Univerzální a zaručeně úspěšný volební program

Milí čeští politici! Když jste takoví troubové, že nedokážete tento prostý lid oslovit smysluplnými hesly a lákadly, máte tady předvolební program, který zaručeně vede k přesvědčivému vítězství ve volbách.  

1. Zrušíme: daně z příjmů (kromě občanů s příjmy nad 50 tisíc měsíčně, jim ty daně naopak zvýšíme na 75 procent, ať nejsme horší než Francouzi), poplatky u lékaře, státní a jakékoliv jiné maturity, cikány, Senát a církve (tu katolickou necháme, ale pouze na jižní Moravě).

2. Zavedeme: každé třetí pivo v hospodách zdarma, legální švarcsystém, okamžitou deportaci smrdících ukrajinských dělníků chycených v MHD, vyhlášení Karla Gotta doživotním Zlatým Slavíkem a Miloše Zemana doživotním prezidentem.
3. Prosadíme: výjimky pro ČR v EU a NATO, které by dovolovaly Česku členství v EU pouze v době přerozdělování evropských dotací a členství v NATO pouze v období všeobecného míru. Zároveň prosadíme přirovnání zpochybňování Benešových dekretů ke znásilnění neplnoletého nebo pokusu o vraždu. Taky prosadíme zaručené místo české hokejové reprezentace mezi třemi nejlepšími týmy na každém mistrovství světa (s Rusáky se domluví pan prezident, s Kanadou a Amerikou pan exprezident, se Slováky paní exprezidentova). Pro českou fotbalovou reprezentaci prosadíme postup na mistrovství světa v Rusku 2018 (domluví se s nimi pan prezident a Petr Čech přes Romana Abramoviče).
4. Zabráníme: zákazu mentolových cigaret, tomu aby se burčáku říkalo "zkvašený hroznový mošt", příjezdu dalších Vietnamců, Ukrajinců a Rusáků (kromě těch kdo zaplatí minimálně 500 tisíc korun jako poplatek za usazení se tady a dokáže týden po příjezdu bez přízvuku zazpívat českou hymnu) a objevení v tisku záporných recenzí na filmy Zdeňka Trošky.

Copak to není jasné, že to zabere??? Za co ti kreténi ve volebních štábech dostávají platy? Příště si pronajměte mne, milí čeští politici. Můžete se to považovat za přihlášku do práce od jednoho neuznaného běloruského génia.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Šimov | sobota 19.10.2013 20:50 | karma článku: 11,35 | přečteno: 499x
  • Další články autora

Jaroslav Šimov

Andrej to má velké

1.12.2016 v 20:34 | Karma: 17,46

Jaroslav Šimov

Ti "neevropští" Češi

4.2.2016 v 21:45 | Karma: 13,20

Jaroslav Šimov

Demokracie? No nevím, nevím...

6.8.2015 v 21:59 | Karma: 15,03