Nechcete sKartu? Neberte!

Akce sKarta prý byla podfuk na Vládu. To je hezké slyšet, ale co občané? Nikdo z Vlády, parlamantu dokonce ani z ministerstev ji v dohledné, ale ani nedohledné době zajisté potřebovat a používat nebude. 

A tak pro všechny, kteří s ní nesouhlasí, nechtějí ji používat a ani vlastnit, zde vzkaz Ombudsmana České republiky.

„Pokud lidé sKartu nechtějí, nemají zákonnou povinnost si ji vyzvednout. Dávky jim budou nadále vypláceny stávajícím způsobem. Kdo si sKartu nevyzvedne, nemůže být ze zákona jakkoliv sankcionován.“  Zdroj: Česká Televize - Události, komentáře 16.11.2012 od 22.30 minuty 

Přímý odkaz na video zde.

Je neuvěřitelné, že všichni od parlamentu až po prezidenta tento zákon podepsali, aniž by si "všimli", že je něco v nepořádku. Proč mám takový zvláštní dojem (zajisté nepodložený), že to nebylo až tak omylem.  

Je otázkou, zda když si sKartu odmítnete převzít, budete mít sílu bojovat s úřady. Ale neměli byste to vzdávat.  Oni jsou zde pro nás, ne my pro ně, jak se nás často snaží přesvědčit!

Dodatek:

Dnes v podvečer v pořadu 20 minut Radiožurnálu nová ministryně za TOP09 Ludmila Müllerová zkonstatovala, že karta musí být povinná.

Můžete si ho poslechnout zde.

Upřímně řečeno, překvapuje někoho, že předseda Vlády ČR v podstatě nemá co mluvit do uzavírání smluv na ministerstvech? A ještě víc, překvapuje někoho že velký bankovní ústav je schopen držet stát v šachu?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Nikol Syrovátková | pondělí 19.11.2012 12:45 | karma článku: 29,70 | přečteno: 2248x
  • Další články autora

Nikol Syrovátková

Plnit si sny – New York

11.2.2019 v 7:30 | Karma: 22,52