230 000,- Kč pro poslance znamená 308 000,- Kč pro nás

Dnes mě také neminula ta „skvělá“ zpráva jak se naši poslanci mají špatně, že někteří nemají ani na cestu do práce a proto je potřeba to změnit.

Všichni víme, že za dobrou práci patří dobrá odměna a tak snad nebudeme závidět. Závist není hezká a kazí charakter. Stačí, že poslanci závidí těm, kteří na cestu do práce mají  (protože nám nic jiného nezbývá) a tak bylo jen otázkou času, kdy si na ni budou chtít taky vydělat.

Věřím, že poslankyně i poslanci běžně pracují s internetem (kde jsou online kalkulačky mzdy), i přesto bych jim ráda  pomohla s výpočtem jejich nové plánované mzdy:

Hrubá mzda:   230 000,- Kč

 

(Vzorový výpočet je bez odečtu na vyživovanou osobu a děti. V případě dětí a manželky na MD případně v domácnosti by se ještě o něco zvýšil.)

Pozor na to, dámy a pánové, abyste si neodsouhlasili něco jiného než byste zamýšleli. Víte, jak to dopadlo minule. Od té doby dřete bídu s nouzí a občané na vás ještě nadávají.

Anebo že by návrh na 230 000,- Kč superhrubé mzdy, jak o tom mluvíte znamenal,  že byste pracovali na živnostenský list? To by ale nešlo, to by byl „švarc systém“ jak vyšitý a to je nezákonné. Zákonodárci přece nikdy a za žádných okolností se nechovají protizákonně.

Nyní prosím každého poslance o zaslání částky 1 500,- Kč na můj bankovní účet  za radu, která jim pomůže v rozhodování o kolik si zvýšit plat, aby nebyli sociálně slabí jako doposud. Každá rada něco stojí a já si taky musím vydělat na cestu do práce :).

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Nikol Syrovátková | čtvrtek 26.5.2011 20:58 | karma článku: 31,74 | přečteno: 2577x
  • Další články autora

Nikol Syrovátková

Plnit si sny – New York

11.2.2019 v 7:30 | Karma: 22,52