Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Ne že by autor blogu neměl v něčem pravdu ( asi se po 20 letech probudil ), ale ta noblesnost vyjadřování, co na to řekne pražská kavárna ,;-D

1 0
možnosti
VH

No jo. Ale když on je tak lidovej! Skoro jako Miloš.  Takže ti, kdo považují lidovost (rozuměj: hrubost a vulgární chování /to není jen otázka slovníku/) za základní kvalifikaci pro "jejich" poslance ho budou znova a znova volit.

  Ostatně jako jiní postrčili na volitelnou část myšlenkově obdobného (jen uhlazeného) burana Bendu.

1 1
možnosti
VH

Paní Hrušková, nelíbí se Vám první či druhý odstavec? A můžete mne poučit, proč?

0 0
možnosti
Foto

Souhlas tak napůl. Zdaleka ne všichni poslanci jsou pitomci , lenoši a darmožrouti. Prostě - jako v každém jiném vzorku obyvatel. Sněmovna v jakési podobě je pravděpodobně nezbytná , tedy , v demokratickém státě. I když , taková monarchie by taky nebyla k zahození:-). Jenže , kde vzít osvíceného monarchu ?

Naprosto sdílím autorův názor na p. Jandáka ! Obzvlášť dobře vypečený kousek naprosto zbytečného člověka.:-(

5 1
možnosti
VH

Pane Sekle, možná, že "zdaleka ne všichni poslanci" jsou pitomci (jist si tím nejsem). Ale podstatná většina jsou lenoši a darmožrouti. Hlasovací stroje, protiústavně dostávají pokyny k hlasování od šéfů a klubů ("závazné hlasování") a protiústavně je přijímají.

    O kvalitě sněmovny dost vypovídá odsouhlasení zákona o zdanění poslaneckých náhrad. Až pohled na pásku je přiměl začít zjišťovat, co vlastně odhlasovali. A to šlo o zákon výhradně o    j e j i c h    penězích. (Bez znalosti věci musela hlasovat většina!!)

   Nemohu než předpokládat, že obdobně líně, poslušně a bezmyšlenkovitě přistupují i k jiným zákonům. Že jsou tedy darmožrouti.

1 0
možnosti
LN

..není to tak dávno..kdy tu běžela diskuze o panu Stropnickém a jeho způsobu ministrování a hraní.... když si uvědomíte o co tam tehdy šlo...a jak se jednalo...tak buďme rádi za Stropnického....mohlo být hůř....:-/

5 1
možnosti
MP

Co jsme si zvolili... Nadávejme na sebe.;-(

1 0
možnosti
LN

..vy jste ho volil...??...to o vás vypovídá hodně....

1 2
možnosti
Foto

Tak je nevolte, oni tam nebudou, stát ušetří a vy nebudete mít o čem psát. Jak jednoduché, Watsone.

3 0
možnosti
Foto

Sám, pane kolego, víte jak je nastaven volební zákon. Systém voleb primárně stran a d'Hondtovým systémem ještě malformovaný tak, že po dalším skrutiniu už není vůbec respektována voličská podpora jedinců, ale pořadí v kandidátní listině stran.

V parlamentních volbách se to ještě zdá přijatelné. V místních volbách (se stejným systémem) se v plné nahotě ukazuje, že zastupitelem se stává po rezignaci jediného zvolence ten, který získal nejmenší počet hlasů.

Matematicky jsem to dokladoval ve svých článcích asi před rokem a půl.

Takže: „nevolte je“ je příliš jednoduchý a nefunkční návod.

1 0
možnosti
JL

Já bych do toho za 70 tisíc nešel. Směšnej plat za obrovskou odpovědnost.

1 1
možnosti
VK

V90i26l39é17m 93K57o72s

7. 11. 2014 21:46

Ta odpovědnost je nulová a "nejlepší" poslanec stejně hlasuje, jak mu řeknou na klubu, a nemusí nic studovat..:-P

10 0
možnosti
JD

R^+karma. Zbytečné cokoliv dodávat.

5 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)