Techniky Soucitného: Budeš naše Čisté srdce

Když se otrok probudí do nového světa, začíná to technikou "zcepenět strachy", po níž následuje pět let, kdy si pracovníci na otrokovi dělají svá srdce a otrok je v kole a všichni ho okrádají a dělají si z něj legraci.

Popisuji námět na sci-fi fantasy.

Otroci na jiné planetě, vzdálené naší Zemi mnoho a mnoho světelných let, žijí v imaginárním světě od narození. Tento imaginární a  neskutečný svět jim připravuje organizace Dark Side. Otroci mnohokrát v životě ztratili úplně všechno, začínali od nuly, neměli rodinu, přátele, partnera, děti, peníze, práci. Mnohokrát byli zoufalí, neměli kam jít, na koho se obrátit, Zažili mnohé perné chvíle absolutní samoty. To vše byla jen příprava na velké finále organizace Dark Side.

Mají bojovat - a to je největší chyba, to právě nesmí dělat, jinak je čeká technika Masařka.

Je mnoho druhů otroků, od těch, kteří musí projít všemi programy a neví o organizaci vůbec nic - po ty, kteří o organizaci určitým způsobem vědí, ale jen něco, a ti také neprojdou všemi programy. To ovšem neznamená, že by měli lehčí život, ono umřít na rakovinu v 25 letech také není žádná výhra, i když člověk ví o programech hodně. A to třeba jen proto, že si člověk nevysloužil absolutně svou cestu sám, že něco dostal od rodičů? Nic víc? No jo, vzdálená galaxie a vzdálená planeta... Nebo že dostává v 25 letech víc, než dává? Jak ho to může napadnout?

Nebo proto, že udělal volbu? Že souhlasil, aby se s otrokem něco stalo? Že neprotestoval - a přitom má před sebou hrůzné případy všech lidí, kteří nesouhlasili s tím, co se dělalo s otroky, a protože byli sice čistí, ale ne absolutně čistí, tak náhle zemřeli a praskla jim žilka? 

Vraťme se ale k našemu tématu "scepenět strachy". Tato technika se připravuje od narození, pracovníci musí otroka zpracovávat tak, aby měl hluboké zážitky samoty, na což ho pravidelně od dětství připravují menšími záchvaty strachu od dětství a také tím, že mu nedovolí, aby měl opravdové upřímné vzájemné mezilidské vztahy. Nikdo, opravdu nikdo, v jeho okolí není pravý přítel, všichni vědí, že jde do programu, a  to od dětství.

Scepenět strachy je technika, kdy pracovníci vědí, jaké pocity zažívá dítě po porodu, kdy se ocitá z prostředí dělohy oddělené od maminky na světě v zcela jiné formě a tento pocit dovedou mnohonásobně zvětšit dát otrokovi prožít. 

Otrok je dán do programu, ale nějakou dobu to trvá, než si pracovníci nacítí jeho srdíčko tak, aby v něm mohli jednat.

První vlaštovkou scepenění strachy může být taková jednohubka technik, a to způsobit, že otrok spadne na někoho, třeba na silného muže, kdo je na to připravený, tak aby to vypadalo, že ho chce shodit pod právě přijíždějící vlak. To je nádherná ukázka znalosti technik pro šéfa organizace, aby otrok strávil několik dnů nebo měsíců ve vězení nebo v psychiatrické léčebně, podle toho, jak by zážitek otrok popsal.

Zkusme si vymyslet, že již nacítěnému otrokovi, který po celodenní práci, stojí na perónu na vlak a najednou stane to, že má neskutečně lehoučká záda, třeba jako pavučinka nebo jemná zvířecí kůžička... a najednou do těchto lehoučkých zad udeří tak 10 nebo 20 kilogramová koule... Lehoučký otrok padá na člověka, který je před ním, a který je na to připravený před zrovna přijíždějící vlak...

Nebo nic netušícího člověka  pracovníci můžou připravovat na to, že přijde Alfa a že to může být kdykoli... jednoho dne to přijde. V mozku má již vytvořeného avatara jednoho konkrétního člověka, skrze kterého se střídají pracovníci organizace. Otrok si myslí, že je to jeden člověk, ale je to jen avatar, skrze kterého můžou působit všichni pracovníci.

