Pan poslanec Jandák je hlupák, co si nevidí do huby

Tak jsem se dneska opět rozčílil. Růžovoučký vypasenec, bývalý herec, poslanec ČSSD a člen několika výborů, podvýborů, komisí a jiných legračních institucí, kde berou šílené prachy za to, že se tam jednou za 50 let ukážou. Ano, jedná se o poslance Jandáka. Čím dál kulatější poslanec, co se opět chce s prominutím nažrat ze státního rozpočtu.  

Nebereme jako ředitel! Jsme nad ním!

Přijde Vám to normální? V době, kdy se neustále řeší, kde se vezme na důchody, mizerné platy hasičů, policie či lékařů, tak vyrukuje tento šašek s tímto. Ono už jenom to, že uvažují o zvyšování základu svého platu, vypovídá, jak jsou to nenažraná prasata s prominutím. Nestačí jim pobírat základní plat, na který nedosáhne většina slušně vydělávajích v naší republice, nestačí jim náhrady, které dosahuji platu uklízečky, nestačí jim placené zahraniční cesty, které jsou pro „dobro“ ČR. Nestačí jim to, nestačí.  Ten blázen začal vykřikovat o zvýšení o 25%! Uvažte, která soukromá firma si toto může dovolit skokově zvýšit plat bezmála o 25%. Ona by s takovou za chvíli zkrachovala. Ale ono to bude tím, že si firma na sebe musí vydělat. My vyděláváme na ty darmožrouty.

 

Za co chtějí 70 000 plat?

1. Nechodí do práce. Většina obyčejných smrtelníků, pokud by nepřišla bez řádné omluvy do práce, jde okamžitě si vyzvednout výpověď a sbohem. Poslanci? Ti přicházejí v takovém hojném počtu, že počet hodin, co si tam odsedí a jejich plat, to vychází na špičkové odborníky ve svém oboru. Co na tom, že prakticky ničemu nerozumí.

 

2. Uděláš vědomě chybu? Nevadí. Opět zde dokázali, že si nezaslouží ani ten současný plat, když schválili paskvil zákon. Dokonce i Zeman měl dostatek rozumu a vetoval to. Co naplat, poslanci, ti pitomci, to opět schválili. A argument že to napraví novelou, tak ten mě dostal úplně. Jako představa, že přijdu do práce. Posekám palmové pole a pak řeknu, že jsem na trhu nakoupil smrky, že to nějak zasadím, tak nejenom, že škodu uhradím, ale ještě mě bude žalovat. Ale řešení je jednoduché, být poslanec.

 

3. Nulová zodpovědnost. Stalo se někdy, že by nějaký poslanec šel do báně za to, že by schválil nějaký otřesný? Nebo kolik se za ty roky odsoudilo poslanců, senátorů či členů vlády? 1/1000? A oni chtějí mít platy jako ředitelé? S nulovou zodpovědností za své činy?

 

Pan poslanec měl v jedné věci pravdu. Co poslanec, to většinou pitomec. Odejde jeden, přijde ještě větší. Pan Jandák byl silně průměrný herec, spíše podprůměrný. Osobně jsem proti němu nic neměl, když hrál v divadle, tak mi nevadil. Nevybočoval, odehrál, co měl a spokojenost. Ale jakmile se stal poslancem, to začalo to pravé divadlo. Nejenom že ukazuje, že je ještě blbější než jsme se obávali, ale touha po moci a penězích z něj udělala vypasené selátko, co jde přes mrtvoly. A to doslova. V době, kdy není na platy policie atd. a jejich platy rostou o 3,5%!, tak si tyhle vyžrané nuly, co dělají ve státní správě čím dál větší bordel zvětšit platy o 25%! Jestli tohle přijde panu poslanci normální, tak se zařadil mezi hlupáky jako je Huml a spol. A lidé, co ho kroužkovali, tak opět doufám, že budete hlasitě hýkat, jak Vás zachrání ČSSD. Máte stejný podíl na tom, že tam sedí a rozhoduje. To je největší slabina demokracie. Hlupáků je vždycky více než těch, co mají aspoň špetku rozumu. Pokud zákon projde a poslancům se zvýší o 20 000 plat, tak ročně nás to vyjde cca na dalších 50 miliónů. Doufám, že Vám obyčejným lidem není líto těch peněz. Dělají to pro Vás….

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Veselý | pátek 7.11.2014 20:20 | karma článku: 41,02 | přečteno: 3098x