Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Žádná erotika, ale skrytá romantika

Jelikož jsem teď vdaná žena a hospodyňka, tak jsem se rozhodla, že si teda přečtu ten erotický román pro mou cílovou skupinu…a nestačila jsem se divit!

Prvních sto stran jsem chtěla román 50 odstínů šedi odložit, protože červenější knihovnu jsem snad nečetla od doby, kdy jsem měla 55 kilo, používala Aknelot a snila o velikosti 75C. Trochu jsem se styděla, co to vlastně čtu...jenže pak...pak to začalo! Přestaly jalové dialogy a vzdechy hlavní hrdinky...a konečně začal jejich "vztah". To, co mne však uchvátilo a donutilo přečíst oba díly během 72 hodin, nebyla ta „žhavá erotika“, ale romantika pro dospělé...romantika jako bič!

Celá ta kniha je totiž o jednom velkém ženském snu, a to o „špatném“ chlapovi, který se pro nás změní, který je vtipný a má vždy čas  napsat duchaplnou sms nebo e-mail, který se stará a neustále nás překvapuje…a v rámci těch překvapení padne spousta růží, svíček a šampaňského! Samozřejmě, že není na závadu, když je ten "špatný" muž taky krásný jako řecký Bůh a bohatý jako arabský šejk…ale to nejsou úplně nutné vlastnosti Pana dokonalého. Mě osobně si hlavní hrdina získal v momentě, kdy přiletěl za tou neurotickou káčou (hlavní hrdinka, která mě nebetyčně štvala celou knihu), protože mu napsala, že jí chybí…Není třeba mít soukromé letadlo, občas stačí jen nasednout na tramvaj, zazvonit a být prostě na správném místě…Jenže většina můžu, které jsem poznala já, byla hodně racionálního ražení…“Jako vážně? Je půlnoc, zítra mám důležitý meeting a máme se stejně vidět v pátek…“ Takže tak. Celá ta kniha je vlastně nikoliv erotická, ale romantická…

Samozřejmě, že určité části Pana dokonalého existují i ve skutečnosti, jen zřejmě chybí ten MIX.

Takže část číslo1: Špatný chlap, který se změní, protože vás miluje…

Tak myslím, že tento druh se snažila ulovit snad každá. Někomu se na chvíli zadaří, někdo má jen pár smutných stránek v deníčku. Jak zvláštní, že tihle rebelové přitahují tolik žen a dívek…schválně, koho jste milovala (často nešťastně) na střední škole vy? Že to nebyl ten šikovný chlapec, který měl vyznamenání a choval křečky bengálské…? Co se vlastně stane se všema těma James Deanama??? Po jednom školním srazu trochu tuším, že jim vyroste pupek a dvě děti…Ale třeba ten váš pořád někde rebeluje…

Část číslo 2: Má na vás pořád čas a pořád vás poslouchá

Jistě existuje muž, který vám bude psát vtipné sms a e-maily a vždy si na vás najde čas a bude poslouchat všecho...VŠECHNO, co říkáte a bude si pamatovat i detail vaší šály na vaší první schůzce nebo jméno vašeho psa, který byl jen imaginární a dělal vám společnost, když vám bylo pět... Ovšem skutečně bych chtěla potkat toho světce, který by vydržel takovou hysterku, jaká byla ta v knize...tu by snad nevydržel ani psychiatr.

Část číslo 3: Květinový muž....

Taky se určitě najde muž, která vám víc než jednou za život pošle květiny do práce…Pokud jej máte, nepište mi to do diskuse. Musela bych si vás přidat na facebook, a pak vás ostentativně ze samé závisti vymazat z přátel! Do dnes jsem nepochopila, proč mají někteří muži tak chladný přístup ke květinám a svíčkám…možná požární cvičení na základní škole?

