Ženy, proč nezkusit být sexy i po šedesátce ?

Politická euforie trošku polevila, trocha odlehčení je potřeba. To v našem "babinci" se o to snažíme jak se dá!

Pomalu ukládám ozdoby z vánočního stromku zpět do krabice, promítám si to vánoční veselí v hlavě. Bylo to fajn, sešla se po dlouhé době celá rodinka, tak to má být. Ještě stále se mi nechce uzavřít krabici s ozdobami, pohladím v duchu baňky i střapce, které navodily tu správnou vánoční atmosféru. A pak si řeknu: "Jitule, nesmutni, uvař si kafčo!" a to se i stalo. A s kafíčkem, já prostě musím usednout k počítači. Proběhnu zběžně titulky a v tom mi to padne do oka!

Trendy v prádle v letošní módě: Popruhy, ozdoby na bradavky, dokonce i baňky! A já načisto ustrnu. Baňky, to jako fakt? Živě jsem si představila zrcadlo, které mi krutě představuje má kdysi pevná, dost velká prsa, nyní pravda povadlejší, doslova visící a na nich zavěšený třeba sněhuláček, nebo rybička. Už při pouhé představě jsem chytla záchvat smíchu a vzpomněla si na náš "babinec". To jsme my, holky po šedesátce, které úplně nezblbly ze všech seriálů, co existují a rozhodly se trávit každý čtvrtek pospolu.

Témata jsou vždycky naživo a zatím bez cenzury. Politiku neřešíme, nemocem se taky vyhýbáme a když třeba jen trochu zabrousíme na negativní stranu, poslechnu rozkaz:

"Jitko, honem načni nějakej tvůj blog, hlavně veselej". A veselí, dobré nálady je třeba jako soli! A když s holkama zabrousíme do lehtivějších vod, to je teprve sranda. Jedna kolegyně zkoušela před zrcadlem, jestli je znatelná jizva po nepříjemné operaci žlučníku. Jak ji bůh stvořil, si stoupla před zrcadlo a zajásala:

"Ty bláho, je to dobrý, ona tam není." Myslela tím jizvu, která se táhla přes celé břicho. Ale ouvej, jak si nazvedla špíčky a hlavně prsa, jizva byla na světě! Ale nehroutí se z toho, ani já, protože mou dlouholetou jizvu taky kryjí špeky a já jsem jim za to vděčná. No a navíc mi ty trendy v módě pořádně zamotaly hlavu. A co z toho vyplývá?

Ještě, že jsem ty ozdoby neschovala na půdu, budou se třeba hodit!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jitka Štanclová | sobota 14.1.2023 19:56 | karma článku: 22,79 | přečteno: 576x