Chci vám dát výpověď. Na hodinu!

Už se přestávám smát, naivní, sarkastický a dokonce ani odevzdaný smích mi nepomáhá.

 Začínám být mírně řečeno rozčílená. „Vážení“ politici, kteří jste placeni z toho, o co nás oškubete a pod různými záminkami se o to snažíte víc a víc, tzn. z našich daní. Já, jako zaměstnavatel vám chci dát hodinovou výpověď pro ztrátu důvěry.  

Upřímně řečeno, umím se pobavit lépe a mnohem levněji než tím jak se hádáte, intrikujete a snažíte se ze všech sil o „naše blaho“. O „blaho“ dle vašeho scénáře už rozhodně nemám zájem. 

Kdyby se kdokoliv choval v jakékoliv práci jako vy, dopadl by stejně a nikdo by se s nikým nebavil, prostě by „letěl“.  Tak prosím, ukažte, že máte alespoň trochu soudnosti a ukončíte svůj pracovní poměr sjednaný s námi voliči sami. Nebo opravdu to chcete dovést do situace, která se v mnoha zemích v posledních měsících děla, když občané nebyli spokojeni se svými „vládci“?  Jsme možná civilizovanější než na jiném kontinentu, ale rozhodně trpělivost našich pardonů vůči vám již dosahuje všech mezí.

Nemáte daleko k tomu, abychom i my začali protestovat víc, než si vůbec dokážete se svých snech představit.  A rozhodně to neberte jako mystifikaci, ve kterých si tak libujete vy.

Bez již jakékoliv úcty.

Nikol

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Nikol Syrovátková | čtvrtek 14.4.2011 17:10 | karma článku: 25,04 | přečteno: 2015x
  • Další články autora

Nikol Syrovátková

Plnit si sny – New York

11.2.2019 v 7:30 | Karma: 22,52