Poslancovo svědomí

Jsem poslanec, uf to jsem si oddechl .... a můžu si zpívat "Já mám svědomí, v bezvědomí ..."

Moje firma vzkvétá, jen kdyby nebyly ty otravné státní instituce, co se ozývají stále častěji. Pořád jim mám něco předkládat, vysvětlovat – no kdo na to má mít čas, ještě že už jsem poslanec. Než jsem se jim stal, tak jsem se i bál. Co kdyby náhodou něco našli? Ono v tom účetnictví se vždycky něco najde, že. A přitom člověk dělá vše pro blaho své a své rodiny! A o to přece jde. Rodina je základ státu! 

Teď mám sice poslaneckou imunitu, ale ta se bohužel vztahuje jenom na mě. Nechápu, proč ne taky na moji firmu? S tím by se mělo něco udělat!  Co kdybych podal návrh na rozšíření poslanecké imunity na všechny rodinné příslušníky a taky na práci svojí firmy? Hm, to bych asi musel vysvětlovat. Už to vidím, jak se u Moravce v neděli potím a nakonec budu stejně za blbce. I když v poslaneckém bufetu mě každý z kolegů poslanců podporuje, veřejně se to říct bojí. No jo, jsou to srabi. Ale já ne! Musím to vymyslet jinak.  

Včera za mnou byl jeden z protistrany, prý slyšel, že mám na krku nějakou pokutu, podvod a velké problémy s ministerstvem Životního prostředí. Vím o tom, je to přece moje firma a už hodně dlouho přemýšlím co s tím. I když jsem se snažil s úřady vyjednávat, prosit a dokonce i vyhrožovat, nepomohlo to. Prý by mi pomohlo, kdybych najednou začal smýšlet jejich politickým směrem. Vážně o tom přemýšlím! JDU DO TOHO!  Za koho  jsem to kandidoval? Za ČSSD. A za koho že mám hlasovat? Za ODS! 

Co se mi ozývá v hlavě? Svědomí? Co to je …

http://zpravy.idnes.cz/poslanec-wolf-prebehl-k-topolankove-vlade-a-urady-mu-odpustily-miliony-13r-/domaci.aspx?c=A110606_211256_domaci_brm

http://zpravy.idnes.cz/podivejte-se-jak-prebehlik-wolf-kouzlil-s-miliony-od-statu-pak-/domaci.aspx?c=A110607_195916_domaci_brm

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Nikol Syrovátková | úterý 7.6.2011 10:37 | karma článku: 16,23 | přečteno: 1056x
  • Další články autora

Nikol Syrovátková

Plnit si sny – New York

11.2.2019 v 7:30 | Karma: 22,52