Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vymetání Augiášova chléva! Zachraň se kdo můžeš!

    Ignorování poznání o přírodních bytostech se v blízké budoucnosti trpce vymstí každému, kdo ho zanedbal, protože nastává čas velkých očistných bouří, řízených právě těmito bytostmi. 

   Přírodní bytosti, nebo jinak řečeno bytostní, jsou služebníky jediného Boha a věrně naplňují jeho Vůli v přírodním dění. Kde v nadcházejících, mohutných očistných bouřích nezazní prosba ke Stvořiteli a k bytostným o jejich zmírnění, tam udeří síla bytostných naplno a zdrcujícím způsobem.

    Kdo si bude chtít v dnešní době velké očisty země zachránit svůj život a uchránit své obydlí i svůj majetek, má prosit Stvořitele i bytostné o ochranu. Avšak každý člověk, který pro svůj materialismus, ateismus a rozumovou racionalitu vnímá dění v přírodě jen jako sled náhodných jevů, každý takovýto jedinec je již dnes vystaven smrtelnému nebezpečí.

    A tomuto nebezpečí jsou žel vystaveni také křesťané, kteří sice věří ve Stvořitele, ale nevěří v žádné bytosti přírody, vykonávající jeho Vůli. Nevěří v bytosti přírody, důvěrně známé například starým Slovanům a mnoha jiným dávným národům. Nevěří v bytosti přírody, popisované v bájích, pohádkách a pověstech.

    Toto poznání bylo příchodem křesťanství zavrženo jako pohanství, což však bylo nesprávné, protože reálnou skutečnost, prožívanou našimi dávnými předky, nelze zavrhnout tím, že ji popřeme. Tato popřená a zavržená skutečnost však na nás nyní, v době velké očisty země dolehne s plnou silou. Neboť vykonavateli očisty jsou na příkaz Boží právě tyto bytosti, stojící za přírodou a za vším, co se v ní děje, a tímto způsobem stojící v bezprostřední blízkosti člověka a jeho materiální reality.

    Přesně tak, jako kdysi v menším měřítku udeřily tyto bytosti na příkaz Boží na Egypťany svými ranami, stejně tak i nyní, v současné očistě země budou ve velkém měřítku bít tytéž bytosti celé lidstvo kvůli jeho materialismu, ateismu, rozumovému otupení a kvůli jeho neřestem.

    Přemýšleli jste někdy nad tím, komu dal příkaz Kristus, když utišoval bouři na moři? Přece bytostem, spravujícím živel větru a vody, které ho okamžitě poslechly, protože vždy věrně plní Vůli Boží, a tedy i Vůli jeho Syna.

   V Bibli se v souvislosti s přechodem židovského národa přes Rudé moře píše, že Pán během noci rozháněl prudkým větrem moře, aby ho vysušil. Takovýmto způsobem se voda rozdělila a Izraelité prošli středem moře po suchu, zatímco voda stála kolem nich jako zeď po jejich levici a pravici. V kontextu všeho, co zde bylo doposud řečeno, je jasné, že cestu středem moře nevytvořil sám Stvořitel osobně. Na jeho příkaz a v naplnění jeho Vůle to materiálně zrealizovaly právě přírodní bytosti.

    Slovenský básník Milan Rúfus napsal: "Pohádky nevznikly proto, aby děti usnuly, ale aby se dospělí vzbudili!" Jeho slova však v současnosti nabývají mnohem širší rozměr, protože malé i velké a mocné bytosti dávných bájí, pověstí a pohádek přijdou v naplňování očistného dění až k prahu našeho vlastního domu, aby otřásly naší duší a celým naším bytím. Aby otřásly naší rozumovou racionalitou a probudily v nás hlas srdce a citu. Aby nás třeba za cenu prožívání utrpení a zkázy probudily z našeho smrtelného duchovního spánku, a z naší trestuhodné duchovní nevědomosti.