Prý se původně vydavatelé báli, že by ženy takovou hříšnou knížku ze studu nečetly na veřejnosti, a proto snad ze začátku byla k dispozici pouze elektronicky. Jak bláhové! Ženy se dle mě nestydí číst takové malé porníčko, ale nechtějí být přichyceny s romantickou knihou! Dnešní žena musí být totiž silná, upřímná, svobodomyslná, nemá se bát a vlastně ani se nebojí mluvit o sexu..smí však být naivní, zasněná a romantická? 50 odstínů šedi tak poskytuje dokonalé krytí – za všemi těmi análními kolíky, svorkami a bičíky je vlastně jen ten sen o Panu dokonalém a o lásce, která nemá hranice…Víc jsem skutečně za těch 72 hodin neobjevila...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bára Susanszká | neděle 13.10.2013 15:50 | karma článku: 13,05 | přečteno: 1261x
  • Další články autora

Bára Susanszká

Živé náhražky

Proč si vlastně lidé pořizují domácí mazlíčky? Proč investují tisíce do chlupatých stvoření, která ani slovem nepoděkují...? Proč raději nečtou nebo nepletou svetry?

25.2.2014 v 11:00 | Karma: 15,46 | Přečteno: 607x | Diskuse| Ostatní

Bára Susanszká

Státní laskominy

Tak jsem se dočetla, že do Čech se má vrátit porodné i na druhé dítě. Nadskočila jsem u počítače a zajásala. Hned jak porodné slavnostně projde státními branami, tak balíme kufry a stěhujeme se zpět do rodné vlasti!

3.2.2014 v 9:10 | Karma: 17,81 | Přečteno: 595x | Diskuse| Ostatní

Bára Susanszká

Být ženou je super…

Můj kamarád si přečetl nějaký můj výplod na blogu a řekl mi, že jsem děsně negativní a moc se soustředím na to, co máme my ženy v životě těžší...a taky že přeháním a vůbec, ať se zamyslím a zkusím najít taky nějaká ta plus.

27.1.2014 v 14:40 | Karma: 18,40 | Přečteno: 795x | Diskuse| Ostatní

Bára Susanszká

Cestou...

Do práce jezdím vlakem, pak taky chvíli veřejnou dopravou v Curychu. Až teprve nedávno jsem zaznamenala člověka s knihou. Vůbec mi to dřív nedošlo, ale rozdíl s Prahou tady skutečně je.

25.1.2014 v 18:35 | Karma: 9,90 | Přečteno: 417x | Diskuse| Ostatní

Bára Susanszká

Lékaři varují!

V České republice rapidně stoupá počet lidí, kteří nepoznají vtip, nadsázku nebo sarkasmus. Příčina zatím není známa! Může za to zvýšená konzumace gumových medvídků nebo časté sledování předpovědi počasí? Nevíme, čísla jsou však alarmující!

15.1.2014 v 12:00 | Karma: 26,61 | Přečteno: 1503x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Vlak na Benešovsku usmrtil člověka v kolejišti, provoz na koridoru stál

20. května 2024  13:40,  aktualizováno  16:26

V Mrači na Benešovsku srazil vlak člověka, který se pohyboval v kolejišti. Utrpěl zranění, kterým...

Novotný dříve řekl, že sám odejde, uvedl Fiala. Podruhé ho vybízet nebude

20. května 2024  16:17

Premiér Petr Fiala řekl iDNES.cz, že nebude vybízet řeporyjského starostu za ODS Pavla Novotného,...

Za Třincem havarovalo sedm aut, včetně kamionů. Provoz na Slovensko stojí

20. května 2024  16:15

U Bystřice na Frýdecko-Místecku došlo v pondělí odpoledne k hromadné dopravní nehodě. Podle hasičů...

V Kremlu se přesouvá moc. A ze stínů FSB stoupá hierarchií tajemný muž

20. května 2024  16:13

Zatímco ruský prezident Vladimir Putin upoutal pozornost světových médií, když po téměř dvanácti...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1028x
Jsem dobře utajený optimista žijící ve Švýcarsku, který se snaží, aby ho život bavil, ale občas to není lehké. Mám dvě kočky, jednoho přítele a hodně nápadů - ti všichni se podílí na mém psaní.

Seznam rubrik