Dnes ne, příště ano. Ale nikomu to neříkej

to není noční konverzace dlouholetých manželů, jak by se mohlo zdát, ale postoj "rebelů" dnešního  divadelního představení "Schválení vyššího DPH".  Vítáme platící diváky. 

Už včera jsem se smála u nočního zpravodajského pořadu, kde vystoupil "chrabrý" Boris Štastný. Upřímně musím říct, že jsem na něj nekoukala, jen poslouchala. A když jsem se podívala, co jsem neviděla? Poslance,  který když odpovídal na otázky  moderátora, nekoukal ani do do kamery ani na tázájícího se.  To jsem se začala smát ještě víc.  Opět jsem mluvila s TV, chvíli jsem i křičela „my jsme tady, halooo“. Nic naplat, poslanec se nám do „očí“ nepodíval a stále vedl své „odvážné“ řeči jak je přesvědčen, že není dobré zvyšovat DPH.  Mimochodem, jeho pohled podle Dr. Lightmane (který pozná lháře podle toho jak se tváří – seriál Lie to me) je to lhář. Ale překvapuje mě to? Ne, ne. Jsem pozorným divákem tohoto seriálu.

A tak jsem s „napětím“ čekala kdy se dnes objeví na obrazovce a řekne „já vám to včera přece naznačoval, že NEPODPOŘÍM“.  Průběžné zprávy hovoří o několika „rebelech“,  kteří údajně nepodpoří návrh zákona. Ale kde je chrabrý Boris Štastný? Obávám se, že čekám marně na jeho skutečnou chrabrost.

No nevadí, zato jsem už několikrát slyšela a viděla v TV mistra „cestovatele“ Pavla Béma. Jak je vidět, otřepal se velmi rychle a nyní zbrojí do zbraně s vlastní vůlí podle které se zachová.  Pardon cestovateli, taky vám to už nežeru.  

Ale pozor, i když „rebelové“ nepodpoří  tento návrh zákona, jak budou hlasovat v případě opětovného předložení současně s důvěrou vlády to zatím nikdo neví. Neví? Ale my víme. Přece si nikdo z nich sám pod sebou nepodřeže větev a dobrovolně neskončí na „dlažbě“, když si můžou ještě minimálně několik měsíců případně let užívat všech výhod které mají.

Tak jsem zvědavá co bude zítra.

Dneska na ně kašlu a jdu do kina, myslím že tam bude větší zábava.

Tohle představení si stejně budeme nedoborovolně užívat ještě minimálně několik dnů až týdnů. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Nikol Syrovátková | úterý 4.9.2012 17:57 | karma článku: 16,21 | přečteno: 990x
  • Další články autora

Nikol Syrovátková

Plnit si sny – New York

11.2.2019 v 7:30 | Karma: 22,52