    Vnější katastrofické přírodní dění, které se mnoha z nás dotkne, je však jen odrazem hlavního boje, probíhajícího v jemnějších sférách v okolí naší země. Hlavní boj spočívá v ničení a likvidaci nečistých myšlenkových a citových forem, vytvářených lidmi po celá tisíciletí. Tyto formy jsou shromážděny v obrovských negativních citových a myšlenkových centrálách v blízkosti země, odkud působí destruktivně a zhoubně na celé lidstvo.

    To je ten pověstný Augiášův chlév, který začíná být čištěn! Mocné bytosti přírody, stojící ve službách velkého Boha, začaly nelítostný očistný boj se vším lidským citovým a myšlenkovým hnojem a hnusem. Boj vede bytost, dávnými Slovany nazývaná Perun, která blesky a mohutnými údery svého kladiva buší do vší této nečistoty, ničí ji, drtí ji a likviduje ji.

    Účelem tohoto gigantického boje, vedeného hromovládným Perunem, je očistit svět citových a myšlenkových forem do takové míry, aby přestaly negativně ovlivňovat lidstvo, čímž lidé dostanou příležitost k vnitřnímu probuzení. K probuzení k dobrému, k čistému a krásnému.

    Bez této pomoci shora, bez této pomoci bytostných služebníků jediného Boha, by lidstvo muselo zahynout a udusit se v bahnistém močálu, vytvořeném svou vlastní citovou a myšlenkovou nečistotou. Aby se tak nestalo, vyslal nebeský Otec své bytostné služebníky, aby zničily a vypálily tento močál, a tím daly lidem příležitost k očištění a nastoupení cesty dobrého chtění.

   Proto od nynějška, když uslyšíme v bouři údery hromu vězme, že jsou to údery kladiva hromovládného Peruna! Vězme, že právě probíhá další tvrdý očistný boj proti zlým, zvráceným, zkaženým a nečistým lidským citovým a myšlenkovým formám.

    Od nynějška, když uslyšíme bouři a v ní hřmění vězme, že se blíží čas, kdy bytostní vykonají svou velkou očistnou práci v myšlenkovém i citovém světě. A pak přijde řada i na ty, kteří tyto negativní formy stále tvořili a stále tvoří. Přijde řada na ty, kteří jsou s tvorbou těchto negativních forem spojeni svými osudovými vlákny.

    Do této chvíle se proto ze všech svých sil vynasnažme rozseknout všechna vlákna, spojující nás s tvorbou negativních a špatných citových i myšlenkových forem, protože cestou těchto vláken přijde k nám a k našemu domu zkáza! Vynasnažme se, abychom ve svém cítění a myšlení formovali už jen věci dobré a čisté.

    Všechny sféry kolem naší země, a nakonec i země samotná bude očištěna, a právo žít na ní a v její blízkosti dostanou jen lidé dobrého a čistého chtění. Jen lidé, kteří v sobě nepřechovávají žádné nectnosti, ani žádné myšlenky na škodu druhým. Jen jim bude patřit budoucnost a jen jim bude patřit právo na další existenci v Pánově stvoření.

    A zcela na závěr je třeba ještě zdůraznit, že v současném očistném dění může zemřít úplně každý. Dobrý i špatný. Rozhodující je však stav našeho nitra a naladění naší duše. Je-li člověk vnitřně naladěn k dobru, k čistotě a ke Stvořiteli, dostane příležitost narodit se znovu na zemi, pokračovat na ní ve svém dalším duchovním vývoji a úspěšně jej dokončit svým vstupem do království nebeského.

    V případě duševního naladění ke špatnému, nebo jen k matérii už člověk nedostane právo narodit se na zemi. Jeho duše bude bytostními odtlačena do nižších úrovní, kde se pod zvýšeným tlakem na něj dopadajícího zla snad ještě dokáže polepšit. A pokud ne, bude mu definitivně vzato právo na další existenci ve stvoření, což je to nejstrašnější, co se může lidské osobnosti vůbec přihodit.

