Vietnamci pěstujou trávu no a co?

Neznám žádného vietnamce, mimo mě, který pěstuje tuto božskou kytičku. Já si ji pěstuju pro sebe a nikam ji dál nedistribuju.

Denně si dám jednoho ranního čudlíka, abych vůbec dokázal vstát a jít se na ulici usmívat na ty mračejicí se lidi. Je mi z nich šoufl!!! Poslední dobou jsem zvýšil svoji dávku jointů na čtyři denně a smýcham si to pěkně s vodkou, abych měl odvahu jít se podívat na reakci k mým článkům. Potom mě ty rasistické urážky připadají docela inteligentní a občas se to učím nazpamět, abych to mohl vyprávět dálším zhuleným přátelům. Potom se u toho hrozně chechtáme ha ha ha :)

Už jsem Vám říkal, že jsem také vyučený elektrikář? Má to výhodu, že nemusím být pořád doma a hlídat svoje malé ovečky. Všechno si pěkně nastavím na regulátoru a jdu si lehnout. Večer svým kytičkám čtu pohádky, mají nejraději o Sněhurce a sedmi trpaslících a když jsem unavený, tak jim pouštím Shreka.

Zásadně neotevírám okno jinak by vůni mých květin odnesl vítr a to by byla škoda, zvlášť pro moje plíce. Uklidňuje moje oči, když sedím celé hodiny u monituru. Nejen, že vydává příjemné aroma, ale navíc celý můj byt krásně ozdobí zelení. Nic na světe není zbytečně, sama matka příroda dovolila, aby tato křehká rostlinka existovala. Matka příroda nás taky obdařila orgasmem, sice nemá žádnou logiku, ale vyhledáváme to ne?

Platíme si šlapky, abychom toho dosahly, pořádáme masturbační maratóny, hromadné orgie a koukáme v práci na porno. Kupujeme si robertky, biče a doma šviháme bičem prááásk práásk, štěkej jak pes ty pse!! Prááásk!!! Všechno na světě má nějaký účel ne? Tak nechte moje krajany laskavě na pokoji, protože to dělají zatraceně dobře!! :) Autor se jde najíst, potom si dá brčko a bude zírat do zdi.

(pro ty, kteří by článek vzali příliš vážně-neberte to vážně eh :)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tien Tran Tat | středa 4.6.2008 17:52 | karma článku: 20,27 | přečteno: 1477x
  • Další články autora

Tien Tran Tat

U nového zubaře

5.3.2024 v 9:52 | Karma: 22,44

Tien Tran Tat

Další zima mezi vámi

1.3.2024 v 10:23 | Karma: 27,38