Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

K15a10r17e42l 16B46o50č79e84k

15. 1. 2014 23:33

Lékaři varují, že se v dnešní době vyskytuje negramotnost funkční, která nedovoluje lidem naučit se psát, která nutí lidi vysvětlovat, péeskovat a zlobínkovat se, když na hloupý dotaz dostanou hloupou odpoveď. Milá Baruš, naučte se psát tak, aby vaše nadsázka zněla jako nadsázka a ne jako kňourání starší paničky, co neví, že prodávají se sušičky. A Anička, stará pannakteránemáděti, už není mezi námi (na blogu), tak si nedělejte starosti.

1 0
možnosti
BS

Milý Karle, to je aspoň konstruktivní přístup, aneb "vím, že se snažíš být vtipná, ale nejsi". Mohla Vám říct, tak mě nečtěte. Ale to je hloupost, proč bych asi jinak psala blog, že? Ale skutečně je tohle můj poslední "zlobínkovský" příspěvek, protože jsou věci, který sou marný, marný, marný...Mně šlo spíš o ty neustálé osobní výpady v diskusích, kterých bych se mohla dopustit i teď já vůči Vám...ale nějak mi chybí důvod a smysl urážet Karla Bočka, kterého neznám.... Až koupím sušičku, tak budu kňourat o sušičce - obávám se totiž, že to je můj styl nadsázky:-)

0 0
možnosti
Foto

Důstojník od pěchoty se směje vtipu 3x-když ho vyslechne, když se mu vysvětlí a když ho pochopí. Od dělostřelectva 2x- když ho vyslechne a když se mu vysvětlí, spochopením je to horší. Ze štábu 1x. Tomu nemá nikdo co vysvětlovat. Nakonec i někteří důstojníci jsou taky jenom lidi, že8-o;-)

1 0
možnosti
JM

Miluji humor, ale musí být aspoň trochu inteligentní. Baviči, kteří sebou mlátí po zemi, aby se lidi smáli, jsou jen trapní.

Stejně tak není směšné, když někdo třeba v článku, ze sebe dělá za každou cenu trapného osla.

Ale podotýkám, že Váš případ to není, takže R^

1 0
možnosti
LH

Inteligentní humor ? Ten už dávno utekl před různými Partičkami, Honzou Krausem, Kameňákem  a jinými příšerami ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Děkuji jménem neschopných matek a blbých žen!

4 0
možnosti
PP

;-D no vy jste tu autorce chyběla

3 0
možnosti
Foto

Navrhuji stanovit diskutérský výbor, který by edukativní formou pod články s vtipem nikoli jasným a průzračným, umem svým i morálkou vysokou... řízenou diskusi vedli, vtip řádně osvětlili....a diskutéry morálně padlé zpět ke světlu přivedli.

Amen.

P.S. kulaté sušenky na medaile dodám.;-D

6 0
možnosti
MS

Že vy máte firmu na sušenky ?! ;-D

1 0
možnosti
Foto

Kdo si také má pamatovat, kdy se dítě narodilo, když má dvě (nebo tak nějak přibližně)! Kolikrát si nevzpomenu ani jak se jmenují.;-)

4 0
možnosti

Je to tak. R^Taky píši o tom, co mě napadne a co by mohlo zajímat nebo co je m é h o názoru zajímavé. Kdo chce ten si přečte, případně dá karmu. Nikoho své blogy ale číst nenutím!:-):-):-)

0 0
možnosti
MS

Z tohoto vašeho příspěvku je na hony cítit, že by se vám nejvíc líbilo, kdyby do diskusí pod vašimi články psali jen diskutéři, kteří s vaším názorem souhlasí - viz to vaše "...případně dá karmu", ale už ne "...případně zkritizuje" :-).

2 1
možnosti
PP

Jůů, s blogem na téma "ti hloupí zlí diskutéři vůbec nich nechápou" jste tu úplně první R^

12 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1028x
Jsem dobře utajený optimista žijící ve Švýcarsku, který se snaží, aby ho život bavil, ale občas to není lehké. Mám dvě kočky, jednoho přítele a hodně nápadů - ti všichni se podílí na mém psaní.

Seznam rubrik