Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Pan poslanec Jandák je hlupák, co si nevidí do huby

Tak jsem se dneska opět rozčílil. Růžovoučký vypasenec, bývalý herec, poslanec ČSSD a člen několika výborů, podvýborů, komisí a jiných legračních institucí, kde berou šílené prachy za to, že se tam jednou za 50 let ukážou. Ano, jedná se o poslance Jandáka. Čím dál kulatější poslanec, co se opět chce s prominutím nažrat ze státního rozpočtu.  

Nebereme jako ředitel! Jsme nad ním!

Přijde Vám to normální? V době, kdy se neustále řeší, kde se vezme na důchody, mizerné platy hasičů, policie či lékařů, tak vyrukuje tento šašek s tímto. Ono už jenom to, že uvažují o zvyšování základu svého platu, vypovídá, jak jsou to nenažraná prasata s prominutím. Nestačí jim pobírat základní plat, na který nedosáhne většina slušně vydělávajích v naší republice, nestačí jim náhrady, které dosahuji platu uklízečky, nestačí jim placené zahraniční cesty, které jsou pro „dobro“ ČR. Nestačí jim to, nestačí.  Ten blázen začal vykřikovat o zvýšení o 25%! Uvažte, která soukromá firma si toto může dovolit skokově zvýšit plat bezmála o 25%. Ona by s takovou za chvíli zkrachovala. Ale ono to bude tím, že si firma na sebe musí vydělat. My vyděláváme na ty darmožrouty.

 

Za co chtějí 70 000 plat?

1. Nechodí do práce. Většina obyčejných smrtelníků, pokud by nepřišla bez řádné omluvy do práce, jde okamžitě si vyzvednout výpověď a sbohem. Poslanci? Ti přicházejí v takovém hojném počtu, že počet hodin, co si tam odsedí a jejich plat, to vychází na špičkové odborníky ve svém oboru. Co na tom, že prakticky ničemu nerozumí.

 

2. Uděláš vědomě chybu? Nevadí. Opět zde dokázali, že si nezaslouží ani ten současný plat, když schválili paskvil zákon. Dokonce i Zeman měl dostatek rozumu a vetoval to. Co naplat, poslanci, ti pitomci, to opět schválili. A argument že to napraví novelou, tak ten mě dostal úplně. Jako představa, že přijdu do práce. Posekám palmové pole a pak řeknu, že jsem na trhu nakoupil smrky, že to nějak zasadím, tak nejenom, že škodu uhradím, ale ještě mě bude žalovat. Ale řešení je jednoduché, být poslanec.

 

3. Nulová zodpovědnost. Stalo se někdy, že by nějaký poslanec šel do báně za to, že by schválil nějaký otřesný? Nebo kolik se za ty roky odsoudilo poslanců, senátorů či členů vlády? 1/1000? A oni chtějí mít platy jako ředitelé? S nulovou zodpovědností za své činy?

 

Pan poslanec měl v jedné věci pravdu. Co poslanec, to většinou pitomec. Odejde jeden, přijde ještě větší. Pan Jandák byl silně průměrný herec, spíše podprůměrný. Osobně jsem proti němu nic neměl, když hrál v divadle, tak mi nevadil. Nevybočoval, odehrál, co měl a spokojenost. Ale jakmile se stal poslancem, to začalo to pravé divadlo. Nejenom že ukazuje, že je ještě blbější než jsme se obávali, ale touha po moci a penězích z něj udělala vypasené selátko, co jde přes mrtvoly. A to doslova. V době, kdy není na platy policie atd. a jejich platy rostou o 3,5%!, tak si tyhle vyžrané nuly, co dělají ve státní správě čím dál větší bordel zvětšit platy o 25%! Jestli tohle přijde panu poslanci normální, tak se zařadil mezi hlupáky jako je Huml a spol. A lidé, co ho kroužkovali, tak opět doufám, že budete hlasitě hýkat, jak Vás zachrání ČSSD. Máte stejný podíl na tom, že tam sedí a rozhoduje. To je největší slabina demokracie. Hlupáků je vždycky více než těch, co mají aspoň špetku rozumu. Pokud zákon projde a poslancům se zvýší o 20 000 plat, tak ročně nás to vyjde cca na dalších 50 miliónů. Doufám, že Vám obyčejným lidem není líto těch peněz. Dělají to pro Vás….

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Veselý | pátek 7.11.2014 20:20 | karma článku: 41,02 | přečteno: 3098x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

ANALÝZA: Smutný Den nezávislosti Izraele. Ve válce, opuštěn a rozhlodáván zevnitř

15. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Izraeli „Měli bychom to oslavit. Určitě půjdu na hřbitov s kyticí květin a každému padlému dám na hrob...

Česká stopa zatčených oligarchů vede nejspíš k luxusním bytům v Praze

15. května 2024

Premium Ukrajina by mohla poprvé usilovat o zablokování nemovitostí, které její občan vlastní v Praze. Jak...

„Podívejte, vychází Země!“ Fotografie z Apolla 8 změnila lidstvu pohled na svět

15. května 2024

Seriál Země jako nádherné a životem překypující umělecké dílo uprostřed nicoty. Přesně tak zachytili naši...

Kočka, Rittig a další. Projekt mapuje, kdo ukrývá peníze v dubajských bytech

14. května 2024  22:46

Mezinárodní investigativní projekt Dubai Unlocked zmapoval, jak se dubajské nemovitosti staly...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)