    Proto klid a mír všem lidem dobré vůle! Klid a mír všem lidem dobrého chtění! Klid a mír všem lidem čistého cítění a myšlení! Jedině oni jsou budoucností Země! Jedině oni jsou po ochranou Boha a všech jeho bytostných služebníků! Jedině nad nimi se vznáší Pánovo požehnání a jeho pomoc. Pomoc, kterou obdrží v přebohaté míře, pokud o ni budou s pokorou prosit.

Autor: Milan Šupa | pátek 9.12.2022 16:09 | karma článku: 8,01 | přečteno: 364x
  • Další články autora

Milan Šupa

V pojmu Grál se naplní konečný osud každého člověka!

Vím, že pro širokou veřejnost bude tento text možná nepochopitelný a obtížně stravitelný. Ale přesto a právě proto je třeba o těchto věcech mluvit.

3.5.2024 v 16:00 | Karma: 0 | Přečteno: 2x | Diskuse| Ostatní

Milan Šupa

O novém poznání, kterému to dnešní nesahá ani po kotníky

Všechno, co lidé vytvořili svým rozumem je špatné! I to, co se zdá být dobré a přináší nám blahobyt. Náš blahobyt totiž stojí proti přírodě.

25.4.2024 v 16:00 | Karma: 5,27 | Přečteno: 167x | Diskuse| Ostatní

Milan Šupa

Určeno všem budoucím bezrukým a beznohým

Tento text bude poměrně drsným popisem toho, co nás všechny čeká a co nikoho nemine. Jeho účelem je, abychom zůstali ušetřeni přicházejícího drsného zásahu do naší osobnosti.

19.4.2024 v 16:00 | Karma: 6,10 | Přečteno: 383x | Diskuse| Ostatní

Milan Šupa

Nejsme zvířata! Ale proč tak myslíme, jednáme a žijeme?

Člověk je člověk a zvíře je zvíře. To je každému jasné. Je však tragické, pokud člověk, který by měl stát výše, žije, tvoří, přemýšlí, chová se a funguje na základě principu, převzatého ze zvířecího světa.

12.4.2024 v 16:00 | Karma: 4,04 | Přečteno: 176x | Diskuse| Ostatní

Milan Šupa

Odhalení tajemství působení řeči

Řeč je dar. Je to schopnost prezentovat sebe sama, svou osobnost, své názory, postoje a hodnoty. Je to jeden ze základních způsobů, jak zviditelnit to, co v nás vnitřně žije a co námi hýbe.

5.4.2024 v 16:29 | Karma: 5,35 | Přečteno: 97x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Drží naše lidi pod zemí. Musíme jednat, říká vyšetřovatelka válečných zločinů

4. května 2024  17:22

Kvůli své práci je Tetiana Žukovová dlouhodobě v hledáčku Rusů. Ukrajinská právnička se totiž snaží...

Meda a Jan Mládkovi. Milovníky umění i zvířat připomíná zámecká výstava

4. května 2024

Premium Dáma z Kampy, mecenáška, kurátorka, nakladatelka, sběratelka, ale také vegetariánka a milovnice...

Požár vyhnal z domu v Mostě dvě desítky lidí, někteří museli po žebříku

4. května 2024  16:35

Nejméně 20 lidí muselo odpoledne opustit čtyřpodlažní dům na třídě Budovatelů v Mostě kvůli požáru...

Po Kallasové přišla řada na Zelenského, Rusko na něj vydalo zatykač

4. května 2024  16:30

Ruské úřady zahájily trestní řízení proti ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému a...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 83
  • Celková karma 6,72
  • Průměrná čtenost 193x
Jsem člověk přesvědčený o tom, že to skutečné, pravé a pravdivé lze spatřit jen vnitřním zrakem. Právě o to se budu pokoušet ve svých textech.

Seznam rubrik