Milí řemeslníci

píši vám jako jeden z mnoha zákazníků, který občas skutečně potřebuje vaše služby a už přesně vím jak na vás  …

Včera jsem viděla ve Švandově divadle komedii „Řemeslníci“.  Musím říct, že přesně vystihuje pocity člověka, který měl někdy tu potřebu využít služeb „řemeslníka“, který je nejchytřejší a samozřejmě jediný na světě a to ani nemusí stavět dům, jako hlavní představitelé této hry.   

Publikum se dost často smálo a bylo zcela zřejmé že „my všichni víme a chápeme“.  Po dlouhých peripetiích, kdy často od řemeslníků slyšeli větu:  „Pro vás jako pro laika, to bude asi těžké pochopit, ale … bude to stát dalších 40 tisíc“ udělali to jediné, co ještě fyzicky a psychicky zvládli. Všechny řemeslníky, kteří  jim místo stavění rozebírali jejich vysněný dům, zabili. Je pravda, že první úmrtí byla nehoda, ale … na konci byli šťastní majitelé nového dostavěného domu a pár koster zabetonovaných ve zdech.

Milí řemeslníci, kteří si stále myslíte, že zákazník je pouze pokladnička, která bez znalosti věci vytáhne peníze za nekvalitní služby. Zajděte si na tuto hru. My vaši zákazníci jsme ji už viděli a předat si vzájemně zkušenosti s vámi už taky umíme …

My si vás, ty skvělé a mistry svého řemesla najdeme, protože víme že existujete, jen je vás míň než těch "řemeslníků".

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Nikol Syrovátková | sobota 11.2.2012 22:48 | karma článku: 17,10 | přečteno: 1642x
  • Další články autora

Nikol Syrovátková

Plnit si sny – New York

11.2.2019 v 7:30 | Karma: 22,52