Potížistům nepřístupno!

O tom jak jeden „seriozní“ slevový web jedná s nespokojenými zákazníky - část třetí.

Už mám utrum, žádné koukání na nabídky „seriozního“ webu. Mě do nebe s Nebeslev.cz už nepustí. Je to zvláštní, i když ne překvapivé. Jak naložit s potížistou? Jednoduše. Nebeslev.cz má na to svůj recept.

Tak si pište:

Jednu „nejlepší“ nabídku smícháte s  „nejserioznějším“ webem, přidáte trochu textu s použitím „letní bomba“, „tým profesionálů“, „platnost vouchru až do listopadu“ a to vše namícháte s obrázky, které vypadají skutečně nádherně.

Tohle všechno vzbudí v potencionálním zákazníkovi dobré pocity. A abyste svou „nejlepší“ nabídku umocnili, otevřete diskuzi. Zde se ihned objeví skvělé reference k nabízené slevě. Do této chvíle je recept na doslovné oblbnutí zákazníka naprosto ideální.  

A když se objeví náhodou nějaký “potížista“ (rozuměj nespokojený bývalý zákazník) jejich hlídková služba ihned smaže negativní příspěvek. Přece jim nebude někdo kazit recept na nejlepší a nejskvělejší nabídku.

A když se jich objeví více? Nastoupí čistič, který nejen že maže jeden negativní příspěvek za druhým, ale … s potížistou si Nebeslev.cz poradí po svém … prostě mu zcela znemožní přístup na jeho web a je klid. Zablokovat IP adresu je přece tak snadné.

 

Pár neodbytných nespokojenců nebude odhánět další kandidáty, které chce Nebeslev.cz dovést až do nebe.

 

PS: může se zdát, že se jedná o obyčejnou technickou závadu a tak jsem si přístup ověřila a to několikrát. Ze stejného PC a prohlížeče, ihned po zobrazení chyby, ovšem při použití online anonymizéru se portál nebeslev.cz okamžitě zobrazil.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Nikol Syrovátková | sobota 23.7.2011 19:37 | karma článku: 15,95 | přečteno: 2238x
  • Další články autora

Nikol Syrovátková

Plnit si sny – New York

11.2.2019 v 7:30 | Karma: 22,52