Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Realista

1. 5. 2009 22:29
Autore, naivko

Ty o sexu toho víš strašně málo, z komentářů je vidět, že jsi ještě nedozrál. Z toho, že dá nějaký muž peníze prostitutce X-te cenové kategorie nemůžeš dělat obecné závěry. Vyzkoušej si to a zjistíš, že si jde vybrat a zaplatit i o malinko lepší holky než ty u silnice. A ujišťuji tě, že muži vysokoškoláci si kupují ženy možná i častěji než ti nevzdělaní, protože narozdíl od nich mají více peněz.

0 0
možnosti
PTDT

Lenka PT

19. 4. 2009 18:06
Hele, Tiene,

nevim, kam se poděl ten email, který jsi tady měl zveřejněnej, ale prosim tě, ozvi se mi na lenka.doova@seznam.cz, důležitá věc! :-)

0 0
možnosti
K

kion123123

18. 4. 2009 14:10
:-)

Kde je poptávka, je i nabídka.

Není zač dávat karmu:-/

0 0
možnosti
T

tin1

18. 4. 2009 16:36
Re: :-)

áááá Vás jsem tady dlouho neviděl, teda spíš sem už moc nechodím :D jsem rád že jste zdráv, beru Vás jako svoji opozici a proto nikdy neusínám na vavřínech, ale kdybyste me náhodou nikdy pochválil tak bych si rikal ze neco delám špatně a hodně bych se na sebe zlobil;-Duz se tesim na nase budouci diskuze, ale zatím nemám cas tady dlouho posedavat a starat se o své ovečky. Karmu mi dávat nemusíte a vlastně všeci čtenáři mi ho nemusejí dávat pač ani nevím k čemu je vůbec dobrý-chtěl jsem to napsat do profilu, ale v kodexu blogera je zmínka jakkoliv se zminovat o karme, tak to necham bejt;-DJediným skutecnym trestem by bylo, kdyby jste se mi už nikdy neozval a to by byla skutečná tragédie. Nebuďte pořád takovej škarohlíd a usmejte se na nás at nám nezkazíte společnou fotecku : íííááho námořnííci :D

0 0
možnosti
T

tin1

18. 4. 2009 11:41
Pá diskutérům :)

Všem děkuji za pokec, bohužel musím utíkat do práce a vydělávat na dovču. Takže se mějte všichni fajn a hezký víkend a hodně sluníček na Vaších tvářích. pá and love :-)V

0 0
možnosti
MV

Martin V

18. 4. 2009 14:48
Re: Pá diskutérům :)

Vydělávat? Neprodáváš svoje tělo a um kvůli laciné zábavě? Nebylo by lepší, kdyby si to tvůj zaměstnavatel udělal sám?:-)

0 0
možnosti
MV

Martin V

18. 4. 2009 10:13
Jíst bagety u benzínek není normální!

Poštěstilo se mi u benzínky vidět clapa, co si nesl zapařenou a několik dní starou bagetu, odtrhl obal, s chutí se do ní zakoulas a když dojedl nadšeně si mlasknul!

Podle mého názorů takový druh potěšení vyhledávají jen skuteční primitivové a nevzdělanci všech věkových kategorií od 15 až 73 let.

Normální člověk si přeci pořídí ženušku, která mu připraví chutnou svačinu bnebo si tu svačinu vyrobí dám...

Třeba Vám dojde, že to co popisujete je blbost, jste mladý a otevřený poznání a přijímání cizích názorů.

Bude to znít tvrdě, ale sex za peníze je služba jako každá jináR^

0 0
možnosti
T

tin1

18. 4. 2009 10:19
Re: Jíst bagety u benzínek není normální!

:D Vy jste dneska ráno nejspíš spadl ze štaflí a kladívko spadl na Vaše citlivé místo jinak si Vaše cirkusové scény ve Vaší mozkovně nedokážu představit ;-DNic proti Vám osobně, ale takový druh lidí kteří takto uvažují bych nenechal ani učit tlupu šimpanzů jíst banán natož dát do ruky volební lístek ;-DNebojte, jsem realista a vidím svět tak jaký je...trvdě to nezníR^:-)

0 0
možnosti
BH

BoboHml

18. 4. 2009 7:21
nesouhlasím

Podle mého názorů takový druh potěšení vyhledávají jen skuteční primitivové a nevzdělanci všech věkových kategorií od 15 až 73 let. 