Jednoho dne se na tohoto otroka nalehne obrovský avatar chlapa (toho musí otrok znát osobně, aby si s ním v absolutní samotě a osamění mohl povídat a organizace ho pak mohla za něco držet), který se jí pokouší ukřižovat a vydrží to skutečně 8 hodin, celou noc. Poté následují dva měsíce způsobování strachu, života v nejistotě, měnění tepu a tlukotu srdce, měnění rytmu dne, mučení celou noc, hlazení do vyhlazení, něco, co otrok nechce, protože tuší, že umře právě na tuto "slast", která není slastí, ale mučením - protože otrok absolutně netušil.

Otroka donutí rozdat všechny peníze a když nemá absolutně nic, tak to nikoho nezajímá, musí chodit žebrat, což znamená, že umře nebo ho zabijí na to, že něco někde bere.... 

A následně, co otrok ze strachu a z nevědomosti plnil přání lidí, kteří si z něj dělají legraci a baví se, protože podobně jako žába, která je v hrnci s vodou, která se pomalu ohřívá, takže když by chtěla vyskočit, je už pozdě a není hozena do hrnce s horkou vodou. Ono tedy na této jiné a vzdálené planetě jsou v programech mučení otroků všichni, takže není kam vyskočit, ale to je na jiný příběh.

A když otroka mučí dostatečně dlouho, a to především smyšlenými výmysly založenými na nekonečném zvětšení něčeho, co nebylo vůbec chybou nebo jen nepatrnou - v porovnání s tím, co otrokovi dělali oni.

A toto všechno dělají lidé, kteří jsou v organizaci od osmi, nejpozději od devíti, let - tak mu začnou říkat, že bude jejich Čistým srdíčkem. Je to zvláštní, on, kterému vyhrožují vězením, ačkoli nic nespáchal...Tak najednou je jejich největší legrací a zábavou způsobit mu pýchu a on, mučený otrok je čistý a bude jejich Čistým srdcem.

A protože absolutně čistý je ten, kdo se solidarizuje s nejchudšími, všechno mu seberou, aby se jim mohl připodobnit ještě více a byl čistý jako miminko po porodu.

Porod nebo svatba, podle toho, jaká je to technika, je však pojem pro smrt otroka.

Pokračování příště.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | pátek 13.10.2023 8:27 | karma článku: 2,91 | přečteno: 108x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 389x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 578x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 312x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Kdo měl skutečnou odpovědnost aneb obětní beránci v australském filmu Breaker Morant

"Válka mění přirozenost mužů. Barbarství války jsou zřídkakdy páchány nenormálními muži. Tragédií války je, že tyto horory jsou páchány normálními muži v nenormálních situacích", říká ve filmu obhájce tří australských důstojníků.

5.11.2023 v 13:53 | Karma: 7,20 | Přečteno: 177x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Kácíš? Pak sázej či plať. Novela zákona zpřísní podmínky kácení stromů

8. května 2024

Premium Pokuta až milion pro jednotlivce, až dvacet milionů pro firmu. Tedy desetkrát víc než nyní. Takové...

Padlého rudoarmějce oplakali u Rudolfina. Jenže ho zabili sami Sověti

8. května 2024

Seriál Je to snad nejslavnější fotografie z květnového osvobození Prahy a dlouho se věřilo, že Georgij...

Princezna z Kremlu. Touha po diamantech se stala Brežněvově dceři osudnou

8. května 2024

Premium Letos uplynulo 95 let od narození Galiny Leonidovny, dcery sovětského generálního tajemníka Leonida...

U Strakonic se srazilo šest aut. Silnici na Písek zavřeli, zasahoval i vrtulník

7. května 2024  17:49,  aktualizováno  23:02

Na silnici I/4 u Strakonic se stala hromadná nehoda. Podle informací hasičů se srazilo šest aut,...

Byty Bavorská Ruda
Byty Bavorská Ruda

Eisensteiner Mühle, Bavorská Ruda (Alžbětín 1 km), Bavorsko, Německo
10 000 Kč/měsíc

  • Počet článků 75
  • Celková karma 5,90
  • Průměrná čtenost 1180x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)