Má mě ráda jako oříšek nebo balónek?

Starší dámy jistě pamatují časy skupinového zážitku, kdy se na ní vrhlo několik hladových kanců-vietnamců baštící naplnit svou neukojitelnou žádostivost.

 (Máte na mysli kuchařku v tovární menze, jako já doufám.)

 Dělat všechno společně máme v genech, pomáhat si navzájem máme v našem etickém vzorci. Mudr Konfucius to jistě myslel dobře, když tohle pravidlo přikázal zvěčnit na bambusovou větvičku, ale občas to nepříjemně zaskřípe.

 Chodit se bavit se skupinou Vietnamců má své klady i zápory. Výhoda je v tom, že nemají díky svým "prádelnám" a "botanickým zahrádkám" zábrany vyhodit za slušnou skleničku dobrého moku několik stovek. Ale když přijde vrchol večera, tak je to katastrofa. 

Při balení pohledné slečny naskočí několik problémů. Kluk poté, co vypil nechutně velké množství zmužní a půjde oslovit dívku, kterou celý večer hypnotizoval vášnivým pohledem dostane automaticky odpověď:

"NE, nikdy!" Číslo konta ani obrat večerky ji nepřesvědčí, aby si s klukem něco začínala.

Vietnamky mají totiž ve svých obranných vzorcích napsáno, že když ji osloví kluk, který se na chvilku oddělil od své veselé skupiny, tak to znamená "Že si má vyrazit se všemi." Tímhle způsobem si chrání a uchovávají svou nevinnost jen pro svého prince, který jednoho dne určitě přijde.   

Proto přátele vězte, že až zahlídnete skupinu Vietnamců, o kterých si budete myslet, že si večer zavrznou, tak NEZAVRZNOU! 

Ale Vietnamky chodící ve skupinách, to je pro chlapa úplné neštěstí: Když si neužijou všechny, tak nikdo. Takovým se vyhýbám jako starej mládenec svatbě.

Má za zády breptající kamarádky, kluk celý znervózní a vypotí ze sebe sotva jednu romantickou lichotku. Později, toho chudáka společně prodrbou a společně rozsoudí-usnesení je pro ni konečný.

Líbí se nám/nelíbí se nám.

Zatímco kluk sedí v koutě, s třesoucíma se nohama a ukusující nehty palce čeká na rozhodnutí "růženkové" rady. Za svou odvahu oslovit sympatickou dívku, která mu padla do oka je potrestán "supami", které možná ze žárlivosti, že kluk nepřiběhl zrovna s květinou k ní a neklečel u jejich kolen pošlou hledat jinam.

Proto přátele musíte svou vyvolenou/vyvoleného hned odizolovat jinak žádný večer v kině nečekejte. Ale to je těžký, když ti Asiati tak rádi dělají všechno společně že?  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tien Tran Tat | středa 1.9.2010 12:34 | karma článku: 19,35 | přečteno: 1962x
  • Další články autora

Tien Tran Tat

U nového zubaře

5.3.2024 v 9:52 | Karma: 22,44

Tien Tran Tat

Další zima mezi vámi

1.3.2024 v 10:23 | Karma: 27,38