájemné pomoci budou společně křenit Putin, Lukašenko a Orbán, pak se k nim přidá i slovenský Fico a východní křídlo NATO bude namydlené. Západní Evropa bude mít dost starostí sama se sebou, nikdo si nebude chtít pálit prsty kvůli nějakým českým kverulantům, dočkáme se tedy vytoužené denacifikace a speciální vojenské operace i my.

Komunisté budou vítat ruské osvoboditele z područí NATO a jejich drancování svých baráků svedou na Američany. Ti, co dnes bojují proti cenzuře, za kterou označují zablokování dezinformačních webů, sami budou jednomyslně schvalovat zákony drakonicky trestající všechny, kdož se odváží nazvat přátelskou pomoc invazí, všichni zavilí bojovníci proti covidofašismu budou jásat nad stanným právem, které se zavede pro udržení pořádku a kvůli eliminaci nepřátelských živlů.

Týden války na Ukrajině stačil Putinovi k tomu, aby zničil Západ, který mu to spolkl i s navijákem, sláva Putinovi!“

„Sláva Putinovi!“ vykřiknu taky a zeptám se Ladika, „a co budeš dělat ty, Ladiku, až zase budeme svobodní, a ty už nebudeš muset bojovat proti světovládcům a covidofašistům?“

„Já budu národním umělcem, předsedou Svazu spisovatelů, moje knihy budou povinnou četbou,“ řekne Ladik a smete ze stolu všechny drobky, aby se je nasypal do úst.

Tak vidíte, kdybych přestal jíst pirohy a vyhodil svůj samovar, ani bych nedozvěděl, že vítězem války na Ukrajině je Putin, který teď právě usedá v Kremlu ke své oblíbené večerní křížovce před spaním, jejíž tajenkou je Stalinův výrok: „Když zemře jeden člověk, je to tragédie (dokončení viz tajenka.....)“   

Autor: Karel Trčálek | pátek 4.3.2022 18:36 | karma článku: 19,89 | přečteno: 625x