Rv 

Je-li někdo sám,má tedy žít v celibátu?Nebo počkat až se mu odkrví mozek,překrví jiný orgán a pak se vrhnout na kohokoliv kdo zrovna pude okolo?ne každý vypadá jako Pitt,či Stalone,či má zlatou Visa kartu- ta je pro někoho také sexy.

0 0
možnosti
T

tin1

18. 4. 2009 8:08
Re: nesouhlasím

Dobrý den:) To je výmluva, jak kdyby se malá děcko vrátilo z pískoviště se špinavým lízátkem:D;-D prosím Vás, když už se chce někdo vymlouvat na fyzickou krásu, tak ať k tomu jeste přihodí malé IQ, morální a duševní  úpadek a nejhorší na tom je, že podporuje zneužívání žen a nezletilích detí....člověk rozumně smyslejicí dokáze udrzet sve pudy a instinkty na patricnych mezich, vždyt i Voltaire se obcas radsi udelal do deky, ale v létě nevím nevím, to bude hodně tezké, venku bude behat mnoho lákadel ;-D Hodne stestí ať přežijete léto ve zdraví a ať máte v mozku víc krve nez v ostatních castech tela ;-D

0 0
možnosti
R

RudolphoBrowning

17. 4. 2009 23:09
Hezkej clanek

mozna trochu idealistickej, ale hezkej.

Zajimavy je ze toto snad "nejstarsi remeslo" vzdy bude prosperovat. Krize nekrize......jako uz po tisicileti :)

Ale diky panu autorovi :)

Je to hezky :)

0 0
možnosti
T

tin1

18. 4. 2009 8:09
Re: Hezkej clanek

:) pořád lepší idealistický nez utopistický :) já osobne je mi jedno jak se chovaji druzi a co delaji ve svem volnem case, jsou to svobní lidé a jejich zivot, ale nemam chut se divat jak se rodejí nemanzelské deti, HIV pozitivni a kdoví kolik králíkovin tato "zábava" přinási spolecnosti. V

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

17. 4. 2009 20:12
To pochopíš

až budeš za čtyřicet let starej šerednej chlap. Žádná ženská se tě nebude chtít dobrovolně dotknout ani pohrabáčem. Ale pořád budeš mít chuť a tenisovej loket  nebudeš mít z tenisu. :-P

Pak zjistíš, že za to budeš ochoten vypláznout nějaký to euro a navíc silně jetá čtyřicátnice ti přijde příhodnější než mladé kůzlátko, jakkoli roztomilé. Tak zajedeš s dodávkou k pumpě a počkáš, až ochotná dobrovolnice obsoluží mužné kamioňáky. A jestli se ti pak něco zvedne, nebude to žaludek. ;-)

0 0
možnosti
T

tin1

17. 4. 2009 20:16
Re: To pochopíš

to mi připomíná jednu kapitolu z knížky Žert od Milana Kundery, kde si jeden voják stěžuje na strašně ošklivou babiznu, tak ošlikvou jakou svět ještě nviděl, ale vojáček byl tak nazdrženej, povzdechl si, zavřel oči a šeptal si "JE TO SNESITELNY" ;-D:D

0 0
možnosti
PTDT

Lenka PT

17. 4. 2009 19:52
Tiene, zlatíčko,

ty sis něčeho loknul, viď?

Ale je pravda, že jsi varoval, že tvoje blogy teď budou celkem úlet.. ;-D

0 0
možnosti
T

tin1

17. 4. 2009 19:59
Re: Tiene, zlatíčko,

zláátíícko!! :D;-D škoda že tady není smajlík s červeným balonkem a motýlkem na krku jinak bych ti ho věnoval ;-D

0 0
možnosti
TT

tolan

17. 4. 2009 19:40
Autore,jednou z té puberty snad vyrostete .......

Rv

0 0
možnosti
T

tin1

17. 4. 2009 19:45
Re: Autore,jednou z té puberty snad vyrostete .......

panbůh mě chraň pře dospíváním :D ;-D

0 0
možnosti