Foto

Noooo ... všechny sníte o Panu Dokonalém .... kolik je vás ale dokonalých?

Jo já vlastně zapomněl. Gentleman neupozorňuje na chyby protějšku, gentleman drží hubu a naslouchá a nosí květiny. Správný gentleman je obvykle za blba.

BS

Nikdo není dokonalý http://gidnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)">

RS

Nejmenovaná blízká příbuzná mi tuto knihu tak pohanila, že jsem ani nenahlédla. Avšak jsouc zakuklená romantička, se po přečtení článku možná přece jen odhodlám knihu zakoupit (či zapůjčit), díky http://gidnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)">

A, Báro, můj muž (jinak syn výše zmíněné nejmenované blízké příbuzné) je pro mne sice PD, ale myslím, že posílání květin do práce považuje za čin stejně nesmyslný jako sázení kedluben na Venuši, takže vítejte v klubu http://gidnes.cz/u/disk/smile2.gif" alt=";-)">  (A to jsem kdysi jsem jednoho "květinového muže" měla, ale zase to byla jeho jediná přednost... http://gidnes.cz/u/disk/smile6.gif" alt=":-/">) 

Pěkný den.

BS

Raději jen půjčit! Je to vážně tak na delší cestu vlakem nebo deštivý víkend...zázrak to není, to snad ten hlavní hrdinahttp://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D"> Hlavní hrdinku bych vyměnila, nebo o ní ani nepsalahttp://gidnes.cz/u/disk/smile2.gif" alt=";-)"> Každopádně kedlubny na Venuši mě dost pobavily!

  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1028x
Jsem dobře utajený optimista žijící ve Švýcarsku, který se snaží, aby ho život bavil, ale občas to není lehké. Mám dvě kočky, jednoho přítele a hodně nápadů - ti všichni se podílí na mém psaní.

Seznam rubrik