Kterak hubnou celebrity

Tak jsem si mezi našimi celebritami udělala malý průzkum, jak že se jim (hlavně po porodu) hubne. Společné mají to, tedy možná kromě Ilony Csákové, že střelhbitě a bez problémů.

Dnešní příspěvek je trošku staršího data. Mateřská dovolená, čtyři děti, před sebou ranní šálek kávy s kouskem koláče a časopis Maminka, ve kterém (sametově hlaďoučká, dokonalá a samozřejmě polonahá) Dara pózuje s malou Laurou. Uf. Večer se na to celé mrknu, copak je Dara jiný živočišný druh než já? ....

Brouzdala jsem v půlnočním šeru s neustálým pocitem výčitek svědomí, že budu ráno nevyspalá, proto si rozhodně nedělám ambice na nějaký vyčerpávající průzkum. Nejlepším zdrojem informací se ukázal být server www.maminka.cz, kde se v rubrice „Slavné maminky“ jednotlivé celebrity upejpavě svěřují na téma „jak to, že už mám doprčic zase velikost 36“.

Dvě slečny, které znám snad jen podle jména (kdo ví, jestli) se přiznaly k tomu, že dokonce cvičí – a to jakási Klára Medková a Monika Žídková, prý modelky. Monika Žídková doporučuje Power Plate, což zní jako pěkná nuda a Klára Medková se dokonce přiznává k širokému spektru sportů, od plavání po různá cvičení. Ovšem druhým dechem dodává, že s jídlem to údajně nepřehání a cpe se čokoládou, ha ha ha.

Následuje skupinka těch, které svou štíhlou postavu zdědily po předcích a chudinky za to vůbec nemůžou. Sem se řadí Iva Kubelková (www.ivakubelkova.com) a Michaela Maurerová, které to docela věřím, je to takový geneticky rachetický typ (jejda, co bych za to dala). Obě dvě tyhle holky mne trochu naštvaly – Iva Kubelková tím, že patnáct let poté, co byla Miss, má míry 93-60-90 a Míša Maurerová tím, že při odchodu z porodnice šla v předtěhotenských džínách! Nechci to srovnávat se sebou. Mne potkal 12 dní po porodu kamarád a mou nadšenou větu „Máme kluka!!!“ chápal jako zprávu z ultrazvuku a obratem se ptal na termín porodu…..

A parta těch, co mi nejvíc lezou na nervy. Hubnou, protože mají děti a „běhají kolem nich“, „domácnost vyžaduje spousty energie“ a „chodí na dlouhé procházky“. Uvedu vám pár citátů:

Alice Bendová: "Můj syn Vašík váží už patnáct kilo a měří devadesát pět centimetrů," říká s pýchou Alice Bendová a dodává: "A já ho každou chvíli tu zvednu, tu zase chce pochovat, takže denně posiluji s jeho patnácti kily."  (www.odhaleno.cz)

Vzpírám neustále 14-ti kilovou živou činku a běhám s kočárkem
Chat s Alicí Bendovou, www.blesk.cz

Daniela Peštová: „Nemám žádnou černou jídelní listinu, jím v podstatě všechno, co mi chutná.“ www.maminka.cz

Libuše Vojtková: „Vůbec jsem neřešila, jestli si náhodou nezkazím postavu, naopak, řekla jsem si: „Když už jsem jednou těhotná, tak se konečně pořádně nabaštím!“ A to jsem splnila do puntíku! Dlabala jsem neuvěřitelně, jedla jsem všechno možné, ulítávala jsem na sladkém, po večerech jsem do sebe ládovala lžící nutellu… Ale jedla jsem po tunách i saláty, rajčata a zkrátka jsem si dala všechno, na co jsem měla chuť. A to se muselo někde ukázat, přibrala jsem neuvěřitelných osmadvacet kilo!“ www.maminka.cz

Andrea Verešová: „Mám se skvěle a cítím se dobře. Do formy jsem se dostala poměrně rychle, a to i zřejmě díky frmolu kolem domácnosti a péči o dětičky.“ www.maminka.cz

A mně zbývá najít odpověď na jedinou otázku: Jsou celebrity celebritami, PROTOŽE mají tuto vlastnost?

Že se dostanou okamžitě do kondice, ať je v životě potká jakákoli rána (nebo jakákoli radost v případě narození dítěte), že pořád vypadají COOL a IN? (Bulváru moc neholduji, ale při nákupu plínek v Lidlu mne nikdy ze stojanu na noviny nepřekvapila svým děsivě nepřítomným pohledem nenalíčená strhaná Dara, která po rozchodu s Homolou a soudem na krku hledá vhodnou větev – naopak, stále ji vidím v posledních trendy oblečcích, lehce lízající váhovou kategorii 50 včetně bot). Nebo je to tak, že když jste celebrita, tento dar na vás prostě shůry „padne“? Ať děláte co děláte, cpete se po nocích Nutellou a vaším jediným pohybem je „dlouhá procházka s dětmi“, prostě kila letí dolů, že týden po porodu v pohodě zapínáte rok staré džíny a s lehce znuděným pohledem sledujete v zrcadle své vystupující kyčelní kosti?

Já upřímně doufám, že pravda je jinde. A že by o tom mohli vyprávět ve-zlatě-se-válející trenéři, kteří za tučný peníz stojí s bičem nad upocenými celebritami, společně s nutričními specialisty a plastickými chirurgy. Snad za „dlouhými procházkami s dětmi“ stojí vyčerpávající běh s patnáctikilovou zátěží na nohách a igeliťákem kolem břicha. Odpouštím jen Kubelkové s Maurerovou, ty za to chudinky nemůžou, ale o těch ostatních mi nemluvte.

Anebo…. až se díky svým výjimečným vlastnostem, fantastickému vzhledu a neuvěřitelné odolnosti (viz mé ostatní příspěvky v deníčku) stanu celebritou, ráda vám řeknu, jak to všechno vlastně je. A nečekejte, že v té době budu vážit víc než dnes mé malé čtyři děti dohromady, to by bylo totální faux-pas a jakápak bych to byla celebrita.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Alena Suchopárová | pátek 4.3.2016 22:14 | karma článku: 23,24 | přečteno: 1037x
  • Další články autora

Alena Suchopárová

Jak jsme se fotili

28.8.2018 v 22:32 | Karma: 18,88

Alena Suchopárová

Kterak se škrt přepočítal

16.2.2018 v 23:23 | Karma: 21,68