Sex s prostitutkami je prý normální

Pan Radim Uzel, nejznámější a jistě nejzkušenější sexuolog zase po dlouhé době ze sebe vyprodukoval další bezcenný článek o lidských vztazích pod hlavičkou pochybných průzkumů a anket.

Bohužel se mi "poštěstilo" být svědkem této vyhledávané služby. Poprvé to bylo u benzínky u dálnice vedoucí do Prahy. Přijeli jsme natankovat a zatímco známý šel zaplatit, tak jsem se podíval okolo. Z bílé dodávky náhle vystoupila nepříliš pohledná žena a po ní vystoupil ještě šerednější chlap v montérkách. Vytáhl z kapsy peníze, zaplatil, oba se objali, dali si přátelskou pusu a šli si po vlastní cestě. Chlápek odjel pryč a ona se procházela okolo zastavených kamiónů.

U jedný z nich se otevřeli dveře a nastoupila. V tu chvíli se mi totálně zvedl žaludek.

Druhý zážitek byl spíš takový letmý. Jel jsem z nákupu a u silnice z dálky jsem viděl stát nějakou ženu. Po krátké chvilce u ní zastavilo auto, sehla se u předních dveří a něco si povídala s řidičem. Když jsem přijel blíž, tak jsem poznal německou značku a v ní seděl šerednej chlap, tipuju v důchodovém věku.

Podle statistik každý pátý muž vyhledává sex s prostitutkou.

Podle mého názorů takový druh potěšení vyhledávají jen skuteční primitivové a nevzdělanci všech věkových kategorií od 15 až 73 let.  Vím, že tímhle článkem nezměním svět k lepšímu a sex bude, co bude lidstvo existovat, vytouženou povrchní zábavou. Ale prosím nevnímejte všechny muže jako nenasytné bestie lačnicí po bezcitném sexu, jsou tady i tací, kteří jsou romantiky, básníky a mají srdce tam, kde má být, jako já jsem názoru, že žena nepatří jen do domácnosti a nemusí se vždy podřizovat muži.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tien Tran Tat | pátek 17.4.2009 17:32 | karma článku: 23,19 | přečteno: 2614x
  • Další články autora

Tien Tran Tat

U nového zubaře

5.3.2024 v 9:52 | Karma: 22,44

Tien Tran Tat

Další zima mezi vámi

1.3.2024 v 10:23 | Karma: 27,38